Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J94a61r37o66s74l27a19v 58S19t57e65r36n50w31a38l62d 2947285

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

+1/−1
24.3.2017 19:36

M64a69r46i40e 11B84r74e36t72h31o98v38á 2505152256953

To vypada dost dobre.

0/0
20.3.2017 22:57

R46a73d91e73k 70H44o76d59a47ň 9706297521533

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0/−4
20.3.2017 10:13

T17o63m80á97š 79Š71a87p50o58v30a36l80o10v 2904454369191

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

+7/0
20.3.2017 11:23

J29a24n 30Š34p34a90t88n12ý 2543922356695

presne ... a zapomnel jste ještě zdůraznit, ze nas zajimaji jen stredy .... :)

0/0
23.3.2017 13:45

M80o62n24i55k82a 29R23o44l56l52o35v52á 5183952256705

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

+6/0
20.3.2017 6:00

F47r88a43n85k 23N20o60v98a37k 5335815391899

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

+7/0
20.3.2017 6:33

M19a76r27t93i24n 87B48e72r66a54n 6179255236731

Děkujeme za důležitou informaci ;-D ...

0/0
20.3.2017 8:20

P72a71v94e81l 25S93o72b41o16t14k90a 5830664

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0/−18
20.3.2017 2:47

S51o63f55i54a 95H40r15a66d42c57o35v24á 5810367320736

to asi zalezi...proc myslite?

+1/0
20.3.2017 3:54

F32r88a77n96k 96N85o36v65a37k 5105235941459

Kralik skvelej.. na kralila mi nesahej

+11/0
20.3.2017 6:34

V45á20c88l33a14v 81P30o12u97s62t29k81a 3680151382

Králičí maso je vynikající.

+8/0
20.3.2017 8:09
Foto

T46o55m11á22š 46D18v42o81ř12á16k 7695536767281

To si myslel i můj otec, a měli jsme ho každý týden.

Je to už 40let, a ještě furt se na něj nemůžu ani podívat. ;-)

+2/0
20.3.2017 18:33

V88á67c40l90a70v 96P21o24u35s57t32k49a 3530291892

To docela chápu. Soused to má stejné s kačenou. :-P Ale je fakt, že králik je v tomhle daleko variabilnější a jde připravit tak, že chutná pokaždé jinak.

+2/0
20.3.2017 18:49

O24l77g25a 26N30o36v89o53t22n82á 3971364773

Mám to stejně ;-D

0/0
22.3.2017 15:31

Š16t31ě97p21á75n 34K79a73r60l50í77k 3444419353411

Proč je krůtí špatné?

+4/0
20.3.2017 8:13

A75l63e24n68a 87P62e21t90r91u 4382605960621

nevím, proč je špatné pro pána, ale moje zkušenost s krůtím je, že je to suché maso, co i ve vývaru chutná jak piliny

0/0
21.3.2017 9:01
Foto

P76e85t78r 86Š97r83a45i28e36r 9333382762937

Maso nemůže za to, že ho neumíš připravit....:-P

+20/0
20.3.2017 9:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.