Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bizarní hospoda v moravském kempu, kde si dáte i opečené kousky chleba

Osazenstvo hospody U Tlusťocha v kempu v moravských Pasohlávkách šéfa absolutně odzbrojí. Jak jídelníčkem na hranici hazardu s lidským zdravím, tak pragmatickým přístupem a neochvějným přesvědčením, že když ty jejich smažené sýry, krokety a burgery s kousky spáleniny z grilu lidi „jijó“, není co řešit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P14e25t88r 14B89á30č44a 8635506615215

Nechapu jak nekdo muze v dnensi dobe ejste jezdit do kempu a uz vubec nechapu proc tam jezdi tenhle porad, to co tam je asi kazdy vi a nikod ani nic jinyho moc neceka.

+2/−1
27.1.2017 14:08

J13o77s83e16f 26Š44á32t40a80v88a 2834271956199

Stavěli jsme se loni v létě u jedný vyhlášený rybářský restaurace tady v Jižních čechách.Dal jsem si úhoře,těšil jsem se na něj ale hrůza.Uvnitř syrovej, na povrchu spařený bláto.Až potom jsem se dozvěděl že je mají zmražený a pečou je ve friťáku.A jak mají fofr,tak to flákaji.Hrůza.

0/0
26.1.2017 18:09

M55i79r74a 82L55o24v79e 3204770298694

7 let jsem nejedla smazeny syr a ted jsem na nej dostala chut ...no je to normalni?;-D

0/0
26.1.2017 14:16

M78a87r38t94i90n 95B78e42r91a77n 6649455306451

Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...

+9/−1
25.1.2017 15:21

R48a83d98e56k 27Š30a96r92l94á43k 6501699790946

Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách ;-D Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.

+11/−1
25.1.2017 8:46

J46a41n 91T98a63r45a47b56a 4936456899919

Komouši nám vybudovali početný proletariát a ten žije stále.

+4/0
25.1.2017 21:51

J14a83n 13S40v90o43b54o47d16a 3397794639603

Přijde mi, že ač úroveň gastronomie v ČR celkově roste a není problém se dobře najíst, tak v turistických "rájích," v těsném okolí vodáckých řek a jiných vodních ploch, to jde naopak od desíti k pěti. Všude jen samá fritéza a v posledních letech k tomu přibyla ještě Kofola...

+3/−3
25.1.2017 0:49

J98a72n 84T91a93r54a31b25a 4836956609859

Kolik slušných restaurací, postavených na kvalitní kuchyni je v našich městech od krajských nahoru? Kromě Prahy jich v ostatních obvykle nenapočítáte ani deset. Spíš stěží pět. Například v Hradci Králové tři, v Pardubicích čtyři, v Plzni osm, v Liberci dvě, v Ústí nad Labem ani jedna.

+1/0
25.1.2017 21:55

J81a83n 97S90v89o63b66o34d26a 3227884639523

Vždyť v Ústí je třeba i ta Zdeňkem propagovaná Větruše a tam se již dá slušně najíst. Zvyšováním úrovně gastronomie jsem myslel to, že již nemám problém si najít prakticky v každém městě "normální podnik," nikoliv restauraci nabízející "kostku ve skluzu."

0/0
26.1.2017 15:05

J16a25k42u87b 17S60t38a48š64e71k 4617639983894

Sex sama se sebou je eufeministický výraz pro.... ehm.... honění?

+1/0
24.1.2017 23:39

J68a76k30u87b 52S54t35a61š69e49k 4257499253964

ehm, jiná diskuze.... sorry.

0/0
24.1.2017 23:39

V36á82c59l94a37v 51P47o16u81s94t87k10a 3560261262

Který?8-o

+3/0
25.1.2017 6:37

R22a45d37e89k 72Š97m56a94h33e46l 4195261537

Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.

+6/−2
24.1.2017 22:22
Foto

M54a92r72i66e 44M41e21t81l21i65c35k56á 9511624931342

Upřímně, nějaká stravovací kultura je mi celkem ukradená. Zato mne zajímá, jestli to co jím mi chutná. A pokud mi to chutná, tak je mi šumák, jestli je to zdravé nebo nezdravé a jestli je to podle nějaké stravovací kultury ;-D nebo jestli je to jídlo české, francouzské, asijské.....

+8/−3
25.1.2017 17:21

F98r52a96n18t44i57š14e86k 58M51í98č79e86k 1352580282

Nakonec proč ne, je to vaše volba. Kdyby se ty smažáky nejedly, nikdo by je nesmažil. Kdyby se na ty Ordinace v růžové zahradě nikdo nedíval, netočily by se.

+1/0
26.1.2017 17:00

J34o93s60e88f 32Š30á64t25a15v44a 2104781116439

Tak je to i s konzervama a levnejma salámama.Všichni pořád nadávaji,že se tu prodává hnus ale jak to všichni ví?Tím že to kupujou a opakovaně.Koupím to jednou a když mi to nechutná ,víc to nekoupím.A když na to nebude odbyt,výrobce to přestane vyrábět a dovozce dovážet.To je přeci jasný.

