- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No ten to schytal. Samozrejme, ze cesi si cesky karbanatek budou obhajovat do roztrhani tela. nekteri ani nepochopili, ze sefkufar hovori o americkych hamburgerech, tech klasickych. Na ty v cesku temer nenarazite. Troufam si tvrdit, ze je tady z diskutujicich nikdo ani nevidel, natoz ochutnal.
Řeči takykuchaře.
Beztak má za sporákem myšince a v lednici plíseň.
Bodejť by to nebylo utrápený usušený maso. Tak ho nesmíš trápit a sušit ty jelito! Předpokládám, že nemluvíš o českých hamburgerech, protože ty jsou taky utrápený a usušený. A kraluje tomu Mekáč.
"Vedle hamburgeru je karbanátek kus utrápeného mletého masa" muze rict jenom namyslenej floutek "co si nevidi do huby" . Karbanatku jsou nespocetne variace a udelat dobrej smazenej karbanatek je tezsi nez dobrej hamburger. Troufam si rici, ze karbanatek je kral mezi pokrmy z mleteho masa.
Docela bych rád znal ten recept na ty suché karbanátky. Já ať dělám jak dělám, vždycky jsou šťavnaté. Asi dělám něco špatně.
Tak já nevím . když jsem k bramborové kaši podávala opečené bochánky mletého vepřového a hovězího masa půl na půl ochucené solí a pepřem - byly to karbenátky nebo hamburgery? Tak nějak jsem si vzpomněla na Pelíšky "Tak já jsem vařila knedlík a vyšel mi nok..
No.. Tak to je typický alibismus"
My si teda doma děláme burgera z té jím zatracované směsi hovězí a vepřové - půl na půl. Je to šťavnaté i chutné
Karbanátek je mňam mňam mňam, hamburger je fuj fuj fuj, pane šéfkuchaři.
Howgh.
P.Štěrbo,při vší úctě k Vám. Nechejte si svůj hamburger, já se spokojím s dobrým karbanátkem či ještě lepší sekanou s bramborovou kaší a třeba kompotem či zeleninovou přílohou. Není Vám opravdu co závidět .
Pan sefkuchar asi neumi varit, kdyz je karbos jen presusene mlete maso.