Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P56e73t38r 53N61ě87m92e83c 4905742502957

Jen podle článku. Proč si majitel Pohlreicha zval, když mu hospoda funguje?

+31/0
doporučit
24.1.2017 7:44

J93a19n 29M53o10t45ů59r60e65k 7970192431769

Popravdě řečeno, dostal jsem chuť na smažák s hranolkama :-)

+38/−2
doporučit
24.1.2017 13:34

P29e61t70r 23S71i96m13e73k 6381393309974

Tlusťoch našel na trhu díru, takže podniká, vaří a má své zákazníky. O co Vám jde? Banda mlaďáků,která se přijela na pasohlávky vožrat, candáta jíst nebude.

+38/−3
doporučit
24.1.2017 13:12

I42v39a48n58a 90N85e28j84e77d32l45í76k55o83v64á 6988234663573

S přesvědčením, že když ty jejich smažené sýry, krokety a burgery s kousky spáleniny z grilu lidi „jijó“, není co řešit.

Je to hnus velebnosti, ale má v jednom pravdu - pořád je plno lidí, kterým je to úplně jedno a je jim tedy fuk, co do sebe naládují za svinstvo. Tak proč by se majitel "restaurace" namáhal...

+32/−2
doporučit
24.1.2017 9:11

M64a93r75t41i36n 31P70r28o76k46o32p 7642782978558

Myslím dost zbytečný díl. Gordon Ramsey v originální verzi provádí zásadní změny. Nové menu, nový interiér, náprava procesu v kuchyni. Tady se Zdeněk jel jen pobavit. Ale co změnil, v čem restauraci posunul?

Zároveň jsem si udělal obrázek o tomto kempu. Tam bych rozhodně rodinu pod stan nevzal! A ne kvůli restauracím - třeba ta konkurenční špatně nevypadala...

+29/−2
doporučit
24.1.2017 5:46

D67a16v21i11d 73K21o90s57t97e96l26n92í67k 9875426141

Pokud někdo do sebe smažené jídlo láduje dobrovolně, asi nemá cenu mu v tom bránit a snažit se ho převychovat na zdravou výživu.

U Tlusťocha se prostě nabídka uspokojuje poptávku, hospoda vynáší, lidi chodí, takže spokojenost na obou stranách.

+21/−1
doporučit
24.1.2017 10:02

J59i70ř81í 65Ř14e65h97o21ř 9378308676508

v tomhle mraze krásná představa léta a vody. Ale pak si do toho představím tu bandu upocených lidí ve frontě a na konci nasáklej langoš a je mi zle :-)

+17/0
doporučit
24.1.2017 14:45

M48a55r66t65i77n 10V26o57l87f 6225926453731

V KFC je taky všechno smažené a ještě obohacené chemickými zvýrazňovačemi chutí a celosvětově to vydělá obrovský peníze. Co je smažený, není zkažený. Rychle, levně, hodně. A pokud možno za stravenky.

+15/0
doporučit
24.1.2017 15:38

P45e77t43r 19V37e12s39e43l42ý 7724935964428

Je to tak, pokud to budou lidi jíst, tak to bude Tlusťoch vařit. Pokud by do toho jeho panoptika nechodili, tak by to buď zavřel a nebo něco změnil. Obdivuji a zároveň lituji ten jeho personál, makat od nevidím do nevidím v takových podmínkách, spát ve stanu v kempu kde je randál, to je šílenství.

+15/0
doporučit
24.1.2017 12:25
Foto

T50o11m18á98š 73D52v53o49ř19á52k 3405603246676

Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.

Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.

Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.

Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.

Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče. ;-)

+21/−2
doporučit
24.1.2017 21:50

M71o83j25m47í77r 45S90k67á87l63a 2120982286

Naprostá většina [>-] strávníků má na jídlo pouze dva požadavky: ať je to co největší hromada za co nejméně peněz...:-P

+23/−3
doporučit
24.1.2017 14:25
Foto

L37u16b15o82š 72H67a45n58u24s 4487877481502

Pohlreich vaří na plynu polívku a lidi vokolo na něj čuměj, jak kdyby tejden nežrali....

+24/−4
doporučit
24.1.2017 12:32

D91a34v36i34d 12E58v23j43á67k 7590266349250

Nějak mi tam chyběla otázka " Proč jste si mě pozvali"...

+12/0
doporučit
24.1.2017 14:45

O61l51d82ř23i53c96h 73H33o26r42á13k 2694679911785

Já nevím proč to tolik lidí považuje za hnusné, mastné, odporné ... To přeci není jídlo kterým se ti zákazníci živí celý život. Takže proč by si sakra nemohli aspoň o dovolené zajít na něco nezdravého a nebo i mimo dovolenou.

