Diskuze

VIDEO: Pohlreich odhalil, jak lze špičkovou kuchyni zabít arogancí

Exkluzivní francouzská kuchyně pro lidové masy od kuchaře, který si je až arogantně vědom svého umění. K tomu naškrobení číšníci v bílých rukavičkách, to vše na Jílovišti, tedy na vsi nedaleko Prahy, kde žije i Zdeněk Pohlreich. Může to fungovat?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P13a50v85o24l 26L83u56k81a51c

27. 2. 2017 19:31

Ale henten kuchar aspon vie varit, o tom zadna. Ten pomuteny nacek z dielu z motorestu bol ina kava. Inak ako je mozne ze ma ten Colt?

0 0
možnosti

T11o48m54á60š 36V48l94k

24. 2. 2017 19:02

„Dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi

1 0
možnosti

J40i30ř49í 22E73l50i51á18š

27. 2. 2017 18:47

Dostal jste mě! Tohle je přece úryvek. Z jaký knížky (Hrabal, Pavel...)? Očekávám odpověď: "Prozradím za pět korun" :-)

0 0
možnosti

Nejlepsi konec by byl, kdyby kuchar odesel do jinych kulinarnich koncin za vyssim poslanim a vesnicanum se vratila pohodova hospoda s gulaskem a mozna i obnovenim svatecnich tradic.

5 0
možnosti

Ale to by tam pak zase přestala chodit Paulová, ne? :-) Všiml si jí tam za tím sloupem ještě někdo kromě mě?

0 0
možnosti

Hospoda durch kycovita , namysleny kuchar, pinglici, jenom ta pani u myti byla jaks taks normos. Vysledek? Zadny kseft. Poslechnete Zdendu, vylicte steny, predelejte trochu listek a mate vydelane. Vzdyt to mate pod nosem na stribrnem podnose;-D

2 0
možnosti

Já si myslim, že kuihař se má hlavně starat o vaření a vařit, jak nejlíp umí. To on dělal a byl na to patřičně hrdej. Majitel si má rozhodnout, kde jakou hospodu, s jakou kuchyní bude mít a ten to asi zcela netrefil. Ale barák maj pěknej, na výplaty asi taky je, tak možná mají něco jiného, co jim vydělává ;-)

1 0
možnosti

Zajímalo by mě co by jim poradil Gordon Ramsay:-). Buď změnit styl restaurace aby se přiblížila tomu co v daném místě lidi zkousnou, nebo se přesunout do velkého města, kde se klientela najde vždycky.

4 0
možnosti
Foto

Ta obsluha byla taky divná, tohle by snad člověk při jídle nechtěl zažívat

12 0
možnosti

Na vesnici buřt guláš lanýži nenahradíte.

8 0
možnosti

Na jednu stranu se rady na toho kucharskeho hujera snasi az prehnana kritika, vlastne za to nemuze, na druhou mam sam chut mu nafackovat hubu. Dej se co dej.

0 0
možnosti

Podívejte se na Kastrol. Venkovský styl na okraji Prahy, výborné jídlo, přitom kvalitní, pořád plno... Tam by měli hledat inspiraci.

1 1
možnosti