Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

P42a37v73e40l 34M87e16d60e92k 1830632521315

Pokud chcete mít zdravé a přitom chutné "trhané" maso, kupte si svrchní krůtí stehno s kostí, nasolte, podlejte, pečte kůží na vrch (pouští do masa tuk, ale nejíme jí) až bude hotové, krásně odpadne od kostí a rozpádá se na dlouhá šťavnatá vlákna V

0/0
doporučit
1.4.2017 11:30

C53t98i41r44a73d 53L23o63s 8904422604553

Jak už se tu psalo, někdo objevil Ameriku ;-D... je to neskutečně jednoduché jídlo. Za mě je nejlepší ramínko nebo pokud ho nemůžeme sehnat tak dobře prorostlá krkovička. Použít jednoduchý rub - nejlíp uzená paprika, třtinový cukr, hrubozrná sůl a trochu pepře - ale použít ho hodně (a trochu si nechat vedle). Klidně trochu ten kus masa naříznout aby bylo možno rub vmasírovat na co největší povrch masa. Zapékací misku vyložit alobalem aby přesahoval; dát maso na vyšší teplotu tak na 30 minut, pak zabalit maso do alobalu, který přesahuje zapákací misku a péct na nízkou teplotu několik hodin klidně 4; poté vytáhnout, nechat 15-30 minut odpočinout a pak nejlépe dvěma vidličkami roztrhat do šťávy, které maso pustilo během pečení; trochu posypat rubem který jsme si odložili, nebo pokapat domácí nebo kvalitní bbq omáčkou, zamíchat a můžeme podávat. Nejlépe do obyč bílé bulky nebo do sendviče s trochou salátu a trochou chutney. Dobrý je to i jako samotné maso třeba s hranolkama nebo bramborovou kaší.

0/0
doporučit
4.3.2017 9:39

C55t45i41r93a34d 48L38o32s 8404422484933

Jinak za mě určitě nepodlévat nějakým vývarem! Šťáva co maso pustí naprosto stačí. Musí ale být dobře prorostlé - nejlíp krkovička nebo ramínko s kostí (ale i bez kosti je fajn)

0/0
doporučit
4.3.2017 9:42

P90e65t95r 31K32o50l20á34ř 2938697984321

Executive Chef, Street Food, Food Truck ... Pokud autor neumí česky, ať se raději věnuje něčemu jinému než psaní, nebo alespoň šmudlu ze studentské hospody sporné pověsti netituluje Executive Chef ...

+4/−4
doporučit
3.3.2017 14:06

D19a98v60i86d 20D18i47r13g35a 7125121578

Může se vám to nelíbit, můžete s tím dokonce i nesouhlasit, ale angličtina si jazyka proniká.

Pokud jde o pozice, promlouval bych se za to používat je tak, jak si je dotyčný nazval a nepokoušet se je překládat. Zákazníci si obrázek udělají sami.

0/0
doporučit
3.3.2017 15:06

O21l97d91ř96i56c98h 31H58o30r20á79k 2824239411815

A zkusil jste říci že jste si dal rychlovku z dodávky?

To už tak nezní jako street/fast food s trucku, že?

Takže přijměte realitu a neprzněte češtinu.

0/0
doporučit
17.3.2017 9:57

J42a10n 68S45l36á92m89a 5974462363741

"Řekl dokonce, jistě s trochou nadsázky, že jsme objevili nový světadíl. Tuším, že jmenoval Ameriku."

+16/0
doporučit
3.3.2017 9:19

E66v31a 50B11e92r19a95n10o72v29á 3102547206565

taky mám ten pocit...takto připravovat pěkný velký kus masa mě učil táta už někdy před třiceti lety, když jsem začala vařit :-D

+10/0
doporučit
3.3.2017 12:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.