Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P70e64t28r 28B89r64o98ž 8212794866194

Jsme skvělí, děláme to nejlíp, nic měnit nebudeme.

Jenom prodáme 10 jídel denně ;-D

Tak si zadáme televizní reklamu zdarma a ono se to pohne Rv

+47/0
doporučit
21.2.2017 12:08

M48i36c38h28a98l 76D82a88d45e90k 8433742118

To musí majitel každý měsíc zahučet ohrmnou pálku za provoz ne? Když tam zaměstnává takové špičky, vaří z kvalitních (tudíž drahých) surovin a nikdo mu tam nechodí..

+36/0
doporučit
21.2.2017 8:07

D24a26v38i27d 63F37r39e15i20m95a21n 8777266176603

Ja jsem vubec nepochopil ten koncept francouzske kuchyne na Jilovisti. Kdo chce jednou za cas na si na necem takovem pochutnat tak to ma kousek do Prahy. Ale proc by nekdo z Prahy jezdil na Jiloviste kdyz ma na vyber toho dost uz v Praze. Se pak nemuzou divit, ze udelaji par jidel za den.

Kdyby nebyli tak skrobeny a delali normalni kuychni s dobrym pivem a obcas s nakym franzcouskym twistem tak nereknu ani popel ale tohle je vylozene spatne vymysleny business plan.

+33/0
doporučit
21.2.2017 12:46

J57i67ř35í 85Š74v95e57h54l88a 1104444522966

Jak ten kuchař na konci začal mluvi o tom, že je rád, že nedostal nálepku - opravdu divný borec. Nesympatický člověk.

+50/−3
doporučit
21.2.2017 2:25

J68o75s19e36f 89R27i14c72h36t80e56r 9516575147383

To bylo strašný 8-o Vypadá to tam jak v tom nacistickým motorestu z předchozího dílu, šéfkuchař je mentálně na podobné úrovni, a nikdo nemá ani základy slušnýho chování – tolik jízlivejch poznámek, přetvářky a arogance jsem dlouho neviděl. Ten člověk zemře sám v chubodě, vzteklej že je zneuznanej génius ;-D

+30/0
doporučit
21.2.2017 12:22

P39a27v50e81l 69M31a40t76o65u57š98e14k 4658700494

Těžko hledat méně sympatického člověka, než byl tento ....(doplňte si libovolné neslušné označení). Ani omylem by mě nenapadlo, dát mu vydělat, i kdyby vařil sebelépe.

+60/−5
doporučit
21.2.2017 0:31

P27e29t84r 42N45ě44m86e83c 4875982122867

Na vesnici s takovými cenami nemůže uspět.

+35/−2
doporučit
21.2.2017 7:12

V31o86j77t43ě27c91h 29V25a70š59e62k 6810744389970

Mně kuchař přišel spíš sebejistý než arogantní a měl k tomu důvodu. Zjevně vařit uměl. K aroganci měl krůček, ale nepřišlo mi to za hranou. Hlavní problém vidím v tom, co asi každý. Takovou hospodu otevřít někde, kde žije 600 lidí??? A ta výzdoba - ono to nebylo vyloženě ošklivé, ale souhlasím s šéfem, že se to do restaurace nehodí.

+22/0
doporučit
21.2.2017 9:31

M53i78r89o23s48l12a85v 63V36y66k25o67u92p52i43l 3610816673435

to co říká Pohlreich ma hlavu a patu.

+20/0
doporučit
21.2.2017 19:25

M18i89c86h23a81l 21D46a55d77e67k 8663122668

Takže za mě: interiér hnusnej, kuchař arogantní, ceny přepálené. Nic kvůli čemu bych měl do takového podniku zavítat.

+20/0
doporučit
21.2.2017 13:25

L16u45k43á14š 96P85a63d84e44v32ě51t 9762117

Neními moc jasné, proč si tam Pohlreicha vlastně zvali. Celé se to odehrávalo ve stylu "Nekecej nám do toho, naval samolepku a vypadni."

+19/0
doporučit
21.2.2017 13:11

P33e35t72r 37P96a79v24e40l 3295176655644

Nevim, proc by nekdo jezdil do nejakyho Jiloviste na luxusni francouzskou kuchyni... Mozna tak na firemni akci pro zajimavost, ale jinak je podobnych "luxuspajzlu" v Praze dost a jinde pro ne bude potencionalnich zakazniku pomalu... A co si budeme namlouvat, porad je to stejne jenom jidlo... Tady navic v tak arogantnim duchu, az je to smesny a asi bych tam vyprsk smichy, az by mi prines jidlo v rukavicich...

+28/−3
doporučit
21.2.2017 8:00

P18e11t11r 55H18o95c69h63m57a60n 2560196385631

Ten kuchař byl dobrej. Něco jako druholigový fotbalista, který si o sobě myslí, že je Ronaldo. Spolupracovat s takovým člověkem musí být opravdu radost.

+17/0
doporučit
21.2.2017 15:37

M95a13r57i73e 66Č45e46r79m86á21k82o49v69á 1861872358868

Mně by zajímalo, z čeho majitel ten personál platí. Jsou to lidé se zkušenostmi z předních hotelů, vystupování jako by obsluhovali anglického krále, takže by měli mít i odpovídající platy, ale z čeho, když je restaurace většinou prázdná?

