Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J76a30r70m64i27l48a 11P20í30c80h17o70v13á 5152967544933

Formu zásadně olejem!! Ten je tekutý a ani při ochladnutí formy se těsto k formě nepřilepí. Čím tužší tuk použijete na vymazání formy, tím snáz se těsto přilepí.

0/−1
doporučit
14.4.2017 22:09

J13i23n82d59ř42i30š38k30a 71B30u45r53g88e35r57o82v75á 3665814658605

Formu vymazat sádlem?! To lepí!!! Jinak je to recept na obyčejnou nešlehanou bábovku, já dělám šlehané, jsou nadýchanejší a mám ještě těsto na formu kraslice v podobě raka. Ovšem ze čtyř vajec.;-D Vymazat zásadně studeným máslem! Zkušenosti mám - tchán cukrář, maminka cukrářka a dcera cukrářka...

0/0
doporučit
14.4.2017 7:32







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.