Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky

Většina z nás dělá rybí polévku z kapra jen jednou za rok. Neuškodí proto malé opakování, jak spolehlivě postupovat. Minutové video je jedním z nové várky, kterým útočí Martin Kuciel, alias pan Cuketka, do řad youtuberů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K54a80r80e96l 28H69o89l94e51č41e71k 8532848527182

Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).

0/0
26.12.2016 12:15

A89l48e36š 58B65u32b54l60a 2174498796233

To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.

+1/0
25.12.2016 21:21

R30a89d54i73m 79S81v31o41b26o90d53a 9573649926882

tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.

celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit

+1/−13
24.12.2016 14:50

L89i36b74o91r 63P18l70a13č59e45k 2791162758461

Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.

+12/0
24.12.2016 15:34

S41o10f82i96a 78H45r31a71d59c49o21v68á 5610637410826

Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf.

+8/0
24.12.2016 22:44

P43a68v74e95l 78K68a53l40a19n20d70r54a 3744667149448

Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.

0/−12
24.12.2016 14:05

L89i41b42o92r 74P22l43a30č39e49k 2241162398981

Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.

+10/0
24.12.2016 15:29

P76a86v68e89l 69K82a37l16a92n10d89r72a 3364337709638

Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim.

+1/−10
24.12.2016 18:13

S67t25a59n79i35s68l87a29v 48P23ř39i35b80y71l 1399538631316

pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo :-)

0/0
24.12.2016 20:49

S50o79f84i90a 38H96r50a88d50c69o66v51á 5510787620236

Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-)

+5/0
24.12.2016 22:33
Foto

D89a44v80i69d 20K56o48m55á60r44e11k 3643760480468

5-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus.

+2/0
24.12.2016 22:56

S67o32f55i47a 78H35r70a73d70c38o65v12á 5460767680596

tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: https://video.aktualne.cz/vanocni-rybi-polevka-michelinskeho-sefkuchare-pospisila/r~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2

+1/0
25.12.2016 0:25

M25i45r46o90s68l43a16v 82V94e28r50n88e72r 3306126527820

Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?

+1/0
24.12.2016 2:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.