Když nemám zdravotní problémy a mám i nějaký ten pohyb tak mne rozhodně nezabije majonézový salát s cukrovím na vánoce nebo nějaké to smažené jídlo jednou za čas po celý rok.

A proč z nich dělat další rybí restauraci když takto oni i s konkurencí si nelezou do zelí a své zákazníky mají?

+24/−6
doporučit
24.1.2017 10:18

P19e56t44r 36P98e37t53r 6663402628613

A co čekáte? Spousta lidí chce vyjet k vodě, tam si večer sednout k jednomu chlazenému, nacpat se polopřipálenýma žebírkama nebo smažákem a ne do sebe rvát zeleninové záhony. tohle není rodinná restaurace ale místo, kde si člověk dá o dovolené pořádnou prasárnu.

Jako kolik lidí asi tak vyrazí na víkend k vodě aby se tam hlídali a cpali se hogofogo zelným salátem? Tady to zas půlka lidí odsuzuje ale to se fkat nikdo z vás nikdy nepřežral řízkama, protože na ně měl prostě chuť, nekydnul si pak k televizi a nenalíval se pivem? Obzvlášť o volnu? Tohle už hraničí se zakazováním zmrzliny děckám v létě, protože je v ní hodně tuku, cukru a někdy i chemie.

+23/−7
doporučit
24.1.2017 16:29

M52a85r83t68i56n 87C57h56a16b93a74d10a 7941902734262

tak kdyz se Polreich zeptal zda spolehaj na to ze ty lidi stejne prijdou a kuchar rekl ze jasne a souhlasne kyvl ze vi ze ty lidi stejne prijdou tak takovy clovek by zaslouzil tou nejvetsi panvickou po hlave tvl ;-D;-D;-D

takze vi ze vari sr..ky ale protoze ty lidi stejne prijdou nema cenu to menit? tvl polreich ma pravdu nemeli jsme se vzdavat my bysme toho Adu udolali ;-D;-D;-D

+13/−2
doporučit
24.1.2017 15:21

R74a90d32e63k 44Š65a43r34l21á24k 6891359870186

Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách ;-D Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.

+11/−1
doporučit
25.1.2017 8:46
Foto

P83ř51e60m91y54s87l 49Č56e84j24p 8228217858846

Jo jasně, a v těch jeho vychvalovaných zemích nacpou do banánu nutelu, obalí ve strouhance, usmaží a obalí v cukru. Jenže to už nám pan Pohlreich neřekne, že kde kdo na světě usmaží kde jakou kravinu. Proti které je hermelín ve strouhance dietní delikatesa :o)

+10/−1
doporučit
24.1.2017 14:44

M44a55r49t45i34n 21B77e74r18a97n 6269855516591

Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...

+9/−1
doporučit
25.1.2017 15:21

M57a42r97t32i67n 96D19u32f49e12k 3462847758274

Vidět opálenýho Zdeňka teď, když kolem dokola je mráz a zsinalé obličeje, mne nabudil optimismem!

+6/0
doporučit
24.1.2017 9:20

E17m51i33l 78P57r88c64h73a53l 5100760398184

Nez neco takovyho to radsi budu sedet doma

+7/−1
doporučit
24.1.2017 15:31

R43a61d75e67k 45Š88m98a52h26e88l 4525871747

Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.

+6/−2
doporučit
24.1.2017 22:22

G21a16b47r97i48e44l 59D68a10n56d92a 1169929693920

"Vezmi francouzskou restauraci a tuhle českou, prohoď je a obě zkrachují.

Divné, kdysi to popíral a tvrdil, že lidem je potřeba "tu čerstvost a kvalitu" přinést a oni si zvyknou. A najednou přišel na to, že Pepa není gurmán, který ocení Kostku ve skluzu, ale po celodenní robotě potřebuje guláš s osmi.

Zdendo, tys na to kápnul. :-P

+7/−4
doporučit
24.1.2017 13:48

O67l54d31ř90i67c11h 88H87o35r77á48k 2864289631905

Tři upoutávky na Pohlreicha na titulce (video, maxi přes celou stránku a hlavní Hobby)?

A není to málo Antone Pavloviči?

+4/−1
doporučit
24.1.2017 16:14

J61o80s89e81f 77M57u36ž54á60t42k78o 5495433147813

Znám spoustu lidí, co když jdou do restaurace, tak chtějí jenom smažák, nebo řízek. Prostě ubohost a totální zaostalost a nechuť zkoušet nové věci, ale když to chtějí a nenutí to jíst mě, tak proč né? Kde je poptávka, bude i nabídka. Když to lidi nebudou žrát, tak začnou dělat čerstvé ryby a skvělé steaky.

+6/−5
doporučit
24.1.2017 17:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.