- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proto ta její stojí 40,- a ta točená prášková z Opočna na Bělehradský 25,-?
Nejlepsi zmrzlina siriko daleko. Obri porce za prijatelny penize. Kdykoliv jdu kolem IF Cafe na metro IP Pavlova, musim si Ivetinu zmrzlinu dat.
To je taková ta luxusně vyhlížející cukrárna se zcela atypickými věcmi? Jak sladké skoro nejím, tak tady mne to pokaždé hodně láká, abych něco vyzkoušela.
Z toho videa predpokladam se dela vanilkova. Tedy na tu hromadu zmrzliny 4 vanilkove lusky a zbytek je cukr a lepidlo neutro v prasku. Radsi ten sorbet
Té vanilce se ani nedivím. Když jsem zhruba před 5 lety maloobchodně kupoval vanilku, vycházel 1 lusk v té nejvyšší kvalitě (délka a průměr) na 19 Kč za tahitskou a indonéskou a na 20 Kč za madagaskarskou. Před dvěma lety ale cena v důsledku špatné sklizně na Madagaskaru vyletěla na desetinásobek a dosud je cena tahitské a indonéské na trojnásobku a madagaskarskou buď nelze sehnat, nebo za nekřesťanské peníze.
Souhlasím ale ohledně ostatních ingrediencí, ty mě také zklamaly - to opravdu není možné vyrobit zmrzlinu jen z mléka, smetany, cukru a ovoce / koření?
Tak jsem se těšila na nějaký zajímavý recept - a nic no...
Hlavně už se cena zmrzliny dostala na úroveň, za jakou se ta poctivá dá vyrobit v pohodě.