Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

P49a29v90e12l 52M14e25d24e69k 1680392141705

Pokud chcete mít zdravé a přitom chutné "trhané" maso, kupte si svrchní krůtí stehno s kostí, nasolte, podlejte, pečte kůží na vrch (pouští do masa tuk, ale nejíme jí) až bude hotové, krásně odpadne od kostí a rozpádá se na dlouhá šťavnatá vlákna V

0/0
doporučit
1.4.2017 11:30

C24t16i15r76a37d 43L39o36s 8764422394843

Jak už se tu psalo, někdo objevil Ameriku ;-D... je to neskutečně jednoduché jídlo. Za mě je nejlepší ramínko nebo pokud ho nemůžeme sehnat tak dobře prorostlá krkovička. Použít jednoduchý rub - nejlíp uzená paprika, třtinový cukr, hrubozrná sůl a trochu pepře - ale použít ho hodně (a trochu si nechat vedle). Klidně trochu ten kus masa naříznout aby bylo možno rub vmasírovat na co největší povrch masa. Zapékací misku vyložit alobalem aby přesahoval; dát maso na vyšší teplotu tak na 30 minut, pak zabalit maso do alobalu, který přesahuje zapákací misku a péct na nízkou teplotu několik hodin klidně 4; poté vytáhnout, nechat 15-30 minut odpočinout a pak nejlépe dvěma vidličkami roztrhat do šťávy, které maso pustilo během pečení; trochu posypat rubem který jsme si odložili, nebo pokapat domácí nebo kvalitní bbq omáčkou, zamíchat a můžeme podávat. Nejlépe do obyč bílé bulky nebo do sendviče s trochou salátu a trochou chutney. Dobrý je to i jako samotné maso třeba s hranolkama nebo bramborovou kaší.

0/0
doporučit
4.3.2017 9:39

C54t13i72r53a37d 63L95o21s 8844872864463

Jinak za mě určitě nepodlévat nějakým vývarem! Šťáva co maso pustí naprosto stačí. Musí ale být dobře prorostlé - nejlíp krkovička nebo ramínko s kostí (ale i bez kosti je fajn)

0/0
doporučit
4.3.2017 9:42

P98e47t86r 35K38o13l36á37ř 2488407894941

Executive Chef, Street Food, Food Truck ... Pokud autor neumí česky, ať se raději věnuje něčemu jinému než psaní, nebo alespoň šmudlu ze studentské hospody sporné pověsti netituluje Executive Chef ...

+4/−4
doporučit
3.3.2017 14:06

D84a97v23i46d 28D10i21r55g85a 7425121348

Může se vám to nelíbit, můžete s tím dokonce i nesouhlasit, ale angličtina si jazyka proniká.

Pokud jde o pozice, promlouval bych se za to používat je tak, jak si je dotyčný nazval a nepokoušet se je překládat. Zákazníci si obrázek udělají sami.

0/0
doporučit
3.3.2017 15:06

O92l60d46ř88i42c94h 23H22o77r22á22k 2104579121395

A zkusil jste říci že jste si dal rychlovku z dodávky?

To už tak nezní jako street/fast food s trucku, že?

Takže přijměte realitu a neprzněte češtinu.

0/0
doporučit
17.3.2017 9:57

J60a23n 26S93l24á19m12a 5754182213901

"Řekl dokonce, jistě s trochou nadsázky, že jsme objevili nový světadíl. Tuším, že jmenoval Ameriku."

+16/0
doporučit
3.3.2017 9:19

E74v82a 43B38e66r39a48n44o85v45á 3222777986615

taky mám ten pocit...takto připravovat pěkný velký kus masa mě učil táta už někdy před třiceti lety, když jsem začala vařit :-D

+10/0
doporučit
3.3.2017 12:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.