Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P88a38v42e63l 47V20y32s59k13o49č73i56l 7923222587941

díky za tip. to vyzkouším... špargl už na zahradě roste... ale udělám omášku s bílým šparglem, ten mám raději :-)

+1/0
doporučit
12.4.2017 10:45

P77a93v42e17l 67N91o42v15á81k 4203568485621

Lepší je víno místo vody. Nebo aspoň vývar když už.

+1/−2
doporučit
12.4.2017 22:06

P28a80v32l29a 72H15r43a44d18i73l32o61v65a 3607621791914

Dobry tip, tisknu si a vyzkousim.

Ovsem podle zkusenosti s majonezou to tycovym mixerem delat nebudu. Tycakem se mi majoneza nedari, zato normalnim mixerem se podari vzdycky naprosto bez problemu.

+1/−2
doporučit
12.4.2017 13:20

B94e86n 50P48a94v50k40a 1407573957951

Tohle jako není klasická holandská. To jsou prostě rozmixované ingredience. Na to nepotřebujete ani mixér. To si můžete vzít šejkr.

+1/−2
doporučit
12.4.2017 13:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.