- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
On má někdo nadbytečný máslo? Ráda si ho vezmu, při dnešních cenách...
Nějak mi unikl smysl toho, proč by vegani mohli jíst přepuštěné máslo. Je to přece jen živočišný tuk, to je bez debat.
Vegani jsou barbaři, já jím jenom to, co nevrhá stín.
Jo jo, až nahodíte nový outfit s pěkným topíkem a koupíte více másla, tak z něj uděláte ghí a to si dáte do pěkných skleniček ve stylu vintage.
Občas už z těch cizokrajností v jazyce dostávám tik. Možná by se konečně hodil google translate z "česky" do česky.
Já osobně ho teda vrazím do mražáku. Vydrží tam celá léta, stejně dlouho, jako tam leží u dodavatele.
už se tady někomu stalo, že se mu zkazilo máslo...?
Asi tak. :-)
"díky nulovému obsahu laktózy je vhodný i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny." Akorát že laktóza je cukr. Ale je pravda, že v přepuštěném másle není ani jedno, protože bílkovina se srazí a cukr zkaramelizuje a oboje zůstane na sítku.
GHÍ? Příště udělejte článek o špalku na štípání dřeva, ale říkejte mu taky indicky...
Abyste náhodou z cizojazyčného výrazu nepuknul
Nerikam, ze to neni dobre, ale zkuste to i na prepustenem masle. A pouzijte teleci.
To kdyz je to na tom "ocistenem" tuku tak to snad muzou i vegani:-D
Stačí máslo skladovat v mrazáku. Na chuti se nic nezmění a máslo se nezkazí.
Máslo se ale na tepelnou úpravu používat nemá. Proto se přepouští.
nadbytecne maslo pri aktualni cene 40-50 Kč