Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

A84d40a13m 58H15r19u28b40ý 4429785343179

Konečně pořádná anketa. ;-D

+25/0
doporučit
5.1.2017 1:35

M28a29r21t30i70n 35F77r85a20n74t78i48š84e73k 7285850293705

Mám nejraději telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem. Propečený chleba a k párku plnotučnou hořčici a křen.

+13/0
doporučit
5.1.2017 0:53

P57a23v35e86l 98D22o22l25n37í45č43e48k 3578753124681

Okurková sezóna je tu.

+4/0
doporučit
5.1.2017 6:22

P41e44t32r 75M38a55r40e73č72e19k 1603641729418

Jdu si udělat vejce na slanině ..

+4/0
doporučit
5.1.2017 3:36

J89a41n 20P71a31ř20í80z40e30k 9986170547966

Chybí mi tam opékané/americké brambory

+5/−2
doporučit
5.1.2017 8:00

M42i51c70h26a12l 45M26i41l83l63e52r 9426112819612

kdyz jime parky, vzdycky davame na stul hladkou a hrubozrnnou horcici a ridsi druh kecupu, kteremu se tady v Australii rika Tomato sauce.

Clenove me rodiny zde narozeni: manzelka nic nebo kecup, starsi syn horcici, nejradsi hladkou zn. Thomy, mladsi odmala zasadne kecup kterekoliv vyroby.

Ja podle toho jakou mam kdy chut a jaky je to druh parku. K mistnim obycejnym parkum bez kuzicky mi chutna nejlepe kecup, ke "kontinentalnim" = od evropskeho reznika - telecim ("dietnim") parkum horcice kremzskeho stylu, nebo hrubozrnna francouzska, k parkum z veproveho nebo smesi masa a vice uzenym horcice hladka.

-

Jinak ke kachne zasadne cervene zeli a bramborovy nebo vidensky knedklik, ke smazenemu rizku nebo syru bud mame obvykle bramborovou kasi, nekdy brambory, nekdy jen lehky letni salat. Zalezi na pocasi venku.

Nebo "balkansky "bramborovy salat, ktery se podoba videnskemu, ale zadna vejce a zalivka kysela, ne sladkokysela. Takovy, jaky se serviruje vsude na pobrezi Jadranu se smazenymi rybami.

+4/−1
doporučit
5.1.2017 3:34

M23a89r60t57i51n 95V54o12j37á85č54e90k 9863107241336

hmm dal bych si telecí řízek

+3/0
doporučit
8.1.2017 13:26

L67u82c58i96e 32K12o91m58i29n55i98k16o77v67á 2384296389290

Hmmm, tomuhle rikam opravdu kvalitni denni tisk. Z iDnes se stava stale horsi a horsi medium. Snad kazdy den prekvapi novym dnem, na ktere lze klesnout...

+3/−2
doporučit
5.1.2017 6:34

K26a40m47i59l 13P10y86t49e43l40a 8572530391409

Řízek telecí.

Bramborový salát.

Zelí na barvě nezáleží, ale kysané.

Knedlíky nejím, takže spíš bramborové.

Chleba nejím.

Hořčice dijonská ale spíš nějaké čatní nebo pálivá omáčka.

+2/0
doporučit
5.1.2017 7:23
Foto

V69ě39r84a 59R52a84m38b21o96u12s38k94o95v48á 3335691560357

Já bych moc chtěla vědět, kdo tohle vytvořil. I jako lifestylový článek je to odfláklé. Tak abych se dílům tohoto autora napříště vyhnula.

+2/0
doporučit
5.1.2017 7:00

V62í66t 83B83r84z18o78b57o20h82a68t60ý 7110742263671

překvapuje mě kolik lidí dává přednost kuřecímu řízku, u dětí bych to ještě chápal

+2/−1
doporučit
6.1.2017 11:22
Foto

H45a48n82a 78M76a52j89e15r42o45v31á 8176144485253

Ptát se, jaké zelíčko si dát k fóglovi zrovna při ptačí chřipce;-D;-D??

+3/−6
doporučit
5.1.2017 2:16

R72a83d32i89m 71T56o85b53i75á79š 2933732554526

k smaženému nepatří zase smažená příloha...!!!!!!takže třeba smažený vepřový řízek s kaší...s vyhoněným vodnatým kuřecím masem z obchodu bych byl opatrný...maso nejlépe z vlastní chovatelské produkce...

+1/0
doporučit
6.1.2017 8:36

M45a11r62e78k 38F12l84e86k76a57č 1196765774508

V tomto si nevybiram, zaškrtal sem to všechno

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:57
Foto

L49í85d71a 53V70š66e94t76e77č84k54o20v59á 5930163989826

Někdy to bylo těžké.... červený nebo bile.... no asi tedy bile, to bývá kyselejsi

A smaženého jim jen kapra tak asi taky Br salát )

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:32

F78r44a62n95k 43N68o38v75a45k 5405855161739

V holandsku vyrabi smes majonezy, kecupu a hortice a byla uzasna, jen nevim Jakej pomer a doma nezvladam.. Nevite nekdo?

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:28

R79i94c78h44a13r88d 17Z49á13b87r56a68n32s77k33ý 7270521897792

V anketě mi u kachny chybí chlupatý knedlíky.

+1/0
doporučit
5.1.2017 7:27

D77u74š40a41n 25N53i15k27o43d77e34m 9365189694143

My jsme se v poslední době naučili k párkům (a nejen k nim) používat sladkokyselou pikantní omáčku. Jde to i ke grilovanému masu apod. děti se po tom můžou utlouct.

+1/−1
doporučit
5.1.2017 6:28

M14a59r41t24i90n 26H90a42l74á56š15e37k 2210892148574

Nejlepší je beef steak na BBQ.A k tomu kukuřice.R^

+1/−1
doporučit
5.1.2017 4:46

Z92d49e15n38ě97k 48K62r62e89j96č71í 1732711774601

Jednou jsem zkusil v restauraci kachnu s kuskusem, od té doby děláme někdy i doma. Kuskus napitý kachní šťávou je mňamka. Také bramborové lokše jsou skvělá volba...

0/−2
doporučit
6.1.2017 7:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.