Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P33a14v64e92l 48J55e89ř30á93b43e84k 7571742974977

Už se těším, jak v prodejnách potravin bude napsáno velkým písmem. "Zákaz používání "elektronických nosů".

+19/0
doporučit
21.6.2017 2:38

T34o67m58á59š 23J95a57n44í98r80e68k 8330847496199

To je uplna bomba! Misto aby tam dali 3 diody nebo trojdiodu (zelenou, zlutou, cervenou) za 20 haleru, tak tam dali bluetooth modul, aby clovek potreboval hloupy telefon a jeste hloupejsi aplikaci a bylo to cele neskutecne nepohodlne, ale zato uplne nejvic cool, protoze to funguje s telefonem ......

+17/0
doporučit
21.6.2017 15:03

K41a42m34i76l 36P29y60t94e17l70a 8432550941989

Takže vezmu nevyzrálé hovězí z čerstvě zabitého kusu, ještě v rigor mortis, a šup s tím na gril.

A kdo ten šutr pokouše?

+12/0
doporučit
21.6.2017 7:46

H61e75l69e81n40a 59V71e93v22e34r34k75o68v65a 3219797

A to se prosím pěkně najde takový .......,který nechá maso na lince víc jak 3hodiny a ještě by ho chtěl jíst? Nebo ho vozí půl dne v autě a bude grilovat? V těchto vedrech?:-(

+8/−1
doporučit
21.6.2017 9:21

J31a14r79o84s11l52a32v 97H70e78j72n71a 4517871789

Zapomněli jste napsat, kolik za "srandička" stojí.

Že maso, které nechám celý den v teple, nebude v kondici, ví snad každý.

+6/−1
doporučit
21.6.2017 11:24

A62n45t47o15n97í51n 54S88e46b47e29r98a 7523608600949

Co to melete. Na gril patri maso dva az tri dny odlezele v marinade a lednicce. Aby bylo pri tak rychle uorave mekke. Napr zverina musi zrat jetse dyl. Cerstve maso neni tvrde jen pri uprave v papinaku. ....

+3/0
doporučit
21.6.2017 18:59

T37o48m38á74š 19H97e18r52t71i20g 4600866985525

Kuřecí maso je na gril ta nejblbější možná volba.

+5/−4
doporučit
21.6.2017 17:11

J33a55r83o23m32í28r 16Š80t79o59h90a47n62s33l 5324549204282

Precetl jsem prvni vetu a ta zdiskreditovala cely clanek...ze to nejlepsi maso se nechava klidne mesic povesene...ale rozhodne je lepsi certvejsi. Dalsi autor co ma misto mozku gumovou koblihu.

+2/0
doporučit
21.6.2017 19:33
Foto

R77i87c23h49a49r74d 52O47p38o61č35e40n92s12k47ý 2942943539672

Možná by jste mohli zkusit experiment trochu rozšířit, třeba tak, že maso, které jste vytáhli po třech hodinách, umístíte zpět do lednice a po dalších 3 hodinách ho zkusíte změřit znovu. Narážím na to, zda teplota masa ovlivňuje schopnost přístroje detekovat přítomnost těkavých látek.

+1/0
doporučit
8.7.2017 11:13

M46i37c76h77a55l 67K78o83č71í 1441845293263

Kdo tyhle hovadiny píše? Nedávno v TV mluvil pan Polreich, že Češi dělají při grilování nejčastěji tu chybu, že maso nenechají odležet a uhrát. Stejně to tvrdí snad každý lepší kuchař.

A vy tady píšete pravej opak.

+1/0
doporučit
6.7.2017 17:48

J10o42s18e21f 38V83o15s19i70c84k89y 4543557486653

Maso nevyhazujte i kdyz uz je lehce citit. Staci jej dukladne za vysoke teploty povarit nebo podusit - to zadna bakterie neprezije. Nasi rodice neznali lednice ani mrazaky a myslite ze po zabijacce to prase ihned cele sezrali ?? I nekolik mesicu jej uchovali !

0/−5
doporučit
21.6.2017 19:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.