Diskuze

Turecký kuchař ovládl sociální sítě. Lidi baví, jak se mazlí s masem

Nusret Gokce byl původně řezníkem a odtud nepochybně pochází jeho láska k masu. Na instagramu ukazuje, jak jednoduše a elegantně lze s masem pracovat – když se to umí. A už má 1,2 milionu sledujících.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šikovný řezník s úchylným chováním...

0 0
možnosti
Foto

Neni to vtipne a ani nijak zajimave. Spis me to prijde jako hodne trapny a nechapu, ze s necim takovym muze mit uspech. I kdyz, dnes clovek muze natocit v podstate cokoliv a vzdy se najde nejaky hlupak, ktery danou blbost podpori.

1 0
možnosti

Teatrální, exhibicionistický podprůměrný herecký výkon. Ať už o masu ví cokoliv, chová se jako pitomec.

1 0
možnosti

P59e35t65r 95S10i32m38e62k

12. 1. 2017 11:43

image velkýho frajera z malýho města

4 0
možnosti

borec si trošku ujel, ne? ;-D

4 0
možnosti

No pro mě je profík spíš ten, kdo k tomu masu má úctu, že to byl kus živého tvora. Myslícího, cítícího a stejně důstojného (ne-li více) důstojného, než člověk sám.

9 0
možnosti

J11i69ř35í 65D43u66š17e19k

12. 1. 2017 15:30

A jak víte že zvíře cítí a myslí? Jeďte někdy do přírody aať vidí jak se k sobě zvířata chovají s úctou.

0 1
možnosti

J10a21n 47Š10á97l77e55k

12. 1. 2017 8:14

Normální úchyl, to by mě tak chutnalo, kdyby se mi s flákotou volizoval nějakej ujetej turek.

10 0
možnosti
Foto

Božíčku, už jsem čekal, že vytáhne krůtu a pomazlí se s ní :o) Jinak asi ví kam říznout, neprovokovat :o)

1 0
možnosti

Tak jsou i horší úchylky...

3 0
možnosti

Já myslel, že jsme milovníci Ňuňu miloučkých ŽIVÝCH zvířecích miláčků - a on je to zatím kolem a kolem samý "nekrofil" !!! ;-(

1 0
možnosti