Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se těší na jarní grilování, steak si udělal alespoň v kuchyni

Přestože se Zdeněk Pohlreich věnoval v současné řadě Teď vaří šéf! zdravé lehké kuchyni, uznává, že rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího. Se zeleninovou přílohou společně připravenou na kuchyňském tálu vykouzlil oběd, který už lehce přechází do navazující série Rozpal to, šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K47r74y90s95t29o72f 58P93e69c23h34o47u84s 6484405516908

koukam ze bez zdendy se tu grilovani neobejde:-P

+1/0
1.5.2017 15:41

Z60d15e34n91ě23k 73M79l17á22d30e86k 3656759536177

Děláš to dobře Zdendo ....

+2/−1
1.5.2017 11:37

K35a89r91e23l 24K53u81n17a 7625513934297

Bez jeho rad by byli všichni ztraceni

+2/0
1.5.2017 9:23
Foto

O74l73i45n 73C45e63t91l 1584934276794

Nyní jedu do Argentiny. Tak se moc těším na stejky. Hlavně, aby tam nebyl chytrý Zdenda, určitě by to zkritizoval, pan dokonalý.

+3/−5
1.5.2017 5:53

P10e89t51r 65J77i80l97e87k 8447317209738

"...rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího,"

A on ho snad někdo (kromě vegetariánů) zatracuje? 8-o

0/0
1.5.2017 0:41

S14t41a28n30i14s93ł39a80w 83K86u83p87k92a 3964751147583

Ano, ale ne kvuli chuti. Kvuli ceny. Bavime se samozrejme o ulozenem mase.

+1/0
1.5.2017 4:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.