- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nechapu jak nekdo muze v dnensi dobe ejste jezdit do kempu a uz vubec nechapu proc tam jezdi tenhle porad, to co tam je asi kazdy vi a nikod ani nic jinyho moc neceka.
Stavěli jsme se loni v létě u jedný vyhlášený rybářský restaurace tady v Jižních čechách.Dal jsem si úhoře,těšil jsem se na něj ale hrůza.Uvnitř syrovej, na povrchu spařený bláto.Až potom jsem se dozvěděl že je mají zmražený a pečou je ve friťáku.A jak mají fofr,tak to flákaji.Hrůza.
7 let jsem nejedla smazeny syr a ted jsem na nej dostala chut ...no je to normalni?
Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...
Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.
Komouši nám vybudovali početný proletariát a ten žije stále.
Přijde mi, že ač úroveň gastronomie v ČR celkově roste a není problém se dobře najíst, tak v turistických "rájích," v těsném okolí vodáckých řek a jiných vodních ploch, to jde naopak od desíti k pěti. Všude jen samá fritéza a v posledních letech k tomu přibyla ještě Kofola...
Kolik slušných restaurací, postavených na kvalitní kuchyni je v našich městech od krajských nahoru? Kromě Prahy jich v ostatních obvykle nenapočítáte ani deset. Spíš stěží pět. Například v Hradci Králové tři, v Pardubicích čtyři, v Plzni osm, v Liberci dvě, v Ústí nad Labem ani jedna.
Sex sama se sebou je eufeministický výraz pro.... ehm.... honění?
Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.
Upřímně, nějaká stravovací kultura je mi celkem ukradená. Zato mne zajímá, jestli to co jím mi chutná. A pokud mi to chutná, tak je mi šumák, jestli je to zdravé nebo nezdravé a jestli je to podle nějaké stravovací kultury nebo jestli je to jídlo české, francouzské, asijské.....
Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.
Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.
Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.
Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.
Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče.
Přece nejde jenom o to, aby to bylo zdravé. Ale ta nezdravost by neměla být z toho, že to je ze starých a nekvalitních surovin
Ale měl by myslet i na budoucnost, kolika let se tak dožije pravidelný návštěvník podobného zařízení, aby si nezabil všechny hosty.