Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J74a68r40o20s40l91a27v 64V50a34c37e71k 1642582392656

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0/0
doporučit
9.2.2017 20:50
Foto

I37v47o 98C91h74u53d49o33b64a 9720856351234

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0/0
doporučit
5.2.2017 12:43

M71a57r53t58i61n90a 63T58r12o91j95a51n58o47v43á 5103268685

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

+7/−1
doporučit
3.2.2017 13:10
Foto

R53i68c87h96a43r32d 88P82o20l94á53š83e27k 9294683210909

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

+7/0
doporučit
3.2.2017 0:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.