- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nechapu, jak mohli nasi predci prezit bez x sad nozu, zvlastnich sklenenych nadob a vsech techhle moudrych rad
Poslední dobou v "HOBBY" zoufalé články...
Vyjádřil jste se moc diplomaticky k úrovni článků v rubrice HOBBY.
Nejak jste zapomneli, ze nejvetsi nebezpeci je samotne grilovani masa, diky vznikajicim kacinogennim HA... i ministrstvi zemedelstvi to vi, proc o tom nepisete? :)
Jeden z nejčastějších rizikových faktorů (běžné třeba v USA, kde se griluje o 106) zůstal nezmíněn - kovové kartáče na čištění roštu. Štětiny na roštu rády zůstávají a pak se připečou k jídlu - výjimkou nejsou ani perforace střev...
Ach jo,to je nějaká soutěž dětí o nejlepší napsaný článek
Rekl bych ze tyto pravidla se daji implementovat uplne na jakoukoliv činnost :-D
Tady asi řádil nějaký "bezpečák" co si prohrál s vyhodnocením rizik při grilování...
Mimochodem mi v seznamu schází například vhodné oblečení obsluhy grilu a OOPP
Na většinu rizik funguje prostá poučka "mít se rád". Ten kdo se má rád, si kudlu do bříška nepíchne a žhavé uhlí do ruky také brát nebude...
To uz musí byt hodne velka bída, když se vypouští tyhle články o ničem. Bud redaktorovi schází na mesicni splatku hypotéky, a nebo se fakt nic mimo státního svátku, o kterém redaktor se základním vzděláním nic uz nevi, tak se vezme neco univerzálního.