Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hrušky a sýr, skvělá kombinace do štrúdlu. A moučník máte za pár minut

Když nepočítáte zhruba dvacet minut, než se štrúdl v rozpálené troubě upeče, trvá vlastní příprava opravdu chviličku. Takže za půl hodiny máte na stole nadýchaný teplý moučník z několika málo ingrediencí. Jasně, tučný. Ale jednou za čas se hřešit dá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68a81r28o17s47l61a38v 93V96a16c88e92k 1602142632506

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0/−1
9.2.2017 20:50
Foto

I23v70o 92C41h95u65d53o14b27a 9940486971314

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0/0
5.2.2017 12:43

M97a74r26t60i59n74a 13T35r10o16j35a68n37o49v77á 5603688595

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

+7/−1
3.2.2017 13:10
Foto

R56i31c50h97a75r52d 82P97o70l59á29š41e30k 9104783280929

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

+7/0
3.2.2017 0:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.