Diskuze
Holandská omáčka za minutu. K aktuálnímu chřestu, ale i rybám nebo masu
Děkujeme za pochopení.
P88a48v40e54l 26N56o96v27á13k
Lepší je víno místo vody. Nebo aspoň vývar když už.
P81a36v11l21a 87H90r56a63d23i78l15o63v43a
Dobry tip, tisknu si a vyzkousim.
Ovsem podle zkusenosti s majonezou to tycovym mixerem delat nebudu. Tycakem se mi majoneza nedari, zato normalnim mixerem se podari vzdycky naprosto bez problemu.
K16a40t12e49ř96i44n81a 79V83r52á83n86o55v25á
Mě se s ním taky dlouho nedařila, pak jsem zjistila, že olej musí být studený.Pokud je z kuchyně, majonéza se nepodaří.
B33e96n 88P79a59v57k72a
Tohle jako není klasická holandská. To jsou prostě rozmixované ingredience. Na to nepotřebujete ani mixér. To si můžete vzít šejkr.
Š64á58r58k17a 43M28a54t42y98á52š76o59v62á
řídký,mi to na videu přijde....
H32a97n83a 26A33n42t75o35n38o44v54á
Já tomu nerozumím - v původním receptu je ocet a víno, v mixérovém pak citronová šťáva.
I17v73o 63M55a81r39h28o68u14l
Citronova stava se dava i do puvodniho receptu, kam patri i redukce z vina a vinneho octa. Postup je u puvodniho receptu o dost slozitejsi. Nejprve si udelate redukci z vina, vinneho octa a pepre. Nechate ji vychladnout. A do ni teprve pridate zloutky. Za studena vyslehate metlickou. Pak polozite v misce na parni lazen, slehate, a jakmile zloutky s redukci malinko zhoustnou, date stranou vychladnout. Pak pri pokojove teplote vmichate po kapkach rozpustene maslo (nesmi byt horke, potazmo ani teple, ale musi byt jeste tekute) a metlickou slehate. Pozdeji uz muzete pridavat maslo drobnym potuckem, nesrazi se. Slehate a primichavate maslo do te doby, dokud omacka nezhoustne na konzistenci majonezy. Pak teprv pridate citronovou stavu, sul, pepr...
P26a30v35e44l 50V68y10s82k31o81č12i73l
díky za tip. to vyzkouším... špargl už na zahradě roste... ale udělám omášku s bílým šparglem, ten mám raději
M54a56r61t73i55n 96N94o63v39o30t24n62ý
Bílý používám jen na polévku. Zelený mám raději.
D35a53v90i85d 26S22c57h89n58e28b12e71r48g75e64r
Holandská je neskutečně dobrá omáčka, pro mě osobně jedna z nejlepších. Tuhle přípravu neznám, osobně mi to přijde spíš jak majonéza, ale je fakt že mi trvalo nějakou chvilku trvalo než jsem se ji naučil dělat.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Prodej bytu 3+1 v Tanvaldu, ul. Horská
Horská, Tanvald, okres Jablonec nad Nisou
2 570 000 Kč