+17/0
doporučit
21.2.2017 7:45

P38e76t48r 88B83r61o38ž 8362364806224

Tady se pořád srovnává jejich hospoda s pražskými podniky. Jenže pražské podniky platí několikanásobný nájem a přesto mají srovnatelné, nebo i výrazně nižší ceny. I v centru Prahy většina podniků ví, že pokud chce prodat obědy, musí začínat u stokoruny. A i tak přežijí, vydělají a mají plno.

A tihle nýmandi? Jen si honí ego. K čemu hospoda, když tam nechodí lidi? Aby si vzájemně ukazovali, jak jsou skvělí?

+16/0
doporučit
21.2.2017 14:03

M53a72r77c62e98l 42B82í20l81ý 2553492302289

Lidové ceny ?! No polévka za 85Kč (mimo polední menu) určitě ne...

+15/0
doporučit
21.2.2017 18:14

T37o23m89a72s 67K35r81a74l 2327732285

Takže restaurace neudělá žádnou změnu, vaří si stále po svém, interiér ponechá v chaotické podobě, ani jídelníček neupraví, ještě si dělají z Pohlreicha srandu (až bych řekl nechutnou - viz hadr místo řízku). A on jim dá dvě hvězdy. To byla trochu malá (domluvená) domu. Jídlo bude jistě dobré, ale to snad nestačí k tomu, aby dostali dvě hvězdy. Strašně snížil vážnost těch hvězd, kolik restaurací se snažilo, makalo a nedostalo hvězdu žádnou...

+15/0
doporučit
21.2.2017 8:49

P42e88t74r 21B51r29o47ž 8402634336364

Nechápu, proč nedělají normální české obědy za rozumnou cenu, to by jim natáhlo lidi a večer mohou jet Francii. Na oběd za 100-150 kaček jim tam lidi přijdou a když zjistí, že umí skvělou českou, přijdou i někdy večer.

+14/0
doporučit
21.2.2017 12:38

K24a43r29e50l 37F13r77a52n41ě87k 3558303607705

Tak ceny nejsou z nejnižších, ale budiž. Co mně však zaráží, je absence gramáže na inzerovaném jídelním lístku. A v kombinaci s pojmy jako prsíčko, filátko, knedlíčky to ve mně přílišný optimismus ohledně velikosti porcí nevzbuzuje.;-)

+19/−2
doporučit
21.2.2017 7:06

K71a65r67e10l 97V47a31c97h58u30t 9203672719683

Když mají jídelní lístek ve francouzštině, tak holt musí inzerovat a své zákazníky hledat ve FRANCII (kde taky jinde?) ... ;-) ... že jo, čemu na tom nerozumíte? ;-D

+16/−1
doporučit
21.2.2017 9:59

R62o17b19b66e94r11t 97B56e53r27g97e78r 2965784419

Nechci nikoho osočovat, ale restaurace, kde vaří 30 jídel denně ve mě evokuje jediné - pračka.

+33/−8
doporučit
21.2.2017 8:09
Foto

O40n85d67r23e50j 78B62o78c39e64k 1850155254838

Ta obsluha byla taky divná, tohle by snad člověk při jídle nechtěl zažívat

+12/0
doporučit
21.2.2017 23:37

V97a40c68l41a18v 88P33e77r88o35u59t71k25a 6228497124291

Tak kolik lidi bylo včera na oběd? ..4. co dodat. Tak hrozně křiklavé barvy,vůbec na mne interiér nepůsobil příjemně,polévku rozlévat v rukavicích apod,,na můj vkus až otravní číšníci,no pokud se toto někomu líbí prosím.

+12/0
doporučit
21.2.2017 10:53

V49l51a66d27i44m51í54r 30F88i98b37i78g11e18r 5954811711544

V centru Prahy nebo velkého města OK ale někde na vesnici u lesa to je až přespříliš. K čemu je kvalita, když o ni místní nestojí, respektive stáli by ale ne zrovna o takové hogofogo služby. To že číšník ví co nabízí a ví co si k čemu dát je super, ale není to všechno.

+11/0
doporučit
21.2.2017 13:32

R86a39d47e87k 88Č17i61h96á42k 7630776632504

Kterak arogance radila aroganci, aby nebyla tak arogantní:-)

Když někdo umí... jasně. Ovšem ta nejlepší jídla, na něž si v životě vzpomenu, nepocházela z kuchyně nějakých umělců pánve. Pro mě byla rozhodující vždy celková atmosféra. Jsou situace, kdy člověku i nejobyčejnější utopenec přijde božský. Navodit takovou atmosféru je ovšem jistě mnohem těžší, než špičkově uvařit. Na to musí být komplet personál co persona, to psycholog... anebo prostě milý člověk. Dejme tomu, že někomu u číšníka třeba jistá dávka sebevědomí na hranici kontrolované arogance i vyhovuje. Dejme tomu, že takový přístup osvobozuje některý typ hosta od falešné nutnosti hrát slušňáka na úrovni, pokud je jeho přirozenost jiná. Pak je jistě těžké vyhovět všem. Ale od toho máme různé podniky, ne? Když v malém městečku se 3 tisíci obyvateli najdete 10 hospod a všude najdete lautr stejný přístup, kde rozdíly tvoří pouze fakta, zda tam vaří apod, tak mám pocit, že je tady díra na trhu téměř v každém městě.

+11/0
doporučit
21.2.2017 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.