+3/0
26.1.2017 18:15

T31o45m61á70š 34N93o22v18á19k 5964877849189

Právě, že není, protože oni ten šmejd nazvou jinak, upraví trošku chutě a budou to zase prodávat.

0/0
27.1.2017 15:19

J91a41n 41H94r84u17z17a 8324578119147

Kde je tuk tam je chuť.;-D

0/0
29.1.2017 13:49
Foto

T11o77m86á80š 13D10v56o34ř85á25k 3305623276256

Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.

Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.

Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.

Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.

Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče. ;-)

+21/−2
24.1.2017 21:50

A11n64t15o26n83i62n 11C47h22a71l82o72u49p24k70a 8938206729430

Přece nejde jenom o to, aby to bylo zdravé. Ale ta nezdravost by neměla být z toho, že to je ze starých a nekvalitních surovin

+3/0
25.1.2017 10:44

J57a69n 55Z16á40v15e19s49k62ý 1975923709

Ale měl by myslet i na budoucnost, kolika let se tak dožije pravidelný návštěvník podobného zařízení, aby si nezabil všechny hosty.

+2/−2
24.1.2017 20:03
Foto

M78a24r78e83k 52C11e16r72n48y 5138626657

Kdyz je hlad i husa dobra...kdyz to lidi chtej, tak proc jim to neprodat..na skoleni je tu skola a rodice, ne?;-)

+1/0
24.1.2017 19:41

R25a96d39e59k 42Š62m91a14h57e29l 4695541557

Presne takto se ridi prodejni retezce.... :/ ...protoze to lide chteji....

+3/0
24.1.2017 22:26

J57o74s20e74f 22Z47d48r28á10h14a58l 2690400281918

Oni ale říkají "jíjou" a ne "jíjó", to jste si pane autore spletl oblast...

+2/−14
24.1.2017 18:00
Foto

M14a98r94t53i16n 88B90r43a75u58n 2174987161889

Tak se na ten díl zkuste nejprve podívat

+10/0
24.1.2017 18:03

O23l58d53ř33i37c93h 36H94o97r35á65k 2234479241915

Pohlreich vypráví něco o sexy jídlech a pak vám předvede porno "čínu" na oliváči a kašle na to, že čína je dělaná na arašidovém oleji.

To že odělá i porno topinku na oliváči jistě ocení každý Čech. Oliváč (i nepanenský) má svou chuť a vůni a opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně.

Prostě uznávat ho do krajností a ve všem je blbost hraničící s náboženstvím.

+5/−8
24.1.2017 17:42

P79e88t12r 44N98o10v58o34t25n48y 1661660411

"opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně." A on vám Pohlreich stoji doma za zádama, když děláte čínu a leje vám tam oliváč?

+3/−1
24.1.2017 18:05

M44a26r15t47i42n 39V86y55s15k45o13c34i65l 3192118695860

Me treba kolegyne v praci darovala ryzovy olej, jak je skvely a kdesicosi, udelal jsem na nem cinu a chybela mi tam ta olivova chut, na kterou jsem zvykly. Tak me zabijte a uminusujte :-P

0/0
24.1.2017 19:26

P92e51t75r 50H94o69c15h64m16a88n 2640346375841

Máte asi na mysli olivovou pachuť.

0/0
24.1.2017 19:34

M69a36r94t59i81n 29V28y80s17k37o46c74i52l 3982198435890

Nechte si vase emotivni oznaceni na doma. Vjemu jazykem se rika "chut" at si o dane chuti myslite cokoli. Ja to nikomu nenutim, ale me to chutna.

+3/0
24.1.2017 19:36

J56a64n 38T54a25r90a89b49a 4556106819359

Chuť, v čínském jídle pachuť. Není ovšem pravda, že Asie pouze vaří na arašídovém oleji, vaří i na celé řadě dalších, olivový to ale opravdu není.

+2/0
24.1.2017 19:37

J50a31n 31T76a60r42a97b70a 4586296499689

To je o tom, jestli chcete jíst autentické chutě autentických kuchyní nebo ne. Dáte kokosové mléko do svíčkové? Asi ne, stejně jako patrně nedáte smetanu do red curry, přitom řada "profesionálních" kuchařů vám bude tvrdit, že je to (myšleno to thajské, ne svíčková) nahraditelné.

0/0
24.1.2017 19:35

M21a43r47t13i30n 26V16y55s72k97o17c68i98l 3392548445140

Originalni kava je take puvodne bez mleka a stejne mi chutna vice s nim. A ze me nekdo bude presvedcovat o originalnim receptu me nejak nechava klidnym. Jiste kvuli jedne cine za tri mesice, co ji tak delavam, budu kupovat spesl olej, se kterym mi to ani nebude tak chutnat :-)

+1/0
24.1.2017 19:41

M20a35r29t46i54n 66V15y25s97k91o66c20i71l 3402378245690

Na druhou stranu uznavam, ze v restauracich by se recepty dodrzovat mely. Ne oblibene ,,Kdyz nemate limetu, tak tam dejte citron. A Kdyz nemate ani ten, tak tam nedavejte nic." :-)

+1/0
24.1.2017 20:27

K43a80t52e86ř28i39n92a 35V61a52š24á61k76o30v86á 5621662489925

a ja zrovna ryzovy super....prave proto, ze nema chut a vynikne chut potravin. Nesnasim, jak se tu cpe olivac uplne do vseho i tam, kde se nehodi, a kde puvodne nebyl.

