Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

H95e86l31e82n81a 11Č38í25ž31k21o49v72á 9211811702108

"Je dobré vytvořit pro domácnost ... určitý okruh obchodů, kde nakupujete, které se vám osvědčily. A vyřadit ty, kde se člověk zklamal."

Toto jsou vyloženě moudrá slova, naprostý základ. Člověk tím mj. v důsledku i dost ušetří.

+27/0
doporučit
29.4.2017 12:02

J85a92k98u22b 70Z42a91m15a10z79a57l 4453515828543

Taky mivam uterku u pasu (nebo proste nekde po ruce). Ale co bych nikdy neudelal, po vlastnich zkusenostech s kampilobakteriozou, je utirat si do te uterky ruce pote, co jsem sahal na syrove kure. A pak si do te same uterky utiral ruce pri priprave salatu... A ze jsem to u pana Pohlreicha videl uz mockrat. A nejde jen o uterku, ale i nuz, prkynko apod. Vim, ze ma kuchyn ve sve restauraci proti tomuto kontaktu zajistenou, ale chtelo by to trochu osvety i co se tyce potravinarske higieny do domacich grilovacek ;-)

+23/−2
doporučit
29.4.2017 11:36

V51á73c30l80a90v 47K82o71p76ř42i74v14a 1174490245271

Je to tak. Pokud griluji, vlastně nejde jen o grilování, ale o maso celkově, tak pokud si chci vychutnat dobrý kousek, tak platí, co nejméně serepetiček. Nechat maso vyniknout. Sůl, pepř nebo něco málo extra (ryba rozmarýn...atd.)

Omajdy, marinády, ať si každej použije co chce, ale nemůže říct, to maso bylo dobrý. Ta marináda byla dobrá, maso se v tom schová, potlačí.

+15/0
doporučit
29.4.2017 12:47

L30u56k33á33š 91K87a36r84a63s 2947257826116

Já rád vařím. A vim že to umim. A holkám se to líbí.

+13/0
doporučit
29.4.2017 16:14

J52i91ř72í 47K65o97u98t90n11ý 7789629135306

Rád vařím. Vyzkoušel jsem podle šéfa již několik receptů a musím říci, že zatím všechna jídla byla opravdu velice dobrá. R^ Jako třeba steak Hashe mne překvapil, jak jednoduché může být vaření a ten skvělý šťavnatý a chutný výsledek je prostě ...mňam. ;-)

+9/−1
doporučit
29.4.2017 11:09

V31e79r94o37n83i65k 84C62l36e88w28n58e62r 9635463449

Dneska jsme akorat grilovali steaky. Pro kazdeho jeden flak masa za cca 250 kc. Ldyz to clovek jednou zkusi, uz nechce jinak ;) takove maso grilujeme jen obcas, ale rozhodne to stoji za to ;)

+8/−1
doporučit
30.4.2017 3:46
Foto

J27a95n 31P10e70l33c49l 9124656504515

Pana Pohlreicha si vážím, ale asi by měl vědět, že krávy se nepěstujou, ale chovají.

Pěstuje se mrkve, pšenice, brambory atd. ;-D;-D;-D

+7/−1
doporučit
29.4.2017 11:29

R25o35b29e76r69t 29B70a65l56a89b35á21n 9592963472

Zase ty jeho stejky a hambáče za pětikilo kus...

+5/−1
doporučit
29.4.2017 17:33

J25i12ř54í 88H13a43v61e55l82k82a 2417131597960

Takový hovězí pupek od Kšány, to je na grilu senzace. Ještě nikdy nezklamal. Bohužel v Táboře se dobré a dobře odležené maso koupit nedá.

+4/0
doporučit
29.4.2017 23:48

J39a92r70o42s23l68a36v 16K22a57d38l91e96c 5891549912831

Žádný kuchař neudělá z blbýho člověka chytrého...

+1/0
doporučit
30.4.2017 9:21

B70a12r32b18o47r56a 76N47o17v62á 1793462926381

Taky jsou lidi, kteří chtějí chut masa utlumit, protože zkrátka nepotřebují jíst hlavně maso, ale jiný věci jako zeleninu, cítit dobrý koření apod. a maso až na posledním místě;-) Takhle to mám já a grilujem opravdu často;-)

+1/−1
doporučit
30.4.2017 21:34

M26i21c68h26a96e63l 77C46h38a20r18v88á95t 9599218463712

Ale tím vlastně popírá smysl toho, co on a jemu podobní, činí.8-o

+1/−3
doporučit
29.4.2017 12:38

M11i90l98o69š 11B36r88a91d45í93k 3936159157568

Televize z něj dělá hvězdu, ale jeho restaurace zase není nic moc. Všechny sice poučuje, ale sám by potřeboval v tom svém Divinis restaurantu drobátko vylepšit. ASi spoléhá na to, že hodně lidí k němu chodí ze snobismu, ale jsou o hodně lepší restaurace i kuchaři.

+3/−26
doporučit
29.4.2017 9:42

J69i29ř29í 22K79a37č72í57r37e16k 5340726216

No, hovezi na grilu jde jaksi mimo me, stejne bude vzdycky lepsi ta krkovicka!

+1/−6
doporučit
30.4.2017 12:06

Z98u57z60a27n36a 69E90r77b54e93n67o24v83á 9789348604695

To je ten Polreich, co recepty opsané z americké kuchařky vydával za svoje?

+1/−7
doporučit
30.4.2017 12:07

D82a40n32i63e48l 68K76r46o40n18e97r 7534634916457

To ja mam rad prave ty marinady a vubec mi nevadi, ze prebijou chut puvodni suroviny. Na nekolikacentimetrove steaky si moc nepotrpim, tim spise udelane na rare. Kdyz uz neco polosyroveho, tak jedine lososa. Takze dobra marinada je pro me k nezaplaceni...Nekter prichute mi ale vylozene vadi, treba BBQ...tu oblibenost v USA nikdy nepochopim.

+1/−10
doporučit
29.4.2017 14:15
Foto

O37l24i89n 43C84e76t66l 1444244776244

Ale i geniální kuchař Polhreich dokáže zkazit velice kvalitní maso hnusnou marinádou ...;-€;-€;-€ ,i když oři tom mlaská jako pra.. ..!!!!!!

0/−6
doporučit
29.4.2017 12:20

K35a60r96e95l 58K48u95n66a 7325933504577

Pan chytrolín, ufff

0/−25
doporučit
29.4.2017 8:55

L60e88o82p79o95l61d 92P34r90o11k32e86š 8689884907

Dobrý řezník bude těžko stát za pultem. Tam bývá prodavač. A pokud je řezník za pultem , tak má málo opravdové řezničiny a nebude zas tak dobrý.

0/−18
doporučit
29.4.2017 12:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.