Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P77e40t15r 92B84r87o93ž 8262764656414

Jsme skvělí, děláme to nejlíp, nic měnit nebudeme.

Jenom prodáme 10 jídel denně ;-D

Tak si zadáme televizní reklamu zdarma a ono se to pohne Rv

+47/0
doporučit
21.2.2017 12:08

M36i39c29h45a94l 54D72a75d89e38k 8633422458

To musí majitel každý měsíc zahučet ohrmnou pálku za provoz ne? Když tam zaměstnává takové špičky, vaří z kvalitních (tudíž drahých) surovin a nikdo mu tam nechodí..

+36/0
doporučit
21.2.2017 8:07

D23a12v29i91d 77F16r48e11i35m10a35n 8297756136433

Ja jsem vubec nepochopil ten koncept francouzske kuchyne na Jilovisti. Kdo chce jednou za cas na si na necem takovem pochutnat tak to ma kousek do Prahy. Ale proc by nekdo z Prahy jezdil na Jiloviste kdyz ma na vyber toho dost uz v Praze. Se pak nemuzou divit, ze udelaji par jidel za den.

Kdyby nebyli tak skrobeny a delali normalni kuychni s dobrym pivem a obcas s nakym franzcouskym twistem tak nereknu ani popel ale tohle je vylozene spatne vymysleny business plan.

+33/0
doporučit
21.2.2017 12:46

J23i76ř28í 14Š79v97e58h46l88a 1104884362496

Jak ten kuchař na konci začal mluvi o tom, že je rád, že nedostal nálepku - opravdu divný borec. Nesympatický člověk.

+50/−3
doporučit
21.2.2017 2:25

J91o45s62e23f 97R69i79c82h67t11e48r 9696275407103

To bylo strašný 8-o Vypadá to tam jak v tom nacistickým motorestu z předchozího dílu, šéfkuchař je mentálně na podobné úrovni, a nikdo nemá ani základy slušnýho chování – tolik jízlivejch poznámek, přetvářky a arogance jsem dlouho neviděl. Ten člověk zemře sám v chubodě, vzteklej že je zneuznanej génius ;-D

+30/0
doporučit
21.2.2017 12:22

P39a93v26e29l 51M39a62t23o19u59š61e47k 4638640404

Těžko hledat méně sympatického člověka, než byl tento ....(doplňte si libovolné neslušné označení). Ani omylem by mě nenapadlo, dát mu vydělat, i kdyby vařil sebelépe.

+60/−5
doporučit
21.2.2017 0:31

P91e87t79r 97N19ě89m46e21c 4315152322607

Na vesnici s takovými cenami nemůže uspět.

+35/−2
doporučit
21.2.2017 7:12

V54o75j79t43ě62c66h 58V17a94š82e68k 6830204399320

Mně kuchař přišel spíš sebejistý než arogantní a měl k tomu důvodu. Zjevně vařit uměl. K aroganci měl krůček, ale nepřišlo mi to za hranou. Hlavní problém vidím v tom, co asi každý. Takovou hospodu otevřít někde, kde žije 600 lidí??? A ta výzdoba - ono to nebylo vyloženě ošklivé, ale souhlasím s šéfem, že se to do restaurace nehodí.

+22/0
doporučit
21.2.2017 9:31

M53i62r45o32s26l28a37v 19V60y89k28o30u20p91i81l 3940236293785

to co říká Pohlreich ma hlavu a patu.

+20/0
doporučit
21.2.2017 19:25

M17i47c39h26a98l 79D14a56d44e18k 8283942878

Takže za mě: interiér hnusnej, kuchař arogantní, ceny přepálené. Nic kvůli čemu bych měl do takového podniku zavítat.

+20/0
doporučit
21.2.2017 13:25

L79u66k92á57š 84P82a15d41e27v65ě28t 9522447

Neními moc jasné, proč si tam Pohlreicha vlastně zvali. Celé se to odehrávalo ve stylu "Nekecej nám do toho, naval samolepku a vypadni."

+19/0
doporučit
21.2.2017 13:11

P45e47t25r 22P87a55v64e41l 3325846235464

Nevim, proc by nekdo jezdil do nejakyho Jiloviste na luxusni francouzskou kuchyni... Mozna tak na firemni akci pro zajimavost, ale jinak je podobnych "luxuspajzlu" v Praze dost a jinde pro ne bude potencionalnich zakazniku pomalu... A co si budeme namlouvat, porad je to stejne jenom jidlo... Tady navic v tak arogantnim duchu, az je to smesny a asi bych tam vyprsk smichy, az by mi prines jidlo v rukavicich...

+28/−3
doporučit
21.2.2017 8:00

P46e52t21r 70H91o11c41h94m39a50n 2530986335191

Ten kuchař byl dobrej. Něco jako druholigový fotbalista, který si o sobě myslí, že je Ronaldo. Spolupracovat s takovým člověkem musí být opravdu radost.

+17/0
doporučit
21.2.2017 15:37

M40a23r46i88e 80Č20e72r64m43á65k41o32v29á 1721392568568

Mně by zajímalo, z čeho majitel ten personál platí. Jsou to lidé se zkušenostmi z předních hotelů, vystupování jako by obsluhovali anglického krále, takže by měli mít i odpovídající platy, ale z čeho, když je restaurace většinou prázdná?