Takze za me se pri vareni drzim ryzoveho a slunecnicoveho. Do salatu a studene kuchyne se pak vubec nebojim experimentovat s mnoha jinymi ruznymi.

0/0
26.1.2017 3:37

J29o31s66e76f 42Š87á32t34a49v44a 2104661786539

Oldřich Horák

Dělat topinku na oleji,to je prasárna.Topinka vždycky jenom na sádle.Na oleji smrdí.

0/0
26.1.2017 18:22

J39o95s73e90f 26M90u95ž35á20t91k24o 5905623307703

Znám spoustu lidí, co když jdou do restaurace, tak chtějí jenom smažák, nebo řízek. Prostě ubohost a totální zaostalost a nechuť zkoušet nové věci, ale když to chtějí a nenutí to jíst mě, tak proč né? Kde je poptávka, bude i nabídka. Když to lidi nebudou žrát, tak začnou dělat čerstvé ryby a skvělé steaky.

+6/−5
24.1.2017 17:15

A78n56t15o91n43i94n 47C76h14a20l97o95u14p53k89a 8608846459170

Znám spoustu lidí (a mám i vlastní zkušenost), kteří si na neosvědčených místech dávají smažák nebo řízek proto, že na těch se dá nejmíň co zprasit. Je celkem o hubu jet na výlet po ČR a zastavit se na jídlo v místním zařízení. Většinou vždycky hnus, i když bych chtěl zkoušet nové věci

+17/−1
24.1.2017 17:18

P47a33v23e70l 49N57o96v93á20k 7731626509343

Když jedu někam na výlet po ČR tak prostě vytáhnu mobil a podle recenzí v Google si vyberu

+3/−4
24.1.2017 18:45

V11á62c69l86a94v 74P44o58u90s29t68k80a 3280941902

Všichni na Google nejsou.

+1/−1
24.1.2017 18:49
Foto

M80a30r41e38k 55C55e82r47n65y 5858656447

A to je ta zaostalost....smutna.

+1/−11
24.1.2017 19:43

A46n11t36o13n51i68n 72C93h51a83l12o65u20p10k57a 8558146539890

A co si vyberete, když tam nic dobrého není??

0/0
25.1.2017 10:47

M31a61r16t22i89n 42V33y94s78k28o25c13i11l 3382408975570

Ja jsem si myslel, ze neni co zprasit na "blbem steaku". Spousty utyranych podrazek a solamylovych vyvaru me z tohoto omylu vyvedly. Timto se omlouvam podnikum Habanero Vrutky a U Johana Zlin, tam maji steaky vzdy perfektni, o nich nemluvim :-)

0/0
24.1.2017 19:53

J63o26s26e21f 54Č11i48h96á27k 7741279540966

Ty si žer co chceš a nech ostatní žrát co chtějí.

0/−1
24.1.2017 18:10

J37a42n 22T94a44r81a39b88a 4466696279729

A pak že Češi nejsou mistři světa v gastronomickém barbarství....

+3/−1
24.1.2017 19:30

J93a74n36a 79B10o36u79l11o10v90á 7860366781751

Nesmysl. Někdy si dám taky v hospodě smažák nebo obyčejný řízek, ale to není otázka zkoušení nových chutí, ale momentálního rozpoložení. Nová jídla zkoumám velice ráda, ale hlavně doma, v klidu a u vlastní plotny. Právě proto si dám ráda v obyčejné hospodě zcela obyčejné klasické hospodské jídlo, protože doma právě toto nevařím.

+3/−1
25.1.2017 5:44

K60a67t24e71ř66i16n50a 80V90a81š90á16k93o57v68á 5681272559985

no, ja si davam smazak hlavne proto, ze vetsinou v hospode nic jineho nemasoveho udelat neumi. Vrcholem byvaji smazene zampiony, to se pak honosi "vegetarianskym menu". :-P

+2/0
26.1.2017 3:40
Foto

J59i35ř22í 27N26o47v46o52t95n46ý 6554847262671

Vzhled, dikce a verbální projev pana Pohlreicha ve mě vyvolává fyzickou, estetickou a mentální bolest. Pokud je toto mediální hvězda klesla naše domácí kultura na nejhlubší dno.

+11/−31
24.1.2017 16:37

A96n54t29o68n96i83n 54C36h15a89l36o36u95p93k52a 8528866249460

Vidíte, já to mám přesně naopak

+17/0
24.1.2017 17:18

V50á67c38l32a15v 24K19o64p72ř23i57v84a 1514950265761

No tak! To napíšete a vedle vašeho příspěvku vystavíte svou krásnou fotku? Kdy už konečně vám podobní pochopí, že je to model pořadu.

0/0
24.1.2017 17:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.