Diskuze
Žádná marináda neudělá z blbýho kusu masa dobrej, říká Pohlreich u grilu
Děkujeme za pochopení.
J90á21n 76P59o60d48h58o18r58e96c
Nemůžu si pomoct, ale přesně tím dojmem "na rozhovor jsme se potkali v pauze natáčení další řady Rozpal to, šéfe! kousek za Prahou" celý rozhovor působí. Nebylo by lepší "odchytnout" si ho někde v klidu? Bylo, ale z toho by nebyl ten správný mainstreamový rychlý článek.
B70a89r47b93o20r11a 88N41o82v12á
Taky jsou lidi, kteří chtějí chut masa utlumit, protože zkrátka nepotřebují jíst hlavně maso, ale jiný věci jako zeleninu, cítit dobrý koření apod. a maso až na posledním místě;-) Takhle to mám já a grilujem opravdu často;-)
V47á58c79l36a90v 17K93o98p98ř79i92v42a
V pořádku. Ale na to, abych si vychutnal zeleninu, koření.... nepotřebuji tlumit maso a mít ho na posledním místě. To ho tam ani nemusím potom mít. Ale proti gustu žádný dišputát.
Z51u14z83a13n36a 39E12r57b27e39n98o81v19á
To je ten Polreich, co recepty opsané z americké kuchařky vydával za svoje?
V44á57c62l47a62v 95K25o25p62ř29i41v41a
To jste se musela zmílit. Tenhle se jmenuje Pohlreich.
J68i52ř53í 58K19a77č13í37r47e42k
No, hovezi na grilu jde jaksi mimo me, stejne bude vzdycky lepsi ta krkovicka!
J19a16r73o58s38l35a83v 17K59a97d26l55e59c
Žádný kuchař neudělá z blbýho člověka chytrého...
V40e61r46o83n76i27k 88C83l51e71w85n70e59r
Dneska jsme akorat grilovali steaky. Pro kazdeho jeden flak masa za cca 250 kc. Ldyz to clovek jednou zkusi, uz nechce jinak ;) takove maso grilujeme jen obcas, ale rozhodne to stoji za to ;)
J13i68ř30í 30H77a81v95e24l53k41a
Takový hovězí pupek od Kšány, to je na grilu senzace. Ještě nikdy nezklamal. Bohužel v Táboře se dobré a dobře odležené maso koupit nedá.
E87v46a 86D89r78o22z81d42o33v23á
Dělám marinády podle prvních dvou Šéfů na grilu a vždy z toho vyjde výborný výsledek.
V91á22c95l72a93v 36K19o58p57ř66i43v87a
Malinko OT. Teď jsem měl podle Pohlreicha pečené batáty se smetanovým dipem. Doporučuji.
R87o78b31e24r85t 39B29a44l58a44b86á30n
Zase ty jeho stejky a hambáče za pětikilo kus...
B57e46n 88P37a20v71k69a
Hele, já kupuji na bifteky maso v Tesco (a to je tak jediné, pro co tam jdu). Maj to tam vakuované. Vysoký roštěnec za 250,- kilo. Když se to nechá pořádně ležet a klidně přes lhůtu, tak je z toho biftek super.
Co se týče to mletého na hambáče, tak z toho bych žádnou vědu nedělal a prostě bych tam narval třeba kližku.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Specialista na controlling - HO, dovolená navíc #x4FEf
INDEX NOSLUŠ s.r.o.
Plzeňský kraj
nabízený plat:
40 000 - 50 000 Kč