Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J36i39n65d34ř36i69š79k24a 33B65u33r98g67e98r56o45v47á 3955304308835

Mám prkénko 40 let. Od paní, které jsem doučovala syna, ona pracovala v truhlárně a dala mi ho do výbavy, že vydrží celý život. A vydrželo! Bez zvláštní údržby, jen myté při mytí nádobí a poté opřené vedle hrnců v kuchyňské lince. Myslím, že je to o kvalitě.:-)

+39/0
doporučit
18.4.2017 4:53

K58a90r64e49l 82N71a24s44t29o53u12p54i26l 3560501240191

V reálu to funguje tak, že pokud se prkénko normálně používá, občas se na něm krájí maso, nebo něco tučného, tak se udržuje tak nějak "samo" ;-)

+19/0
doporučit
18.4.2017 9:19

M77a93t83o94u80š 87B30á79r17t40a 2865934654

Jak to dělali řezníci s masodeskou? Vydrhli a posypali směsí sole a jedlé sody. Ta vytáhla vše, co ještě ve dřevě zbylo, jeho vlákna uzavřela, a jako seschlá krusta se pak směs jednoduše seškrábla.

+8/0
doporučit
18.4.2017 13:53
Foto

J32i17ř19í 27K77r48á10k83o53r97a 9659793

Mám pro vás článek. Název je - Jak správně v médiích označovat reklamní články.

Máte zájem?

+8/0
doporučit
18.4.2017 8:54

A14l22e31n54a 50R52i16s31o37v28á 4366460889775

Reklama na Tescomu, no dobře. A jak je to ve skutečnosti?

+5/0
doporučit
18.4.2017 9:39

P12e44t69r 74P41e36t49r 6623302948453

No pokud se ma drevene prkenko podle clanku impregnovat kazdy tyden tak neni divu, ze si spousta lidi koupi to plastove.

To obycejne drevene stoji relativne par korun a jestli si mam vybrat ulehceni prace s tim, ze za 3 roky koupim nove nebo staraji se o nej jak o drevenou podlahu tak je asi jasne, co zvolim.

+4/0
doporučit
18.4.2017 7:58

M97i78l12a23n 35Š34e95l27i24g75a 7741974353663

"pěknou masivní krájecí desku pořídíte v rádu stovek"

To by me docela zajimalo kde... Mam uz pet let bambusove prkenko Tescoma za petikilo a slouzi dobre, ale kdyz jsem se dival na poradna masivni prkna, tak to byly cenovky od dvou tisic vyse.

+3/0
doporučit
18.4.2017 8:47

J86i80ř72í 38Z14ý79k71a 9389983451650

z toho v tomhle článku dělají raketové inženýrství. Vždyť jde jen o kus hloupého kuchyňského náčiní. Jde jen o to dodržovat běžnou hygienu - tedy po nakrájení něčeho šťavnatého prkénko omýt/otřít a nechat oschnout. Když už tomu chci dát nějakou péči, tak ho jednou za pár let lehce přebrousím a 2x-3x naimpregnuju minerálním olejem z nejmenovaného švédského nábytkového řetězce.

+1/−2
doporučit
19.4.2017 9:28

M24a78r66i39e 39C51h90m36e18l52a72ř14o17v11á 8925396287739

Já na prkýnku cibuli a česnek nekrájím. Koupím dětem čtvrtky na malování a když potřebuju nakrájet cibuli nebo česnek, rozříznu čtvrtku na půlku (půlka čtvrtky na jednu cibuli stačí) a na ní tu cibuli nakrájím, papír vyhodím do odpadkového koše a žádné prkénko mi od cibule nesmrdí a nemusím ho bůhví jak čistit. Dělám to takto už roky a vyhovuje mně to.

0/−4
doporučit
18.4.2017 14:48

J12i36ř45í 44F18o53g54e76l 2330261246722

Na běžné domící krájení mám skleněné a nestěžuji si.

0/−5
doporučit
18.4.2017 8:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.