Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky

Většina z nás dělá rybí polévku z kapra jen jednou za rok. Neuškodí proto malé opakování, jak spolehlivě postupovat. Minutové video je jedním z nové várky, kterým útočí Martin Kuciel, alias pan Cuketka, do řad youtuberů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K73a21r27e90l 35H46o49l38e95č10e80k 8462968177852

Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).

0/0
26.12.2016 12:15

A63l25e10š 77B75u50b93l70a 2314188856523

To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.

+1/0
25.12.2016 21:21

R87a37d73i68m 88S24v23o39b51o94d67a 9523779676652

tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.

celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit

+1/−13
24.12.2016 14:50

L10i68b54o71r 31P55l11a51č66e81k 2811742388791

Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.

+12/0
24.12.2016 15:34

S50o94f81i48a 93H61r10a32d41c90o32v82á 5760437680566

Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf.

+8/0
24.12.2016 22:44

P56a98v18e83l 92K12a76l45a64n96d85r84a 3164867179488

Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.

0/−12
24.12.2016 14:05

L84i59b11o98r 85P13l83a15č64e77k 2361622498471

Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.

+10/0
24.12.2016 15:29

P77a66v82e19l 34K82a66l53a85n48d28r45a 3834957749258

Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim.

+1/−10
24.12.2016 18:13

S25t54a83n82i96s27l42a68v 70P52ř24i12b28y25l 1749238951276

pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo :-)

0/0
24.12.2016 20:49

S28o29f12i96a 61H33r81a41d72c61o80v49á 5290867400496

Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-)

+5/0
24.12.2016 22:33
Foto

D61a81v78i65d 49K60o34m23á47r80e67k 3643340700738

5-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus.

+2/0
24.12.2016 22:56

S15o49f65i77a 55H22r28a91d60c11o65v53á 5790877310336

tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: https://video.aktualne.cz/vanocni-rybi-polevka-michelinskeho-sefkuchare-pospisila/r~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2

+1/0
25.12.2016 0:25

M36i71r77o62s92l43a39v 76V66e94r88n58e80r 3646276167110

Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?

+1/0
24.12.2016 2:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.