Diskuze

Vychutnejte si candáta s kapustou. K němu přidejte čabajkovou omáčku

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde přesvědčí i ty nezatvrzelejší odpírače kapusty, že může jít o výbornou pochoutku. Na Playtvak.cz připraví candáta na másle, palačinku jako přílohu naplní kapustou se smetanou a zakápne čabajkovou omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

T43o69m11á60š 58M39a63x29a

10. 12. 2016 21:24

Čabajka s candátem? Ok, co tam máte dál? Gothajem špikovaný štičí filety se zálivkou z kysaný smetany a dipem z mladého muflona?

2 0
možnosti
LN

L82a40d91a 26N77o36v30a26k

10. 12. 2016 19:43

mně bohužel candát nechce zabrat...

1 0
možnosti
MV

trochu se mě to tluče candát ,smetanová kapusta se špenátovou palačinkou to mě sedí ,ale ta čabaajková omáčka mě vzhledem ke smetaně připadá moc výrazná ,asi bych volil něco jemnějšího ...ale je to hlavně tím ,že nemám rád když je omáčka výraznější než hlavní suroviny -jistě není tam omáčky moc ,ale i tak bych spíš bych ji vynechal

3 0
možnosti
TT

Tak tomuhle by snad řekl Pohlreich gastroporno v luxusním balení. Já teda vidím prakticky dva chody na jednom talíři. A k candátovi bych si čabajku prostě nedal. :-/

8 0
možnosti