- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, spikovane hovezi mi neprijde jako nejjednodussi recept na zacatek Ale budiz.
Má pravdu,max 4 jídla dvě přílohy a hotovo.Pokud se prodá je konec a ráno znova.Podle mě ideální koncept.
Koncept restaurací, kdy mají jen dvě jídla na výběr, je sice hezký, ale pokud je v obou z nich smetana, jsem jako alergik naprosto v háji.
Pak vám do té hospody přijde skupinka, kdy jeden je alergický na laktózu, druhý je celiak, třetí vegan a čtvrtý nejí nic, co mu může opětovat pohled.... to aby se jeden zbláznil
Minulý týden jsem byla v restauraci, kde byl můj "oblíbený alergen sedmička" úplně ve všem. Úplně. I v majonéze, což naprosto nechápu. A na otázku, zda něco z toho (cokoli) nedokáží udělat s vynecháním mléka a másla, mi bylo řečeno, že to nejde. Tak přírodní kuřecí plátek s opečenými brambory? Nelze. Nemají na to kalkulaci. Odešla jsem hladová....
Žádná restaurace není schopná uspokojit všechny dietáře a alergiky...
Nechápu, proč když asi umí vařit, tak vystupuje s Babicou?
Stojí to za to, takhle si kazit jméno?
On moc kvalitně vařit neumí, i když se o něm říká a píše leccos...
"jím všechno" ...... a je to vidět, Jardo!
Souhlas, hlavne sama (P)otraviny. Dobry nabeh na cukrovku, infarkt nebo mozkovou mrtvici. :-)