+17/0
doporučit
21.2.2017 7:45

P80e78t21r 48B40r93o70ž 8352634866574

Tady se pořád srovnává jejich hospoda s pražskými podniky. Jenže pražské podniky platí několikanásobný nájem a přesto mají srovnatelné, nebo i výrazně nižší ceny. I v centru Prahy většina podniků ví, že pokud chce prodat obědy, musí začínat u stokoruny. A i tak přežijí, vydělají a mají plno.

A tihle nýmandi? Jen si honí ego. K čemu hospoda, když tam nechodí lidi? Aby si vzájemně ukazovali, jak jsou skvělí?

+16/0
doporučit
21.2.2017 14:03

M14a94r93c25e88l 78B25í51l94ý 2423132132729

Lidové ceny ?! No polévka za 85Kč (mimo polední menu) určitě ne...

+15/0
doporučit
21.2.2017 18:14

T80o18m54a39s 68K81r68a64l 2827922715

Takže restaurace neudělá žádnou změnu, vaří si stále po svém, interiér ponechá v chaotické podobě, ani jídelníček neupraví, ještě si dělají z Pohlreicha srandu (až bych řekl nechutnou - viz hadr místo řízku). A on jim dá dvě hvězdy. To byla trochu malá (domluvená) domu. Jídlo bude jistě dobré, ale to snad nestačí k tomu, aby dostali dvě hvězdy. Strašně snížil vážnost těch hvězd, kolik restaurací se snažilo, makalo a nedostalo hvězdu žádnou...

+15/0
doporučit
21.2.2017 8:49

P29e22t70r 98B29r74o62ž 8272334256604

Nechápu, proč nedělají normální české obědy za rozumnou cenu, to by jim natáhlo lidi a večer mohou jet Francii. Na oběd za 100-150 kaček jim tam lidi přijdou a když zjistí, že umí skvělou českou, přijdou i někdy večer.

+14/0
doporučit
21.2.2017 12:38

K48a71r25e43l 50F57r87a61n24ě76k 3758473667315

Tak ceny nejsou z nejnižších, ale budiž. Co mně však zaráží, je absence gramáže na inzerovaném jídelním lístku. A v kombinaci s pojmy jako prsíčko, filátko, knedlíčky to ve mně přílišný optimismus ohledně velikosti porcí nevzbuzuje.;-)

+19/−2
doporučit
21.2.2017 7:06

K48a41r65e81l 27V92a30c11h32u95t 9753172259323

Když mají jídelní lístek ve francouzštině, tak holt musí inzerovat a své zákazníky hledat ve FRANCII (kde taky jinde?) ... ;-) ... že jo, čemu na tom nerozumíte? ;-D

+16/−1
doporučit
21.2.2017 9:59

R29o79b85b78e57r30t 69B82e23r35g41e21r 2755314789

Nechci nikoho osočovat, ale restaurace, kde vaří 30 jídel denně ve mě evokuje jediné - pračka.

+33/−8
doporučit
21.2.2017 8:09
Foto

O93n53d74r14e77j 80B43o95c44e15k 1320395474488

Ta obsluha byla taky divná, tohle by snad člověk při jídle nechtěl zažívat

+12/0
doporučit
21.2.2017 23:37

V29a66c42l41a65v 41P44e89r95o89u45t61k64a 6278407504161

Tak kolik lidi bylo včera na oběd? ..4. co dodat. Tak hrozně křiklavé barvy,vůbec na mne interiér nepůsobil příjemně,polévku rozlévat v rukavicích apod,,na můj vkus až otravní číšníci,no pokud se toto někomu líbí prosím.

+12/0
doporučit
21.2.2017 10:53

V26l98a31d37i51m11í13r 47F51i84b82i51g73e34r 5904321441934

V centru Prahy nebo velkého města OK ale někde na vesnici u lesa to je až přespříliš. K čemu je kvalita, když o ni místní nestojí, respektive stáli by ale ne zrovna o takové hogofogo služby. To že číšník ví co nabízí a ví co si k čemu dát je super, ale není to všechno.

+11/0
doporučit
21.2.2017 13:32

R68a97d78e20k 88Č44i13h57á84k 7670266252254

Kterak arogance radila aroganci, aby nebyla tak arogantní:-)

Když někdo umí... jasně. Ovšem ta nejlepší jídla, na něž si v životě vzpomenu, nepocházela z kuchyně nějakých umělců pánve. Pro mě byla rozhodující vždy celková atmosféra. Jsou situace, kdy člověku i nejobyčejnější utopenec přijde božský. Navodit takovou atmosféru je ovšem jistě mnohem těžší, než špičkově uvařit. Na to musí být komplet personál co persona, to psycholog... anebo prostě milý člověk. Dejme tomu, že někomu u číšníka třeba jistá dávka sebevědomí na hranici kontrolované arogance i vyhovuje. Dejme tomu, že takový přístup osvobozuje některý typ hosta od falešné nutnosti hrát slušňáka na úrovni, pokud je jeho přirozenost jiná. Pak je jistě těžké vyhovět všem. Ale od toho máme různé podniky, ne? Když v malém městečku se 3 tisíci obyvateli najdete 10 hospod a všude najdete lautr stejný přístup, kde rozdíly tvoří pouze fakta, zda tam vaří apod, tak mám pocit, že je tady díra na trhu téměř v každém městě.

+11/0
doporučit
21.2.2017 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.