Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M86i20l59a49n 32Š40e30l56i21g51a 7831874983633

Prsa na rozpalenou panev jsou pro me celkem novinka, jinde (Vanek, Ramsay) jsem naopak videl, ze prsa davaji na studenou panev zahrivanou postupne, aby se kuze ihned nezatahla a lepe poustela tuk. A ted se v tom vyznejte :)

+3/0
doporučit
13.3.2017 8:05

D26a56n45a 59T82e80n85z15l69e17r 5530662555933

Hmmm. Takže to maso je uvnitř syrové. Tak nevím, jestli by se mi chtělo jíst syrové maso z drůbežího velkochovu. Ale kdo stojí o problémy, proč ne...

+3/−7
doporučit
13.3.2017 13:53

T41o10m13á61š 97T45a97t72í72č68e29k 5420682970288

Ač mi je jasné, že ty jeho věci chutnají výborně, do toho, abych jedl pětkrát denně, by mě musel nutit španělskou botou.

A tvrdím, že pravidelně vyhladovět je jedna z těch nejlepších věcí, co pro svoje zdraví může člověk udělat.

+3/−8
doporučit
13.3.2017 13:29

R19o51b52e97r64t 72H19a68v52e49l 7929979814509

Takže osolit a opepřit z obou stran a pak slévat sádlo do koláčů... hmmm, dobrej plán ;-D

+1/0
doporučit
13.3.2017 5:52

V52á94c64l84a36v 24K20ř47í31ž 7887623651536

Tedy mistře!!Možná to někdo má rád, ale já syrové drůbeží maso nejím8-oRv!!

+1/−1
doporučit
13.3.2017 23:40
Foto

T83o75m40á50š 22D87v85o59ř65á11k 7685896307321

Ty prsíčka na obrázku vypadají al dente...

0/−3
doporučit
13.3.2017 8:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.