Diskuze

Takto by měl vypadat nůž, který už nikdy nebudete muset ostřit

V květnu se začne prodávat kuchyňský nůž, na jehož vývoji se podíleli vědci z NASA. Měl by být daleko tvrdší než ty nejlepší nože a přitom slitina není křehká, navíc by měl být podstatně ostřejší než nejlepší běžné nože.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cena není na kvalitní nůž nějak závratná, vlastně je spíše nižší. V normálním provozu doma asi nanozoubky vydrží dlouho, jen se bojím, že část uživatelů si bude myslet, že nůž je nezničitelnej ...;-)

0 0
možnosti
Foto

J76a67n 79H22i13n62k

8. 2. 2017 13:44

Trvdost a ostří není všechno. Byly tu v reklamě i nože, které kromě uváděných rajčat a chleba uměly krájet takové užitečné věci, jako sportovní boty a plechovky od piva. Beznadějně však uvízly v uheráku.

0 0
možnosti

A k čemu ty vědci teda jsou? Bude levnější chleba?

(irony included)

0 0
možnosti

Trochu drahý i na zakázkovou výrobu... stojí za to? respektive, co musí umět nůž v ceně ojetého auta, aby za to stál? :)

0 0
možnosti
Foto

mba . Co čekat .

0 0
možnosti

KDS Sedlčany a Solingen.R^R^

0 0
možnosti

Já používám doma v kuchyni značkové nože a sice OBH Nordica, patří k dražším, ale je to skutečná kvalita.

0 0
možnosti
Foto

měl jsem dvě kosy. Jednu ruskou z tvrdé oceli a druhou z Rakouska s měkčí. Ztupily se obě, jen tu ruskou tvrdou, šlo hodně mizerně naklepat.

1 0
možnosti

Ježíši , to je zase kravina....neexistuje nůž,který by se nemusel už nikdy ostřit ! Opravte si titulku. Leda že by se s ním nikdy nic nekrájelo,to pak jo.

3 0
možnosti

Přesně tak, neostření je totální nesmysl..

0 0
možnosti

Nůž, který není třeba ostřit? Takové nože neexistují. Nejlepší nože které mám jsou z damascénské oceli, ale i ty je třeba někdy naostřit

1 0
možnosti
Foto

Tak damašková ocel přece není o tom, že by se nemusela ostřit ... ;-)

0 0
možnosti