- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Cena není na kvalitní nůž nějak závratná, vlastně je spíše nižší. V normálním provozu doma asi nanozoubky vydrží dlouho, jen se bojím, že část uživatelů si bude myslet, že nůž je nezničitelnej ...
Trvdost a ostří není všechno. Byly tu v reklamě i nože, které kromě uváděných rajčat a chleba uměly krájet takové užitečné věci, jako sportovní boty a plechovky od piva. Beznadějně však uvízly v uheráku.
A k čemu ty vědci teda jsou? Bude levnější chleba?
(irony included)
nože Rockstead znáte?
https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/rockstead-tei-zdp/
Trochu drahý i na zakázkovou výrobu... stojí za to? respektive, co musí umět nůž v ceně ojetého auta, aby za to stál? :)
Já používám doma v kuchyni značkové nože a sice OBH Nordica, patří k dražším, ale je to skutečná kvalita.
měl jsem dvě kosy. Jednu ruskou z tvrdé oceli a druhou z Rakouska s měkčí. Ztupily se obě, jen tu ruskou tvrdou, šlo hodně mizerně naklepat.
Ježíši , to je zase kravina....neexistuje nůž,který by se nemusel už nikdy ostřit ! Opravte si titulku. Leda že by se s ním nikdy nic nekrájelo,to pak jo.
Přesně tak, neostření je totální nesmysl..
Nůž, který není třeba ostřit? Takové nože neexistují. Nejlepší nože které mám jsou z damascénské oceli, ale i ty je třeba někdy naostřit
Tak damašková ocel přece není o tom, že by se nemusela ostřit ...