- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kostka ve skluzu, ale tentokrát už doopravdy jak koukám na ty zašiněný talíře.
Hodnotí se také to, jak to chutná? Dost by mě zajímal pohled na člena poroty, jak konzumuje tu vražednou karamelovou jehlu, nebo jak ochutnává tu polevu (nebo náplň) rozpatlanou po talíři.
nejsem na sladké, ale ta paráda na úvodním fotu vypadá teda lákavě
Nejhorší je, že tyhle umazaný talíře lze potkat v restauracích kde se tahle zhovadilost dříve nevyskytovala.
Soutěž o nejlepší, je možná ve výkonu, rychlosti, ale v designu či chuti je to blbost...
Proč by to měla být blbost? Jasně, je tam nějaká subjektivita, ale prostě je to nejlepší pro porotu.
Ve spoustě oblastí to "nejlepší" není jednoduše a objektivně měřitelné, jako třeba v atletice.
"Pošpinit" talíř čokoládou, to asi ne každý konzument ocení...