Diskuze

Pstruha zbavte žaber a nedávejte si k němu brambory, radí Pohlreich

Co si dát k večeři, abyste se na noc nenašťouchli? Časté dilema se dá vyřešit rybou na talíři. Ovšem ne tak, že si k ní dáte těžké brambory. Zdeněk Pohlreich k ní raději připraví o hodně lehčí, zato pestrou zeleninovou přílohu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šéf dělá vědu i z opečení pstroužka.Osobně mám nejraději jako přílohu k menšímu pstruhovi druhého menšího pstruha.Ovšem luštěniny na noc?Tak to už raději nějakou tu těžkou bramboru:-)

6 0
možnosti

Jednou v Ano sefe tvrdil, ze ma odpor k rybe pripravene v celku a vyjadril se ve smyslu, ze nechape, proc ty lidi z toho neudelaji filety, vzdyt je to tak jednoduchy ....

A najednou hele ho, obrat o 180 stupnu ....

5 3
možnosti

To asi mluvil o jinejch rybách, nejspíš o lososovi. Pstruh se většinou nefiletuje, zatímco losos se většinou nedělá v celku.

9 0
možnosti

Vazim si pana Pohlreicha, ale pamatuju jeden dil Ano Sefe, kde za celou rybu na panvi dostal nejakej kuchtik pekny kapky :D

0 0
možnosti

Jak je to se šupinami? Já se vždycky trápím s čištěním všech ryb, ale ještě jsem neslyšel, že by někdo zbavoval ryby šupin - kromě kapra asi.

0 0
možnosti

Poříď si škrabku na šupiny a zabere to asi 30 sekund.

0 0
možnosti

Tak brambory jsou těžké, jo? To už muselo tomu Pohlreichovi z celodenního jezení miniporciček úplně přeskočit.

8 4
možnosti

Škrob je převlečený cukr.

1 2
možnosti

Když já brambory prostě musím mít...

8 0
možnosti

Nikdy jsem žábry nevyndaval a nikdy jsem neměl maso hořké

14 0
možnosti

Já vždycky odříznu celou hlavu, tak nevím, jestli by to jinak zhořklo

1 0
možnosti