Diskuze

Pohlreich se těší na jarní grilování, steak si udělal alespoň v kuchyni

Přestože se Zdeněk Pohlreich věnoval v současné řadě Teď vaří šéf! zdravé lehké kuchyni, uznává, že rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího. Se zeleninovou přílohou společně připravenou na kuchyňském tálu vykouzlil oběd, který už lehce přechází do navazující série Rozpal to, šéfe!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

koukam ze bez zdendy se tu grilovani neobejde:-P

1 0
možnosti

Děláš to dobře Zdendo ....

2 1
možnosti

K41a89r63e13l 37K76u41n39a

1. 5. 2017 9:23

Bez jeho rad by byli všichni ztraceni

2 0
možnosti
Foto

O11l82i98n 98C93e65t88l

1. 5. 2017 5:53

Nyní jedu do Argentiny. Tak se moc těším na stejky. Hlavně, aby tam nebyl chytrý Zdenda, určitě by to zkritizoval, pan dokonalý.

3 5
možnosti

P67e56t30r 79J86i21l76e53k

1. 5. 2017 0:41

"...rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího,"

A on ho snad někdo (kromě vegetariánů) zatracuje? 8-o

0 0
možnosti

Ano, ale ne kvuli chuti. Kvuli ceny. Bavime se samozrejme o ulozenem mase.

1 0
možnosti