Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P78e87t34r 38N44ě92m95e10c 4315622432187

Jen podle článku. Proč si majitel Pohlreicha zval, když mu hospoda funguje?

+31/0
doporučit
24.1.2017 7:44

J17a95n 72M16o13t51ů95r16e89k 7980432241899

Popravdě řečeno, dostal jsem chuť na smažák s hranolkama :-)

+38/−2
doporučit
24.1.2017 13:34

P75e94t22r 21S92i53m63e36k 6711653879714

Tlusťoch našel na trhu díru, takže podniká, vaří a má své zákazníky. O co Vám jde? Banda mlaďáků,která se přijela na pasohlávky vožrat, candáta jíst nebude.

+38/−3
doporučit
24.1.2017 13:12

I27v27a16n73a 94N18e60j76e86d13l35í57k20o48v34á 6188294903133

S přesvědčením, že když ty jejich smažené sýry, krokety a burgery s kousky spáleniny z grilu lidi „jijó“, není co řešit.

Je to hnus velebnosti, ale má v jednom pravdu - pořád je plno lidí, kterým je to úplně jedno a je jim tedy fuk, co do sebe naládují za svinstvo. Tak proč by se majitel "restaurace" namáhal...

+32/−2
doporučit
24.1.2017 9:11

M91a21r27t51i48n 41P73r59o95k55o46p 7882772668428

Myslím dost zbytečný díl. Gordon Ramsey v originální verzi provádí zásadní změny. Nové menu, nový interiér, náprava procesu v kuchyni. Tady se Zdeněk jel jen pobavit. Ale co změnil, v čem restauraci posunul?

Zároveň jsem si udělal obrázek o tomto kempu. Tam bych rozhodně rodinu pod stan nevzal! A ne kvůli restauracím - třeba ta konkurenční špatně nevypadala...

+29/−2
doporučit
24.1.2017 5:46

D17a43v45i39d 13K95o17s65t78e36l70n14í90k 9115506711

Pokud někdo do sebe smažené jídlo láduje dobrovolně, asi nemá cenu mu v tom bránit a snažit se ho převychovat na zdravou výživu.

U Tlusťocha se prostě nabídka uspokojuje poptávku, hospoda vynáší, lidi chodí, takže spokojenost na obou stranách.

+21/−1
doporučit
24.1.2017 10:02

J24i54ř24í 48Ř40e53h67o20ř 9278588286818

v tomhle mraze krásná představa léta a vody. Ale pak si do toho představím tu bandu upocených lidí ve frontě a na konci nasáklej langoš a je mi zle :-)

+17/0
doporučit
24.1.2017 14:45

M20a54r94t90i21n 80V45o38l10f 6625226753311

V KFC je taky všechno smažené a ještě obohacené chemickými zvýrazňovačemi chutí a celosvětově to vydělá obrovský peníze. Co je smažený, není zkažený. Rychle, levně, hodně. A pokud možno za stravenky.

+15/0
doporučit
24.1.2017 15:38

P17e35t49r 97V69e58s14e80l16ý 7164445204568

Je to tak, pokud to budou lidi jíst, tak to bude Tlusťoch vařit. Pokud by do toho jeho panoptika nechodili, tak by to buď zavřel a nebo něco změnil. Obdivuji a zároveň lituji ten jeho personál, makat od nevidím do nevidím v takových podmínkách, spát ve stanu v kempu kde je randál, to je šílenství.

+15/0
doporučit
24.1.2017 12:25
Foto

T24o58m24á63š 29D58v10o25ř54á97k 3905413136386

Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.

Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.

Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.

Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.

Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče. ;-)

+21/−2
doporučit
24.1.2017 21:50

M88o73j49m17í29r 74S50k69á94l62a 2380212526

Naprostá většina [>-] strávníků má na jídlo pouze dva požadavky: ať je to co největší hromada za co nejméně peněz...:-P

+23/−3
doporučit
24.1.2017 14:25
Foto

L82u70b63o39š 45H76a57n61u86s 4387837181232

Pohlreich vaří na plynu polívku a lidi vokolo na něj čuměj, jak kdyby tejden nežrali....

+24/−4
doporučit
24.1.2017 12:32

D89a13v95i60d 33E29v51j84á16k 7650456499570

Nějak mi tam chyběla otázka " Proč jste si mě pozvali"...

+12/0
doporučit
24.1.2017 14:45

O27l12d16ř41i92c64h 28H63o48r95á46k 2134129291305

Já nevím proč to tolik lidí považuje za hnusné, mastné, odporné ... To přeci není jídlo kterým se ti zákazníci živí celý život. Takže proč by si sakra nemohli aspoň o dovolené zajít na něco nezdravého a nebo i mimo dovolenou.

