Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

H63a71m17p46l 62B42r31e32t65i33s67l51a80v 6326541954222

Párkrát jsem zkusil, i v Anglii, výsledek byl vždy stejný, nedá se to jíst a to ryby miluju...

+5/−4
doporučit
5.5.2017 1:44

K38a94t67e49ř95i10n65a 22V27a58š76á76k81o60v65á 5131882539375

A ono se nekdy kvuli smazene rybe muselo az do Britanie? ;-D

+2/0
doporučit
6.5.2017 9:59

H58e31l90e14n77a 52V22e90v12e68r46k44o32v62a 3719837

Já bych nějakým těstíčkem a smažením bílou tresku nekazila.;-D

+2/−1
doporučit
5.5.2017 7:47

J98a45k39u14b 93F39e63i12f76a28r 7429229956199

Vrcholem ostrovní gastronomie jsou jejich snídaně.

Zbytek nestojí za zlámanou penny....

+1/0
doporučit
6.5.2017 8:38

O30n88d27ř76e53j 10Z46d92e98r12a61d77i12č49k42a 6584405463778

Ale nejpodstatnější je vinegar na hranolky! Jak jsem to nesnášel, tak jsem tomu asi dva roky zpátky přišel na chuť, dokonalý..

+1/0
doporučit
5.5.2017 11:06

M65a35r48e85k 76K18l25u19f94a 3948574624946

Když mám chuť na tento britský pokrm, chodím do Myslíkovy ulice.

+1/0
doporučit
5.5.2017 10:22

K24a57r67e10l 50T32r60o19n16n95e94r 2966544620914

Velmi dobrý recept včetně detailního postupu.

Chybí mi ale recept na tu jejich "tatarku", to je něco jiného nežli u nás, spíš výrazněji ochucená majonéza jako dávají k hranolkům v Belgii.

Na druhé straně - pastu z nedozrálých vlašských ořechů jsem neznal.

+1/0
doporučit
5.5.2017 1:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.