- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tedy mistřeMožná to někdo má rád, ale já syrové drůbeží maso nejím
Už na tom úvodním fotu mi něco nesedělo, "dík" to nemusím .
Hmmm. Takže to maso je uvnitř syrové. Tak nevím, jestli by se mi chtělo jíst syrové maso z drůbežího velkochovu. Ale kdo stojí o problémy, proč ne...
Troufám si tipnout, že u Pohlreicha se z velkochovů nevaří.
Ač mi je jasné, že ty jeho věci chutnají výborně, do toho, abych jedl pětkrát denně, by mě musel nutit španělskou botou.
A tvrdím, že pravidelně vyhladovět je jedna z těch nejlepších věcí, co pro svoje zdraví může člověk udělat.
Nejste šéfkuchař severokorejců?
Ty prsíčka na obrázku vypadají al dente...
Prsa na rozpalenou panev jsou pro me celkem novinka, jinde (Vanek, Ramsay) jsem naopak videl, ze prsa davaji na studenou panev zahrivanou postupne, aby se kuze ihned nezatahla a lepe poustela tuk. A ted se v tom vyznejte :)
to je dost podivny davat maso na studenou panev, vzdycky se chce aby se rychle zatahlo, aby nepustilo stavu
Takže osolit a opepřit z obou stran a pak slévat sádlo do koláčů... hmmm, dobrej plán
Tak kamarádka peče výborný sýrový koláč,tak tam by to snad tolik nevadilo