Diskuze

Hrušky a sýr, skvělá kombinace do štrúdlu. A moučník máte za pár minut

Když nepočítáte zhruba dvacet minut, než se štrúdl v rozpálené troubě upeče, trvá vlastní příprava opravdu chviličku. Takže za půl hodiny máte na stole nadýchaný teplý moučník z několika málo ingrediencí. Jasně, tučný. Ale jednou za čas se hřešit dá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0 1
možnosti
Foto

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0 0
možnosti

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

7 1
možnosti
Foto

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

7 0
možnosti