Diskuze

Jím všechno, ale přepálený tuk mi páchne, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík

Jí v podstatě všechno, hady i brouky, nesnědl by leda něco zkaženého. Ale vadí mu, když hned ve dveřích ucítí puch přepáleného omastku. „Okamžitě tak poznám, že všechno smaží ve fritézách, ve kterých nemění olej,“ říká proslulý kuchař propagující českou kuchyni Jaroslav Sapík v týdeníku 5plus2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I na to vypadá, že jí všechno...;-D

1 0
možnosti

No, spikovane hovezi mi neprijde jako nejjednodussi recept na zacatek ;-D Ale budiz.

1 1
možnosti

Pro vegetariána asi ne. :-P:-P

1 0
možnosti

Má pravdu,max 4 jídla dvě přílohy a hotovo.Pokud se prodá je konec a ráno znova.Podle mě ideální koncept. R^

12 0
možnosti
Foto

Koncept restaurací, kdy mají jen dvě jídla na výběr, je sice hezký, ale pokud je v obou z nich smetana, jsem jako alergik naprosto v háji.

Pak vám do té hospody přijde skupinka, kdy jeden je alergický na laktózu, druhý je celiak, třetí vegan a čtvrtý nejí nic, co mu může opětovat pohled.... to aby se jeden zbláznil

Minulý týden jsem byla v restauraci, kde byl můj "oblíbený alergen sedmička" úplně ve všem. Úplně. I v majonéze, což naprosto nechápu. A na otázku, zda něco z toho (cokoli) nedokáží udělat s vynecháním mléka a másla, mi bylo řečeno, že to nejde. Tak přírodní kuřecí plátek s opečenými brambory? Nelze. Nemají na to kalkulaci. Odešla jsem hladová....

3 5
možnosti

Žádná restaurace není schopná uspokojit všechny dietáře a alergiky...

17 0
možnosti

P22a44v54e95l 59K45r22ů87t31a

17. 5. 2017 10:29

Nechápu, proč když asi umí vařit, tak vystupuje s Babicou?

Stojí to za to, takhle si kazit jméno?

4 2
možnosti

On moc kvalitně vařit neumí, i když se o něm říká a píše leccos...

1 7
možnosti

"jím všechno" ...... a je to vidět, Jardo! ;-D

10 0
možnosti

Souhlas, hlavne sama (P)otraviny. Dobry nabeh na cukrovku, infarkt nebo mozkovou mrtvici. :-)

1 4
možnosti