Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky

Většina z nás dělá rybí polévku z kapra jen jednou za rok. Neuškodí proto malé opakování, jak spolehlivě postupovat. Minutové video je jedním z nové várky, kterým útočí Martin Kuciel, alias pan Cuketka, do řad youtuberů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K75a73r58e78l 55H32o31l13e80č64e47k 8402268237182

Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).

0/0
26.12.2016 12:15

A19l39e92š 67B53u21b92l96a 2314388326373

To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.

+1/0
25.12.2016 21:21

R57a43d67i68m 82S88v10o19b64o44d19a 9763859276282

tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.

celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit

+1/−13
24.12.2016 14:50

L50i48b87o15r 68P91l29a87č55e91k 2891212818821

Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.

+12/0
24.12.2016 15:34

S94o73f68i22a 95H63r50a26d14c53o73v30á 5250807360916

Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf.

+8/0
24.12.2016 22:44

P34a63v52e87l 75K24a34l76a18n84d88r40a 3284947279698

Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.

0/−12
24.12.2016 14:05

L59i45b24o10r 30P70l72a97č76e65k 2671622708881

Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.

+10/0
24.12.2016 15:29

P82a43v23e16l 18K68a19l56a61n40d86r97a 3834927379948

Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim.

+1/−10
24.12.2016 18:13

S68t21a50n83i41s17l44a38v 30P63ř90i53b20y19l 1569718151296

pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo :-)

0/0
24.12.2016 20:49

S11o55f27i21a 86H57r60a12d83c82o22v32á 5850797700806

Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-)

+5/0
24.12.2016 22:33
Foto

D95a55v21i86d 57K75o97m84á84r53e77k 3643460510838

5-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus.

+2/0
24.12.2016 22:56

S24o92f64i90a 80H77r56a34d91c32o39v33á 5600257970766

tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: video.aktualne.cz~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2

+1/0
25.12.2016 0:25

M20i82r38o22s10l59a28v 70V35e57r42n36e42r 3796946657410

Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?

+1/0
24.12.2016 2:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.