Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

A40d42a56m 54H70r37u94b67ý 4539675143349

Konečně pořádná anketa. ;-D

+24/0
doporučit
5.1.2017 1:35

M65a92r51t70i11n 63F20r11a33n25t92i50š61e56k 7655780223575

Mám nejraději telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem. Propečený chleba a k párku plnotučnou hořčici a křen.

+13/0
doporučit
5.1.2017 0:53

P13a40v48e84l 30D70o85l76n66í56č37e16k 3148953644311

Okurková sezóna je tu.

+4/0
doporučit
5.1.2017 6:22

P14e76t91r 30M31a81r78e81č93e25k 1483151919248

Jdu si udělat vejce na slanině ..

+4/0
doporučit
5.1.2017 3:36

J70a26n 55P95a64ř72í85z79e72k 9796840337966

Chybí mi tam opékané/americké brambory

+5/−2
doporučit
5.1.2017 8:00

M73i27c21h96a85l 40M52i87l85l90e35r 9306612659902

kdyz jime parky, vzdycky davame na stul hladkou a hrubozrnnou horcici a ridsi druh kecupu, kteremu se tady v Australii rika Tomato sauce.

Clenove me rodiny zde narozeni: manzelka nic nebo kecup, starsi syn horcici, nejradsi hladkou zn. Thomy, mladsi odmala zasadne kecup kterekoliv vyroby.

Ja podle toho jakou mam kdy chut a jaky je to druh parku. K mistnim obycejnym parkum bez kuzicky mi chutna nejlepe kecup, ke "kontinentalnim" = od evropskeho reznika - telecim ("dietnim") parkum horcice kremzskeho stylu, nebo hrubozrnna francouzska, k parkum z veproveho nebo smesi masa a vice uzenym horcice hladka.

-

Jinak ke kachne zasadne cervene zeli a bramborovy nebo vidensky knedklik, ke smazenemu rizku nebo syru bud mame obvykle bramborovou kasi, nekdy brambory, nekdy jen lehky letni salat. Zalezi na pocasi venku.

Nebo "balkansky "bramborovy salat, ktery se podoba videnskemu, ale zadna vejce a zalivka kysela, ne sladkokysela. Takovy, jaky se serviruje vsude na pobrezi Jadranu se smazenymi rybami.

+4/−1
doporučit
5.1.2017 3:34

M14a31r80t83i52n 84V21o60j17á41č91e44k 9333147221456

hmm dal bych si telecí řízek

+3/0
doporučit
8.1.2017 13:26

L96u84c25i18e 75K14o51m28i61n70i82k39o63v69á 2434216309880

Hmmm, tomuhle rikam opravdu kvalitni denni tisk. Z iDnes se stava stale horsi a horsi medium. Snad kazdy den prekvapi novym dnem, na ktere lze klesnout...

+3/−2
doporučit
5.1.2017 6:34

K68a57m13i49l 54P77y61t66e13l64a 8932940281839

Řízek telecí.

Bramborový salát.

Zelí na barvě nezáleží, ale kysané.

Knedlíky nejím, takže spíš bramborové.

Chleba nejím.

Hořčice dijonská ale spíš nějaké čatní nebo pálivá omáčka.

+2/0
doporučit
5.1.2017 7:23

V73ě54r38a 45R46a56m24b98o79u61s32k80o12v81á 3955471960797

Já bych moc chtěla vědět, kdo tohle vytvořil. I jako lifestylový článek je to odfláklé. Tak abych se dílům tohoto autora napříště vyhnula.

+2/0
doporučit
5.1.2017 7:00

V24í44t 44B63r41z57o40b47o56h19a11t85ý 7340652523971

překvapuje mě kolik lidí dává přednost kuřecímu řízku, u dětí bych to ještě chápal

+2/−1
doporučit
6.1.2017 11:22
Foto

H64a19n40a 96M73a72j73e68r77o51v26á 8726744795703

Ptát se, jaké zelíčko si dát k fóglovi zrovna při ptačí chřipce;-D;-D??

+3/−6
doporučit
5.1.2017 2:16

R64a66d23i79m 83T48o20b22i79á15š 2973102154976

k smaženému nepatří zase smažená příloha...!!!!!!takže třeba smažený vepřový řízek s kaší...s vyhoněným vodnatým kuřecím masem z obchodu bych byl opatrný...maso nejlépe z vlastní chovatelské produkce...

+1/0
doporučit
6.1.2017 8:36

M92a36r65e38k 14F26l85e17k10a16č 1516705754848

V tomto si nevybiram, zaškrtal sem to všechno

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:57

L89í40d66a 72V75š48e46t29e21č84k67o58v54á 5950593919746

Někdy to bylo těžké.... červený nebo bile.... no asi tedy bile, to bývá kyselejsi

A smaženého jim jen kapra tak asi taky Br salát )

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:32

F69r84a24n60k 44N70o63v83a57k 5665175381239

V holandsku vyrabi smes majonezy, kecupu a hortice a byla uzasna, jen nevim Jakej pomer a doma nezvladam.. Nevite nekdo?

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:28

R71i34c32h49a69r54d 71Z89á56b18r40a78n12s16k10ý 7740791317122

V anketě mi u kachny chybí chlupatý knedlíky.

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:27

D64u87š61a14n 55N54i86k29o73d20e53m 9485479124183

My jsme se v poslední době naučili k párkům (a nejen k nim) používat sladkokyselou pikantní omáčku. Jde to i ke grilovanému masu apod. děti se po tom můžou utlouct.

+1/−1
doporučit
5.1.2017 6:28

M21a98r79t74i25n 91H92a10l58á75š59e20k 2650342568694

Nejlepší je beef steak na BBQ.A k tomu kukuřice.R^

+1/−1
doporučit
5.1.2017 4:46

Z26d33e21n11ě72k 21K20r33e24j67č51í 1262451634901

Jednou jsem zkusil v restauraci kachnu s kuskusem, od té doby děláme někdy i doma. Kuskus napitý kachní šťávou je mňamka. Také bramborové lokše jsou skvělá volba...

0/−2
doporučit
6.1.2017 7:25





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.