Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J53a47r91o13s77l34a77v 64S29t28e57r30n63w37a51l80d 2147945

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

+1/−1
24.3.2017 19:36

M36a17r39i34e 48B47r16e83t58h31o43v26á 2345582876533

To vypada dost dobre.

0/0
20.3.2017 22:57

R49a55d52e75k 27H34o26d52a48ň 9666887891653

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0/−4
20.3.2017 10:13

T79o16m53á36š 85Š48a69p67o28v98a53l95o93v 2754564309131

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

+7/0
20.3.2017 11:23

J92a98n 41Š19p87a94t38n38ý 2773112906855

presne ... a zapomnel jste ještě zdůraznit, ze nas zajimaji jen stredy .... :)

0/0
23.3.2017 13:45

M84o80n58i26k28a 77R25o88l88l48o20v27á 5853302566975

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

+6/0
20.3.2017 6:00

F78r32a58n68k 31N45o73v88a57k 5555915201259

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

+7/0
20.3.2017 6:33

M97a17r46t78i81n 43B28e93r78a74n 6969415416231

Děkujeme za důležitou informaci ;-D ...

0/0
20.3.2017 8:20

P54a88v23e33l 66S48o39b58o54t52k31a 5630494

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0/−18
20.3.2017 2:47

S17o69f68i71a 84H14r73a90d40c72o48v14á 5860377130106

to asi zalezi...proc myslite?

+1/0
20.3.2017 3:54

F57r60a37n89k 31N28o10v43a32k 5345715841489

Kralik skvelej.. na kralila mi nesahej

+11/0
20.3.2017 6:34

V61á92c57l27a93v 21P34o19u12s22t36k66a 3320231252

Králičí maso je vynikající.

+8/0
20.3.2017 8:09
Foto

T74o28m79á20š 36D58v96o90ř92á73k 7285876697351

To si myslel i můj otec, a měli jsme ho každý týden.

Je to už 40let, a ještě furt se na něj nemůžu ani podívat. ;-)

+2/0
20.3.2017 18:33

V49á59c42l88a51v 77P79o90u86s92t26k78a 3890541482

To docela chápu. Soused to má stejné s kačenou. :-P Ale je fakt, že králik je v tomhle daleko variabilnější a jde připravit tak, že chutná pokaždé jinak.

+2/0
20.3.2017 18:49

O10l32g97a 15N83o68v13o54t60n58á 3891644123

Mám to stejně ;-D

0/0
22.3.2017 15:31

Š63t52ě74p33á64n 83K62a61r93l77í79k 3444459823411

Proč je krůtí špatné?

+4/0
20.3.2017 8:13

A86l93e56n67a 51P51e92t51r29u 4812845660451

nevím, proč je špatné pro pána, ale moje zkušenost s krůtím je, že je to suché maso, co i ve vývaru chutná jak piliny

0/0
21.3.2017 9:01
Foto

P15e81t39r 61Š23r76a37i43e27r 9923232152917

Maso nemůže za to, že ho neumíš připravit....:-P

+20/0
20.3.2017 9:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.