Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J88o54s75e64f 23P17o38n84e93r23t 9368710732238

Nikdy jsem žábry nevyndaval a nikdy jsem neměl maso hořké

+14/0
doporučit
10.4.2017 7:11

J58a98r63o42s56l58a14v 47K58a56d17l67e65c 5801429822241

Když já brambory prostě musím mít...

+8/0
doporučit
10.4.2017 7:32

P19e15t98r 39S43v75o26b62o41d82a 3298859884

Šéf dělá vědu i z opečení pstroužka.Osobně mám nejraději jako přílohu k menšímu pstruhovi druhého menšího pstruha.Ovšem luštěniny na noc?Tak to už raději nějakou tu těžkou bramboru:-)

+6/0
doporučit
10.4.2017 21:23

T14o83m95á18š 73T59a48t81í16č90e63k 5510952290568

Tak brambory jsou těžké, jo? To už muselo tomu Pohlreichovi z celodenního jezení miniporciček úplně přeskočit.

+8/−4
doporučit
10.4.2017 8:23

J55a50r57o52s21l98a26v 65V73o83j25t32o46v79i24č 4748837603684

Jednou v Ano sefe tvrdil, ze ma odpor k rybe pripravene v celku a vyjadril se ve smyslu, ze nechape, proc ty lidi z toho neudelaji filety, vzdyt je to tak jednoduchy ....

A najednou hele ho, obrat o 180 stupnu ....

+5/−3
doporučit
10.4.2017 9:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.