Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bizarní hospoda v moravském kempu, kde si dáte i opečené kousky chleba

Osazenstvo hospody U Tlusťocha v kempu v moravských Pasohlávkách šéfa absolutně odzbrojí. Jak jídelníčkem na hranici hazardu s lidským zdravím, tak pragmatickým přístupem a neochvějným přesvědčením, že když ty jejich smažené sýry, krokety a burgery s kousky spáleniny z grilu lidi „jijó“, není co řešit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P28e66t88r 98B89á81č52a 8895716925515

Nechapu jak nekdo muze v dnensi dobe ejste jezdit do kempu a uz vubec nechapu proc tam jezdi tenhle porad, to co tam je asi kazdy vi a nikod ani nic jinyho moc neceka.

+2/−1
27.1.2017 14:08

J51o61s77e98f 36Š22á49t23a12v55a 2584651366669

Stavěli jsme se loni v létě u jedný vyhlášený rybářský restaurace tady v Jižních čechách.Dal jsem si úhoře,těšil jsem se na něj ale hrůza.Uvnitř syrovej, na povrchu spařený bláto.Až potom jsem se dozvěděl že je mají zmražený a pečou je ve friťáku.A jak mají fofr,tak to flákaji.Hrůza.

0/0
26.1.2017 18:09

M38i81r72a 17L24o19v36e 3374410128144

7 let jsem nejedla smazeny syr a ted jsem na nej dostala chut ...no je to normalni?;-D

0/0
26.1.2017 14:16

M97a27r50t91i21n 57B56e60r87a80n 6509445256611

Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...

+9/−1
25.1.2017 15:21

R96a38d85e10k 85Š78a53r86l52á41k 6251269330426

Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách ;-D Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.

+11/−1
25.1.2017 8:46

J20a78n 43T46a68r71a97b80a 4466186139379

Komouši nám vybudovali početný proletariát a ten žije stále.

+4/0
25.1.2017 21:51

J17a73n 24S18v81o31b83o36d72a 3737204759433

Přijde mi, že ač úroveň gastronomie v ČR celkově roste a není problém se dobře najíst, tak v turistických "rájích," v těsném okolí vodáckých řek a jiných vodních ploch, to jde naopak od desíti k pěti. Všude jen samá fritéza a v posledních letech k tomu přibyla ještě Kofola...

+3/−3
25.1.2017 0:49

J72a28n 96T40a71r48a34b14a 4246446719569

Kolik slušných restaurací, postavených na kvalitní kuchyni je v našich městech od krajských nahoru? Kromě Prahy jich v ostatních obvykle nenapočítáte ani deset. Spíš stěží pět. Například v Hradci Králové tři, v Pardubicích čtyři, v Plzni osm, v Liberci dvě, v Ústí nad Labem ani jedna.

+1/0
25.1.2017 21:55

J18a34n 46S27v60o69b23o11d15a 3427444829253

Vždyť v Ústí je třeba i ta Zdeňkem propagovaná Větruše a tam se již dá slušně najíst. Zvyšováním úrovně gastronomie jsem myslel to, že již nemám problém si najít prakticky v každém městě "normální podnik," nikoliv restauraci nabízející "kostku ve skluzu."

0/0
26.1.2017 15:05

J33a51k12u24b 60S87t93a17š73e93k 4617329463724

Sex sama se sebou je eufeministický výraz pro.... ehm.... honění?

+1/0
24.1.2017 23:39

J89a16k96u45b 35S89t14a66š86e22k 4787649493724

ehm, jiná diskuze.... sorry.

0/0
24.1.2017 23:39

V57á82c13l14a94v 34P39o14u50s88t90k91a 3680411562

Který?8-o

+3/0
25.1.2017 6:37

R45a52d20e86k 75Š61m78a68h68e53l 4765281877

Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.

+6/−2
24.1.2017 22:22
Foto

M26a22r20i92e 11M81e38t18l54i87c73k62á 9691854201712

Upřímně, nějaká stravovací kultura je mi celkem ukradená. Zato mne zajímá, jestli to co jím mi chutná. A pokud mi to chutná, tak je mi šumák, jestli je to zdravé nebo nezdravé a jestli je to podle nějaké stravovací kultury ;-D nebo jestli je to jídlo české, francouzské, asijské.....

+8/−3
25.1.2017 17:21

F15r31a48n25t75i93š52e46k 17M13í30č47e95k 1362510262

Nakonec proč ne, je to vaše volba. Kdyby se ty smažáky nejedly, nikdo by je nesmažil. Kdyby se na ty Ordinace v růžové zahradě nikdo nedíval, netočily by se.

+1/0
26.1.2017 17:00

J65o69s59e72f 70Š12á75t56a31v62a 2444701816779

Tak je to i s konzervama a levnejma salámama.Všichni pořád nadávaji,že se tu prodává hnus ale jak to všichni ví?Tím že to kupujou a opakovaně.Koupím to jednou a když mi to nechutná ,víc to nekoupím.A když na to nebude odbyt,výrobce to přestane vyrábět a dovozce dovážet.To je přeci jasný.

