Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J30a57r11o23s45l78a15v 69V60a66c85e21k 1722712252326

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0/0
doporučit
9.2.2017 20:50
Foto

I64v27o 17C29h40u46d87o22b96a 9370956801784

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0/0
doporučit
5.2.2017 12:43

M97a75r92t61i80n79a 27T76r65o67j24a69n23o46v63á 5783608115

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

+7/−1
doporučit
3.2.2017 13:10
Foto

R55i77c74h50a69r54d 73P89o83l68á87š26e18k 9824343900619

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

+7/0
doporučit
3.2.2017 0:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.