Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky

Většina z nás dělá rybí polévku z kapra jen jednou za rok. Neuškodí proto malé opakování, jak spolehlivě postupovat. Minutové video je jedním z nové várky, kterým útočí Martin Kuciel, alias pan Cuketka, do řad youtuberů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K14a34r24e65l 27H91o92l73e35č39e87k 8702718567932

Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).

0/0
26.12.2016 12:15

A76l27e52š 73B24u96b52l52a 2794838126353

To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.

+1/0
25.12.2016 21:21

R75a48d94i65m 66S94v11o16b28o85d46a 9833359746442

tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.

celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit

+1/−13
24.12.2016 14:50

L45i67b34o67r 86P90l14a60č52e48k 2631852958601

Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.

+12/0
24.12.2016 15:34

S80o43f80i25a 65H27r34a39d72c31o75v69á 5490757900796

Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf.

+8/0
24.12.2016 22:44

P67a48v49e61l 17K84a55l26a24n43d70r87a 3514267129198

Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.

0/−12
24.12.2016 14:05

L15i55b46o51r 64P67l69a56č20e15k 2931132918271

Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.

+10/0
24.12.2016 15:29

P51a38v69e72l 80K25a46l43a53n94d87r64a 3114317559468

Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim.

+1/−10
24.12.2016 18:13

S86t56a28n66i64s93l38a48v 24P98ř77i91b51y11l 1909528331956

pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo :-)

0/0
24.12.2016 20:49

S91o41f27i78a 45H86r71a71d11c51o63v10á 5660477110726

Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-)

+5/0
24.12.2016 22:33
Foto

D27a47v83i34d 61K57o10m31á57r80e46k 3533900520138

5-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus.

+2/0
24.12.2016 22:56

S45o40f14i38a 24H29r18a20d41c93o92v91á 5850847240426

tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: https://video.aktualne.cz/vanocni-rybi-polevka-michelinskeho-sefkuchare-pospisila/r~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2

+1/0
25.12.2016 0:25

M39i90r77o82s53l67a97v 43V44e41r95n31e64r 3506286797580

Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?

+1/0
24.12.2016 2:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.