Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

L48a96d29a 20N39o68v12a86k 4872513977

tady se hledají problémy tam kde nejsou... Prostě před začátkem grilování vždy dám mřížku někomu, aby jí vyčistil a je hotovo...

+37/−2
doporučit
25.7.2017 0:29

Z43d74e11n80ě14k 45D34u48b28e22c34k62ý 3667464810208

Tři dny před grilováním nedám psovi nažrat a to by jste koukali, jak potom tu mřížku ekologicky očistí. :-D

+22/−1
doporučit
25.7.2017 6:42
Foto

M30i13r31o27s50l16a95v 72S84t28e93i73n83e41r 6858294463875

Já jsem si na gril pořídil žulový pečící kámen, 35x35 cm, 2 cm tlustý, nahoře leštěný, cena asi 500 Kč. Kámen se rozpálí, očistí, lehce naolejuje a může se grilovat.

Důležité je jenom, aby ta pečící plocha byla přesně vodorovná- nastavit gril je nutno s vodováhou.

Kámen také vyrovnává kolísání ohně, drží teplo ještě dlouho po vyhoření paliva.

+4/0
doporučit
25.7.2017 9:16

V55l58a35d77i24m96í66r 27F37i55b85i39g82e38r 5284481981654

Osvědčila se mi vapka. Ta smeje ledacos:-). Dokonce jsem s ní sundal ultrazapečenýtuk z fritézy, který ničím nešel dolů. Pak to bylo skoro jako nové. Mít vapku s ohřevem bude to dokonalé:-)

+4/0
doporučit
25.7.2017 6:40

V70l10a90d47i12m26í62r 19K71o50n16e42č91n87ý 6735200868559

Pucim gril sousedovi, on ho vzdycky vycisti :-)

+2/0
doporučit
26.7.2017 10:22

P42a15v15e63l 98J23e60ř19á42b12e88k 7751352834757

Drátěný kartáč raději ne.

Na jednom satelitním programu o neznámých či podivných diagnózách byly skutečné příběhy lidí, kteří spolu s masem snědli drátek z kartáče, který zůstal na roštu.

V jednom příběhu drátek propíchl tenké střevo tak, že pronikl do jeho další části a doslova ho "sešil".

+1/−1
doporučit
25.7.2017 8:34
Foto

V24l28a54d50i53m42í72r 68S52o55j59k84a 4446677218288

To bude mít dříve vláda ČR sestaven vyrovnaný rozpočet a začne umořovat státní dluh, než by si našinec koupil vyzrálé maso, upekl ho na čistém grilu a nechal 15 minut odpočinout.

České grilování jsou především karbonové hody a plato Enterolu.

+5/−29
doporučit
25.7.2017 6:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.