Diskuze
Elektronický nos pozná, že je maso zkažené, takže se už nehodí na gril
Děkujeme za pochopení.
M13i72l97a44n 58V17á52v21r33a
Hezká čeština:
„Nos pak pozná, že třeba není třeba ještě jídlo zlikvidovat, čímž ušetříte peníze."
R95i98c71h51a76r77d 96O89p25o66č27e30n50s71k29ý
Možná by jste mohli zkusit experiment trochu rozšířit, třeba tak, že maso, které jste vytáhli po třech hodinách, umístíte zpět do lednice a po dalších 3 hodinách ho zkusíte změřit znovu. Narážím na to, zda teplota masa ovlivňuje schopnost přístroje detekovat přítomnost těkavých látek.
M75i65c62h60a59l 47K33o79č78í
Kdo tyhle hovadiny píše? Nedávno v TV mluvil pan Polreich, že Češi dělají při grilování nejčastěji tu chybu, že maso nenechají odležet a uhrát. Stejně to tvrdí snad každý lepší kuchař.
A vy tady píšete pravej opak.
J28o70s69e55f 70V36o96s96i84c78k74y
Maso nevyhazujte i kdyz uz je lehce citit. Staci jej dukladne za vysoke teploty povarit nebo podusit - to zadna bakterie neprezije. Nasi rodice neznali lednice ani mrazaky a myslite ze po zabijacce to prase ihned cele sezrali ?? I nekolik mesicu jej uchovali !
P15a60v78e48l 53J88e62ř31á58b79e64k
Ale musíte mít doma moravský česnek. ne ten z východní Asie.
Maso po zabíječce se muselo zpracovat to různých produktů, aby se nezkazilo.
proto se hodně udilo, a často maso se konzervovalo do konzerv či zalilo sádlem.
Jinak bývaly velmi chladné sklepy a zabíjelo se zejména v zimě.
Dobrý zvyk taky bylo, že na vesnici se zabíjelo postupně, takže rychle kazící produkty se po vsi roznášely známým. Takže nelze tvrdit, že by naši předci měli nezpracované maso několik měsíců uchované, pokud neměli lednici v podobě ledu ve sklepě apod.
J61a10r77o67m91í53r 91Š60t84o72h29a92n32s16l
Precetl jsem prvni vetu a ta zdiskreditovala cely clanek...ze to nejlepsi maso se nechava klidne mesic povesene...ale rozhodne je lepsi certvejsi. Dalsi autor co ma misto mozku gumovou koblihu.
A17n51t29o88n68í29n 45S70e95b23e24r86a
Co to melete. Na gril patri maso dva az tri dny odlezele v marinade a lednicce. Aby bylo pri tak rychle uorave mekke. Napr zverina musi zrat jetse dyl. Cerstve maso neni tvrde jen pri uprave v papinaku. ....
M23i16l70a83n 11Ž31á97č62e18k
Na gril patří, co komu chutná. U mě vítězí pořádný flák dobře vyzrálého hovězího, jen chvíli odleženého při pokojové teplotě. Pak už pouze sůl, pepř a potřít kapkou oleje, upravit na medium/rare a chvilku odpočinout. Žádné máčení v marinádě.
T69o77m12á44š 53H15e34r92t12i85g
Kuřecí maso je na gril ta nejblbější možná volba.
T67o55m42á46š 46J43a42n88í59r29e90k
To je uplna bomba! Misto aby tam dali 3 diody nebo trojdiodu (zelenou, zlutou, cervenou) za 20 haleru, tak tam dali bluetooth modul, aby clovek potreboval hloupy telefon a jeste hloupejsi aplikaci a bylo to cele neskutecne nepohodlne, ale zato uplne nejvic cool, protoze to funguje s telefonem ......
M13i63c52h15a39l 85K88o10č70í
Taková je dnes doba. Složitá elektronika se cpe všude i když je to nesmysl.
L97a93d68i96s46l72a27v 53B25e24r20o77u93n37s56k40ý
A na co se teda hodí zkažené maso?
J23a58r39o23s29l44a91v 41H87e72j86n45a
Zapomněli jste napsat, kolik za "srandička" stojí.
Že maso, které nechám celý den v teple, nebude v kondici, ví snad každý.
P98a73v26e87l 72V44o19d22i19č36k95a
googl tvrdí 2000 CZK. Děkuji nechci.
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Kuchaře/Kuchařku pro střední školu
Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara
Praha
nabízený plat:
20 000 - 29 000 Kč