Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

L78u13d11v86í95k 74G85a61j87d71o12š22í85k 2825453394882

1. Pauza týden až 10 dnů.

Bohatě staší odložit kousek kvásku do uzavřené (neutěsněné) sklenice, tak jak ho obvykle používáte, a uchovat v chladničce. Nic zahušťovat není potřeba. Vyzkoušeno. I 14 dní vydržel.

0/0
doporučit
20.7.2017 15:24

J84i68ř74í 29R11a78f25a70j 8526714968622

Malá drobnost - je rozdíl kvas (zkvašená žitná mouka s vodou, neobsahuje kvasnice) a kvásek (tedy kynutí pomocí kvasnic)... :-)

0/0
doporučit
20.7.2017 9:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.