Diskuze

Tousty s jablky a se skořicí, francouzská sladká snídaně podle Pohlreicha

Dezert, který může fungovat docela dobře i jako snídaně, to je podle Pohlreicha francouzský toust, kombinující chuť jablek, medu a skořice. Jak říká známý šéfkuchař, tahle varianta nikdy nevyjde z módy. Zvlášť v zimě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak toastový chleba jsem nikdy nejedl ,jen tak mě napadá není lepší tu směsku udělat do palačinky nebo vafle .když už to má být sladký?

0 0
možnosti

P95e92t85r 93U30l27r76y96c43h

6. 12. 2016 18:26

Jednodušší varianta: plátky toustového chleba namazat jemně máslem, přidat na plátky nakrájená jablka, posypat cukrem a skořicí a v kontaktním grilu zapéct ;-)

0 0
možnosti

P27e56t73r 39J69i39l85e52k

8. 12. 2016 20:22

láďa-styl? ;-D

2 0
možnosti
Foto

Aaa....v USA klasicke "french toast", jen pridat k vajickum trochu smetany a skorice.

0 0
možnosti

I31v35a22n 86P27a13p

5. 12. 2016 19:44

tak zítra k snídani budu mít ovarový koleno a pivo. už se vaří ;-D

0 0
možnosti

Měl jsem doma poslední jablko a 4 toasty. Udělal jsem si to na svačinu a je to skvostný. R^

1 0
možnosti

A24n63n89a 58L47o44s84o30v93á

5. 12. 2016 11:48

Hlavně musíte sehnat ta správná jablka.

0 0
možnosti