+3/0
26.1.2017 18:15

T31o72m15á15š 97N67o66v55á81k 5944727939279

Právě, že není, protože oni ten šmejd nazvou jinak, upraví trošku chutě a budou to zase prodávat.

0/0
27.1.2017 15:19

J16a38n 91H10r50u67z36a 8664428439937

Kde je tuk tam je chuť.;-D

0/0
29.1.2017 13:49
Foto

T15o45m70á75š 54D72v27o95ř24á54k 3685593646286

Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.

Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.

Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.

Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.

Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče. ;-)

+21/−2
24.1.2017 21:50

A15n78t20o60n70i90n 15C24h29a80l83o37u45p38k41a 8898766799140

Přece nejde jenom o to, aby to bylo zdravé. Ale ta nezdravost by neměla být z toho, že to je ze starých a nekvalitních surovin

+3/0
25.1.2017 10:44

J78a47n 65Z34á72v50e46s33k95ý 1485533879

Ale měl by myslet i na budoucnost, kolika let se tak dožije pravidelný návštěvník podobného zařízení, aby si nezabil všechny hosty.

+2/−2
24.1.2017 20:03
Foto

M41a76r55e81k 18C70e48r37n63y 5828546737

Kdyz je hlad i husa dobra...kdyz to lidi chtej, tak proc jim to neprodat..na skoleni je tu skola a rodice, ne?;-)

+1/0
24.1.2017 19:41

R79a69d40e52k 46Š22m85a18h39e27l 4745501347

Presne takto se ridi prodejni retezce.... :/ ...protoze to lide chteji....

+3/0
24.1.2017 22:26

J73o41s22e15f 65Z42d72r82á57h86a87l 2900490981228

Oni ale říkají "jíjou" a ne "jíjó", to jste si pane autore spletl oblast...

+2/−14
24.1.2017 18:00
Foto

M30a97r94t17i98n 38B70r88a95u72n 2524357181109

Tak se na ten díl zkuste nejprve podívat

+10/0
24.1.2017 18:03

O51l29d89ř46i51c90h 94H96o12r88á50k 2424679241375

Pohlreich vypráví něco o sexy jídlech a pak vám předvede porno "čínu" na oliváči a kašle na to, že čína je dělaná na arašidovém oleji.

To že odělá i porno topinku na oliváči jistě ocení každý Čech. Oliváč (i nepanenský) má svou chuť a vůni a opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně.

Prostě uznávat ho do krajností a ve všem je blbost hraničící s náboženstvím.

+5/−8
24.1.2017 17:42

P67e69t88r 34N97o27v89o27t62n30y 1361780341

"opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně." A on vám Pohlreich stoji doma za zádama, když děláte čínu a leje vám tam oliváč?

+3/−1
24.1.2017 18:05

M23a76r94t52i76n 19V14y60s79k89o97c79i31l 3822558145220

Me treba kolegyne v praci darovala ryzovy olej, jak je skvely a kdesicosi, udelal jsem na nem cinu a chybela mi tam ta olivova chut, na kterou jsem zvykly. Tak me zabijte a uminusujte :-P

0/0
24.1.2017 19:26

P11e35t80r 48H62o14c38h97m50a40n 2620946915291

Máte asi na mysli olivovou pachuť.

0/0
24.1.2017 19:34

M61a73r42t76i74n 20V26y29s89k28o83c89i59l 3832728275360

Nechte si vase emotivni oznaceni na doma. Vjemu jazykem se rika "chut" at si o dane chuti myslite cokoli. Ja to nikomu nenutim, ale me to chutna.

+3/0
24.1.2017 19:36

J91a46n 40T46a79r73a21b21a 4516236149239

Chuť, v čínském jídle pachuť. Není ovšem pravda, že Asie pouze vaří na arašídovém oleji, vaří i na celé řadě dalších, olivový to ale opravdu není.

+2/0
24.1.2017 19:37

J15a74n 62T39a59r45a84b39a 4626936399789

To je o tom, jestli chcete jíst autentické chutě autentických kuchyní nebo ne. Dáte kokosové mléko do svíčkové? Asi ne, stejně jako patrně nedáte smetanu do red curry, přitom řada "profesionálních" kuchařů vám bude tvrdit, že je to (myšleno to thajské, ne svíčková) nahraditelné.

0/0
24.1.2017 19:35

M33a59r69t31i43n 24V19y24s59k79o77c31i73l 3922698365120

Originalni kava je take puvodne bez mleka a stejne mi chutna vice s nim. A ze me nekdo bude presvedcovat o originalnim receptu me nejak nechava klidnym. Jiste kvuli jedne cine za tri mesice, co ji tak delavam, budu kupovat spesl olej, se kterym mi to ani nebude tak chutnat :-)

+1/0
24.1.2017 19:41

M39a94r45t14i17n 48V15y78s75k54o18c20i87l 3752558615110

Na druhou stranu uznavam, ze v restauracich by se recepty dodrzovat mely. Ne oblibene ,,Kdyz nemate limetu, tak tam dejte citron. A Kdyz nemate ani ten, tak tam nedavejte nic." :-)

+1/0
24.1.2017 20:27

K83a85t44e42ř86i90n52a 82V79a89š65á48k78o79v66á 5621642699335

a ja zrovna ryzovy super....prave proto, ze nema chut a vynikne chut potravin. Nesnasim, jak se tu cpe olivac uplne do vseho i tam, kde se nehodi, a kde puvodne nebyl.

