Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J54i83n13d66ř60i24š34k54a 83B47u91r50g41e21r17o66v92á 3425984688485

Mám prkénko 40 let. Od paní, které jsem doučovala syna, ona pracovala v truhlárně a dala mi ho do výbavy, že vydrží celý život. A vydrželo! Bez zvláštní údržby, jen myté při mytí nádobí a poté opřené vedle hrnců v kuchyňské lince. Myslím, že je to o kvalitě.:-)

+39/0
doporučit
18.4.2017 4:53

K66a25r35e83l 98N74a98s73t42o75u84p45i37l 3110621300561

V reálu to funguje tak, že pokud se prkénko normálně používá, občas se na něm krájí maso, nebo něco tučného, tak se udržuje tak nějak "samo" ;-)

+19/0
doporučit
18.4.2017 9:19

M67a95t98o61u15š 38B16á58r86t81a 2705124374

Jak to dělali řezníci s masodeskou? Vydrhli a posypali směsí sole a jedlé sody. Ta vytáhla vše, co ještě ve dřevě zbylo, jeho vlákna uzavřela, a jako seschlá krusta se pak směs jednoduše seškrábla.

+8/0
doporučit
18.4.2017 13:53
Foto

J90i79ř21í 37K29r10á13k90o61r49a 9909783

Mám pro vás článek. Název je - Jak správně v médiích označovat reklamní články.

Máte zájem?

+8/0
doporučit
18.4.2017 8:54

A98l11e63n48a 78R90i60s97o95v42á 4476630209605

Reklama na Tescomu, no dobře. A jak je to ve skutečnosti?

+5/0
doporučit
18.4.2017 9:39

P66e47t11r 38P71e70t82r 6613642568263

No pokud se ma drevene prkenko podle clanku impregnovat kazdy tyden tak neni divu, ze si spousta lidi koupi to plastove.

To obycejne drevene stoji relativne par korun a jestli si mam vybrat ulehceni prace s tim, ze za 3 roky koupim nove nebo staraji se o nej jak o drevenou podlahu tak je asi jasne, co zvolim.

+4/0
doporučit
18.4.2017 7:58

M36i97l70a68n 17Š75e27l10i59g50a 7881364663363

"pěknou masivní krájecí desku pořídíte v rádu stovek"

To by me docela zajimalo kde... Mam uz pet let bambusove prkenko Tescoma za petikilo a slouzi dobre, ale kdyz jsem se dival na poradna masivni prkna, tak to byly cenovky od dvou tisic vyse.

+2/0
doporučit
18.4.2017 8:47

J83i73ř69í 89Z37ý69k59a 9699803981730

z toho v tomhle článku dělají raketové inženýrství. Vždyť jde jen o kus hloupého kuchyňského náčiní. Jde jen o to dodržovat běžnou hygienu - tedy po nakrájení něčeho šťavnatého prkénko omýt/otřít a nechat oschnout. Když už tomu chci dát nějakou péči, tak ho jednou za pár let lehce přebrousím a 2x-3x naimpregnuju minerálním olejem z nejmenovaného švédského nábytkového řetězce.

+1/−1
doporučit
19.4.2017 9:28

J29i89ř66í 39F23o51g84e37l 2500181326522

Na běžné domící krájení mám skleněné a nestěžuji si.

0/−4
doporučit
18.4.2017 8:34

M31a77r42i86e 22C31h33m98e21l27a64ř12o80v54á 8905156867459

Já na prkýnku cibuli a česnek nekrájím. Koupím dětem čtvrtky na malování a když potřebuju nakrájet cibuli nebo česnek, rozříznu čtvrtku na půlku (půlka čtvrtky na jednu cibuli stačí) a na ní tu cibuli nakrájím, papír vyhodím do odpadkového koše a žádné prkénko mi od cibule nesmrdí a nemusím ho bůhví jak čistit. Dělám to takto už roky a vyhovuje mně to.

0/−3
doporučit
18.4.2017 14:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.