- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já fakt nevím kam spějeme.
Koukal jsem na medvědy.
Žádný nůž, žádný pytel.
Lososa přišlápnou packou na zem, zoubky chytnou horní polovinu těla, škubnou hlavou a filety jsou raz dva.
Pokud máte čerstvou rybu je nesmyslné odstraňovat ocas,ploutve, oči, žábry či kůži.
Pokud to uděláte u staré ryby, trochu to zlepšíte, ale stejně je to poznat.
Vono je někdy lepší tu rybu rovnou stáhnout z kůže a stačí k tomu kleště, nůž a trochu cviku. Když je čerstvá, jde to samo.
Odšupovat? To slovo jsem dodnes neslyšel. Je mi 46let, jsem z ČB.
Toto není seznamka. Je mi 35 let, jsem z HK.
Kapra šupináče zbavíme šupin tak, že vezmeme tenký dlouhý ostrý nůž a od ocasu začneme podřezávat šupiny. jak oddělíme šupiny od kůže, zůstane nám krásně čistá ryba. Nepořádek minimální, chce to trochu cviku, ale výsledek za to stojí. Někdo okrajuje kapří šupiny v páscích, šupiny se nemusí škrábat, aby létaly po celém domě :-)
...a to vše před tím, než ho vykucháme, pak je to ješte jednodušší Jinak k videu...první filet dokáže oddělit i méně zkušený kuchař. byl jsem zvědavý jestli se dozvím fígl na druhý filet /střih/ filet oddělen