Takze za me se pri vareni drzim ryzoveho a slunecnicoveho. Do salatu a studene kuchyne se pak vubec nebojim experimentovat s mnoha jinymi ruznymi.

0/0
26.1.2017 3:37

J12o75s93e64f 34Š26á36t74a14v44a 2824351686219

Oldřich Horák

Dělat topinku na oleji,to je prasárna.Topinka vždycky jenom na sádle.Na oleji smrdí.

0/0
26.1.2017 18:22

J84o26s23e73f 11M55u18ž11á71t30k57o 5615953957633

Znám spoustu lidí, co když jdou do restaurace, tak chtějí jenom smažák, nebo řízek. Prostě ubohost a totální zaostalost a nechuť zkoušet nové věci, ale když to chtějí a nenutí to jíst mě, tak proč né? Kde je poptávka, bude i nabídka. Když to lidi nebudou žrát, tak začnou dělat čerstvé ryby a skvělé steaky.

+6/−5
24.1.2017 17:15

A52n70t19o95n88i98n 45C23h61a41l65o92u36p28k65a 8538256619140

Znám spoustu lidí (a mám i vlastní zkušenost), kteří si na neosvědčených místech dávají smažák nebo řízek proto, že na těch se dá nejmíň co zprasit. Je celkem o hubu jet na výlet po ČR a zastavit se na jídlo v místním zařízení. Většinou vždycky hnus, i když bych chtěl zkoušet nové věci

+17/−1
24.1.2017 17:18

P94a53v97e51l 78N52o20v38á74k 7481556329543

Když jedu někam na výlet po ČR tak prostě vytáhnu mobil a podle recenzí v Google si vyberu

+3/−4
24.1.2017 18:45

V15á26c51l48a86v 70P26o49u75s30t34k74a 3640411562

Všichni na Google nejsou.

+1/−1
24.1.2017 18:49
Foto

M69a15r36e31k 42C40e52r47n90y 5668236517

A to je ta zaostalost....smutna.

+1/−11
24.1.2017 19:43

A89n57t65o69n51i13n 89C53h79a95l20o47u97p19k64a 8188826819110

A co si vyberete, když tam nic dobrého není??

0/0
25.1.2017 10:47

M12a32r85t62i19n 16V98y62s49k78o94c19i17l 3432328345820

Ja jsem si myslel, ze neni co zprasit na "blbem steaku". Spousty utyranych podrazek a solamylovych vyvaru me z tohoto omylu vyvedly. Timto se omlouvam podnikum Habanero Vrutky a U Johana Zlin, tam maji steaky vzdy perfektni, o nich nemluvim :-)

0/0
24.1.2017 19:53

J62o77s43e27f 97Č70i15h66á24k 7811509460296

Ty si žer co chceš a nech ostatní žrát co chtějí.

0/−1
24.1.2017 18:10

J15a49n 81T11a15r68a18b56a 4626476659499

A pak že Češi nejsou mistři světa v gastronomickém barbarství....

+3/−1
24.1.2017 19:30

J80a47n79a 42B70o67u13l10o56v74á 7590566281491

Nesmysl. Někdy si dám taky v hospodě smažák nebo obyčejný řízek, ale to není otázka zkoušení nových chutí, ale momentálního rozpoložení. Nová jídla zkoumám velice ráda, ale hlavně doma, v klidu a u vlastní plotny. Právě proto si dám ráda v obyčejné hospodě zcela obyčejné klasické hospodské jídlo, protože doma právě toto nevařím.

+3/−1
25.1.2017 5:44

K54a51t45e21ř44i93n95a 34V95a53š71á87k37o82v52á 5801572189345

no, ja si davam smazak hlavne proto, ze vetsinou v hospode nic jineho nemasoveho udelat neumi. Vrcholem byvaji smazene zampiony, to se pak honosi "vegetarianskym menu". :-P

+2/0
26.1.2017 3:40
Foto

J69i44ř33í 49N26o43v44o69t14n58ý 6464467812531

Vzhled, dikce a verbální projev pana Pohlreicha ve mě vyvolává fyzickou, estetickou a mentální bolest. Pokud je toto mediální hvězda klesla naše domácí kultura na nejhlubší dno.

+11/−31
24.1.2017 16:37

A39n19t61o38n23i91n 23C13h68a12l85o46u45p71k58a 8378686469750

Vidíte, já to mám přesně naopak

+17/0
24.1.2017 17:18

V13á46c91l46a26v 74K75o21p54ř78i90v60a 1834670395891

No tak! To napíšete a vedle vašeho příspěvku vystavíte svou krásnou fotku? Kdy už konečně vám podobní pochopí, že je to model pořadu.

0/0
24.1.2017 17:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.