Když nemám zdravotní problémy a mám i nějaký ten pohyb tak mne rozhodně nezabije majonézový salát s cukrovím na vánoce nebo nějaké to smažené jídlo jednou za čas po celý rok.

A proč z nich dělat další rybí restauraci když takto oni i s konkurencí si nelezou do zelí a své zákazníky mají?

+24/−6
doporučit
24.1.2017 10:18

P74e88t59r 13P32e23t26r 6503522778313

A co čekáte? Spousta lidí chce vyjet k vodě, tam si večer sednout k jednomu chlazenému, nacpat se polopřipálenýma žebírkama nebo smažákem a ne do sebe rvát zeleninové záhony. tohle není rodinná restaurace ale místo, kde si člověk dá o dovolené pořádnou prasárnu.

Jako kolik lidí asi tak vyrazí na víkend k vodě aby se tam hlídali a cpali se hogofogo zelným salátem? Tady to zas půlka lidí odsuzuje ale to se fkat nikdo z vás nikdy nepřežral řízkama, protože na ně měl prostě chuť, nekydnul si pak k televizi a nenalíval se pivem? Obzvlášť o volnu? Tohle už hraničí se zakazováním zmrzliny děckám v létě, protože je v ní hodně tuku, cukru a někdy i chemie.

+23/−7
doporučit
24.1.2017 16:29

M55a17r43t23i45n 36C39h44a64b95a68d73a 7441212764802

tak kdyz se Polreich zeptal zda spolehaj na to ze ty lidi stejne prijdou a kuchar rekl ze jasne a souhlasne kyvl ze vi ze ty lidi stejne prijdou tak takovy clovek by zaslouzil tou nejvetsi panvickou po hlave tvl ;-D;-D;-D

takze vi ze vari sr..ky ale protoze ty lidi stejne prijdou nema cenu to menit? tvl polreich ma pravdu nemeli jsme se vzdavat my bysme toho Adu udolali ;-D;-D;-D

+13/−2
doporučit
24.1.2017 15:21

R86a83d75e84k 44Š68a48r62l91á49k 6931959790946

Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách ;-D Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.

+11/−1
doporučit
25.1.2017 8:46
Foto

P56ř98e97m78y28s90l 34Č13e41j49p 8448387838196

Jo jasně, a v těch jeho vychvalovaných zemích nacpou do banánu nutelu, obalí ve strouhance, usmaží a obalí v cukru. Jenže to už nám pan Pohlreich neřekne, že kde kdo na světě usmaží kde jakou kravinu. Proti které je hermelín ve strouhance dietní delikatesa :o)

+10/−1
doporučit
24.1.2017 14:44

M97a18r72t28i55n 38B80e80r14a24n 6399165226461

Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...

+9/−1
doporučit
25.1.2017 15:21

M43a49r79t40i46n 84D76u76f49e40k 3782377458574

Vidět opálenýho Zdeňka teď, když kolem dokola je mráz a zsinalé obličeje, mne nabudil optimismem!

+6/0
doporučit
24.1.2017 9:20

E10m66i86l 36P95r29c16h63a67l 5230910648654

Nez neco takovyho to radsi budu sedet doma

+7/−1
doporučit
24.1.2017 15:31

R85a60d45e77k 21Š92m65a56h71e67l 4875521397

Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.

+6/−2
doporučit
24.1.2017 22:22

G69a71b24r28i88e51l 54D83a83n18d75a 1479979533770

"Vezmi francouzskou restauraci a tuhle českou, prohoď je a obě zkrachují.

Divné, kdysi to popíral a tvrdil, že lidem je potřeba "tu čerstvost a kvalitu" přinést a oni si zvyknou. A najednou přišel na to, že Pepa není gurmán, který ocení Kostku ve skluzu, ale po celodenní robotě potřebuje guláš s osmi.

Zdendo, tys na to kápnul. :-P

+7/−4
doporučit
24.1.2017 13:48

O83l38d53ř85i48c97h 65H56o73r32á64k 2764699561375

Tři upoutávky na Pohlreicha na titulce (video, maxi přes celou stránku a hlavní Hobby)?

A není to málo Antone Pavloviči?

+4/−1
doporučit
24.1.2017 16:14

J26o63s81e11f 27M21u22ž39á17t56k89o 5125873177663

Znám spoustu lidí, co když jdou do restaurace, tak chtějí jenom smažák, nebo řízek. Prostě ubohost a totální zaostalost a nechuť zkoušet nové věci, ale když to chtějí a nenutí to jíst mě, tak proč né? Kde je poptávka, bude i nabídka. Když to lidi nebudou žrát, tak začnou dělat čerstvé ryby a skvělé steaky.

+6/−5
doporučit
24.1.2017 17:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.