Diskuze

VIDEO: Než začnete odšupovat rybu, strčte ji do pytle

Když se to umí, vypadá to strašně jednoduše. Podívejte, jak snadno si šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář poradí s čerstvým lososem. A přidá tip, jak si v kuchyni při úpravě ryby neudělat nepořádek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ja si dam vepřovy řizek;-)

1 0
možnosti

Stačí drátěný kartáč.

0 0
možnosti

Já fakt nevím kam spějeme.

Koukal jsem na medvědy.

Žádný nůž, žádný pytel.

Lososa přišlápnou packou na zem, zoubky chytnou horní polovinu těla, škubnou hlavou a filety jsou raz dva.

1 0
možnosti

P70a75v56e62l 18N86o54v74á42k

8. 12. 2016 21:18

Nikdo vám nebrání dělat to stejně 

8 0
možnosti

J89i10ř48í 38K29a36v25k26a

8. 12. 2016 19:27

Pokud máte čerstvou rybu je nesmyslné odstraňovat ocas,ploutve, oči, žábry či kůži.

Pokud to uděláte u staré ryby, trochu to zlepšíte, ale stejně je to poznat.

1 0
možnosti

Vono je někdy lepší tu rybu rovnou stáhnout z kůže ;-D a stačí k tomu kleště, nůž a trochu cviku. Když je čerstvá, jde to samo.

0 0
možnosti
Foto

Odšupovat? To slovo jsem dodnes neslyšel. Je mi 46let, jsem z ČB.

14 0
možnosti
Foto

Toto není seznamka. Je mi 35 let, jsem z HK.

8 0
možnosti

Kapra šupináče zbavíme šupin tak, že vezmeme tenký dlouhý ostrý nůž a od ocasu začneme podřezávat šupiny. jak oddělíme šupiny od kůže, zůstane nám krásně čistá ryba. Nepořádek minimální, chce to trochu cviku, ale výsledek za to stojí. Někdo okrajuje kapří šupiny v páscích, šupiny se nemusí škrábat, aby létaly po celém domě :-)

6 0
možnosti

...a to vše před tím, než ho vykucháme, pak je to ješte jednoduššíR^ Jinak k videu...první filet dokáže oddělit i méně zkušený kuchař. byl jsem zvědavý jestli se dozvím fígl na druhý filet /střih/ filet oddělen ;-D;-D;-D

3 0
možnosti