Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J72a17n 98M10o21t40ů53r62e96k 7730862811889

A jaky je ten zaklad? Z ceho to je? Ono "bez problémů jedlý a naprosto nezávadný" a nezmeni to ani chut apod, tak to zni trochu jako zazrak, a nejak se mi moc tomu nechce verit....

+29/−1
doporučit
23.1.2017 6:06

R10o15m71a52n 56N31o16v30a31k 6349271892466

napad skvely, otazka bude provedeni a co par firem, ktere celosvetove ovladaji trh, pridaji do onoho pripravku, aby splnil, co se od nej ceka, ale za nizsi cenu....

+22/0
doporučit
23.1.2017 0:40

T42o89m10á96š 81K40u17c56h40a47ř 3707771378651

Tím by se měly v patnácti namazat všechny ženské. ;-D

+15/0
doporučit
23.1.2017 12:13
Foto

D86a21n 27R34u15b86í44n 4523653629

Ohryzek je ale nutné zakopat dva metry pod zem.

+15/0
doporučit
23.1.2017 8:42

P32e15t69r 45Č44e50r82n80ý 8192732972627

A jak to bude působit na lidi ? Lék proti rakovině prsu prochází testy cca 10 roků, jak dlouho a jak se testovala tato látka ? Minimálně bude působit na mikrofloru a tedy i zažívání lidí.

+14/−2
doporučit
23.1.2017 6:41

D61a10n91i55e73l 42K68r67o10n74e28r 7654284196137

"Floridský start-up Apeel Sciences připravil řešení..."

"O to se snaží start-up ze Santa Barbary (Kalifornie, USA)."

Tak sakra, rozhodnete se, odkud ten projekt je...z FL je to do CA pres cele Spojene staty...

+9/0
doporučit
23.1.2017 9:16

M98a22r13t12i89n 34P47e73r76o70u70t22k88a 1636883671625

snídaně roku 2026: 7 let starý rohlík namažeme 5 let starým máslem, na něj položím 8 let zabalený plátek šunky a vše to zapiji 4 roky uleželým mlíkem..... a my hlupáci dneska dáváme starej chleba králíkům a prasatům

+14/−4
doporučit
23.1.2017 7:11

J67a33r58o27s42l59a22v 12K83a97d61l57e85c 5141279342471

Proč podporovat nezdravou přepravu? Proč nejíst místní potraviny od místních výrobců? Jen prachy, prachy a zase prachy... ať to stojí, co to stojí...;-D

+15/−7
doporučit
23.1.2017 9:16

P82e68t16r 71N18o38v24o35t24n84y 1131300781

Na Moravě vymysleli postup, který prodlouží trvanlivost ovoce až o několik desítek let. Záleží jen na síle vůle majitele takového modifikovaného ovoce.

+5/0
doporučit
23.1.2017 17:53

P13e20t16r 64V96o93p59i85č66k61a 5892987157366

zakaznici chteli tvrdy ralcata co nehniji. Takze slechtenim vznikly ty cerveny koule ve tvaru rajcete co voni a chutnaji jakoby byly z ropy. S timhle to bude podobne. Jahoda, ktera vyroste v zime nekde v polsku ve skleniku v kdovijakem substratu pri svitu 300 wattove zarovky nemuze nikdy chutnat jako opravdova jahoda, macet ji muzete v cem chcete.

+3/0
doporučit
23.1.2017 15:21

J84o26s90e65f 53D86v51o80ř30á61č89e59k 9942434915285

to je v haji, na slivovici a vino potřebuji aby mi to hnilo a kvasilo

+2/0
doporučit
24.1.2017 17:12

A74l19e81š 15L93i50p51o30w16s32k74ý 6602261162253

A komposty nebudou mít co hnít! ;-D

+2/0
doporučit
24.1.2017 12:10

P72e12t11r 39M18a32r28e59č42e36k 1323891549748

Nejenže se nezkazí , ale v noci bude i světélkovat! :-)

+2/0
doporučit
23.1.2017 16:28

E47l98i26š93k47a 86K80u27č10e41r44o74v69á 7589302223903

no to chci vidět...

+2/0
doporučit
23.1.2017 6:27

M63i23c45h27a56l 92N14o82v94a55k 7599486777711

takze dalsi sajrajt na jidle .... a pak resi proc lide trpi rakovinou, infarkty, ...... v takove mire ....

+6/−10
doporučit
23.1.2017 8:22

D59i95t55a 68M32á57š65o77v29á 1440547129699

Přesně toto jsou současné maximalistické požadavky na úrodnost a trvanlivost plodin. Za které ovšem draze platíme alergiemi, sníženou imunitou, kterou nám opět pomůže posílit další chemie, nemocemi zažívacího traktu, rakovinami všeho druhu.......... a život nám prodlouží další nejrůznější "životabudící" chemie.

Opravdu to takhle mělo vypadat?

+2/−1
doporučit
24.1.2017 11:42

A93l43e61š 68L38i30p45o67w76s19k56ý 6892161222213

Jak mám strávit jídlo se kterým si neporadí ani příroda? Abych to zapíjel elektrolytem z baterie....;-D

+1/0
doporučit
24.1.2017 12:16

P52e40t30e78r 31H69u83n77t24e89r 7975639346848

tak na to jsem zvedavy,v USA vsechno ovoce co se prevazi chutna stejne hnusne jak bakelit,a jestli tohle nahradi silikony,kteryma lidem zkracovali desetileti zivot,tak smeknu

+1/0
doporučit
23.1.2017 3:49

P93e10t72r 54Š33t19á48l42í85k 2314271426132

Nemyslím, že se toto použije v Africe a také jiných rozvojových zemích, aby to pomohlo chudým. Spíše, to zase pomůže těm bohatým... Škoda, dobrý nápad...

+2/−9
doporučit
23.1.2017 0:15

R82o86b98e78r26t 45M54á35s87l23o 1751791987207

Lyofilizace a následná rehydratace je proces známý už asi 50 let. A na rozdíl od popatlání nějakou popisovanou chemií se parametry potraviny opravdu nemění, protože jediné co je odejme a posléze přidá je voda.

Ano, proces je energeticky náročný. Nicméně jako vyspělá civilizace bychom se měli snažit, aby energie byla co nejlevnější a abychom tyto i další energeticky náročné procesy mohli využívat. Bohužel jistým nátlakovým skupinám (s velkým Z v logu) se podařilo prosadit, aby energie byly co nejdražší.

+2/−10
doporučit
23.1.2017 0:43

Z65d47e78n40ě65k 20K82r82a18u82s 9446820132720

Nechapu co ma trvanlivost spolecnyho s plytvanim kdyz vetsina veci ma spotrebu dva roky a ovoce a zelenina se vyhazuje primarne proto ze za to chcou naprosto nesmyslny penize a vsichni se na to vrhnou az kdyz ma obchodak strach ze ztrat a da to o 35% levneji aby prodal pred vyhozenim aspon neco

+1/−13
doporučit
23.1.2017 1:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.