Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Barbeque kuře bez roštu připravíte doma lehce podle Pohlreicha

Za nesmrtelný evergreen považuje šéfkuchař Zdeněk Pohlreich kousky kuřete zapečené v barbeque marinádě. Připravíte je bez použití grilu, ten si nechte na lepší počasí. Stačí zapékací miska. A máte poměrně lehký oběd, pokud si maso dáte se salátem. Skvěle se k němu hodí coleslaw z červeného zelí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L10u56d26e29k 93M43o79n25h18a86r78t 3374825606

Ohledně jalapeno papriček a dalších pálivých přísad doporučuji prohlédnout www.jalapeno.cz VVV

0/0
26.4.2017 19:10

V21i37k18t31o23r 90S55v37o97b12o25d18a 8432178202126

Špetka sušených jalapenos jako kopanec? Vždyť to jsou jedny z nejméně pálivých papriček, jsou dobré spíš na "přikusování". To co nasypal z pytlíčku do marinády způsobí jen platbu od výrobce koření Pohlreichovi za reklamu, ale kopanec spíš žádný.

+1/0
24.4.2017 13:20

L59a96d13a 18N57o84v40a87k 4242893847

jalapenos můžou mít od 0 do 50.000 Scovilleho stupnice... 50.000 už je hodně drsný a neni to rozhodně pro každého.. Netušim jaký máš důvod pro zkažení jídla paričkou třeba s 1000.000 jednotek...

0/0
25.4.2017 1:42

V88i76k43t49o69r 54S48v57o62b23o34d24a 8452738122546

Jalapenos mají většinou do 5 000. Jalapenos s pálivostí asi 50 000 existují, stejně jako lidi co zaběhnou stovku pod 10 sekund, ale když půjdeš do krámu a koupíš si jalapenos, v 99 % nebudou mít ani zdaleka tu MAXIMÁLNÍ naměřenou pálivost, která se uvádí v tabulkách, což je v případě Jalapenos do 8 000 SHU. A v případě průmyslového pěstování někde ve španělském skleníku, dopravy, skladování, atd. budeš u nás "na krámě" rád, když to bude mít tak půlku.

Takové papričky dlabe i moje máma samotné plněné sýrem.

Když vezmeš cca půlku takové papričky (odhaduji z videa), usušíš, rok skladuješ, pak dáš do marinády, ve které maso jen hodinku poválíš a pak to z toho zase vyndáš ... sorry jako, ale to fakt nebude mít moc "kopanec".

"1000.000" znamená co? Milion? Ne, fakt nevolám po nějakých extrémech jako sežrat samotnou Joloklii. Ale abych mohl mluvit o nějakém kopanci, musí to být alespoň lehce pikantní a to podle všeho u jídla na videu nenastane.

+1/0
25.4.2017 13:59
Foto

T11o20m59á36š 69D23v57o89ř75á29k 7355746807491

Máte to nějaký popletený...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Papri%C4%8Dka_jalape%C3%B1o

0/0
25.4.2017 19:45

A92n40t38o12n77i92n 57C41h70a68l85o53u95p76k45a 8608396159130

Největší hlína je ta reklama na Babiše u videa. Jak vždycky dostanu o Pohlreicha hlad, tak teď se mi leda zvedl kufr

+3/0
24.4.2017 10:37

J83a29k37u87b 29Z71a40m85a67z30a44l 4793675178693

Reklama na Babiše??? Já tam teda vidím jen PP ve formě přidání sušených jalapeno od Kotányi.

0/0
24.4.2017 22:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.