- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Před ruskou okupací, t.j. 1968, byl na vysočině běžný turistický salám. Na Moravě se objevil v retropodobě u firmy Steinex.
Koně mám rád, jsou to inteligentní a milá zvířata, ani kočky ani psy také nejím.
Vysočina, Herkules a pod. jsou výplody Husákovy normalizace- špekáčky s drůbežím strojním separátem výplod Kosteleckých Uzenin.
Jj, o Babišových udírnách ví své například v Kroměříži na Čelakovského ulici...
Babiš vyrábí něco, co je chutné a poživatelné? Dodnes vzpomínám na čtyřdenní toaletní maraton z "premiové" Veselé pastýřky. Od té doby cokoliv z agrofertu odmítám.
Několik firem, které koupil, ještě nestihl zcela zničit.
nejlepší je dobře udělaná konina - ňam ňam - hlavně teda opečený kabanos a klobásy
Já teda na čundry jezdil vždy a jen a pouze se štanglou lovečáku. To je ta placatá "Vysočina"...
A nechával jsem ho doma ve špajzu ještě dosušit, aby ten týden ve vedrech vydržel.
Ale "Lovecký" má úplně jinou chuť než "Vysočina", takže ten příměr moc nesedí
S uzeninami opatrně, kvůli rychlosoli, ale hlavně pro dehet z uzení. Ten je spolu s nadměrným používáním kvasného octa (při vaření a nakládané zelenině) významnou příčinou rakoviny zažívacího traktu.
muhehe, že vadí ocet, to je mi novinka...v čem se kyselina octová původem z lihu liší od kyseliny octové z vína, případně slavný ekobiohipstasluníčkáři milovaného jablečného octu?
z uzení už žádný dehet nebývá, rozhodně ne v průmyslové produkci, tam se v podstatě kouř, jak ho známe z "ohníčku" s potravinami do styku nedostane, víc se používají různé tekuté kouře a podobně, případně speciální udírny, ve kterých je kouř právě od dehtu čištěn
Pěkné PR pro Agrofert. V tomto případě to ale od totálního hejtu zachraňuje alespoň to, že Hodická Vysočina 1967 je opravdu kvalitní produkt.
Nechci vypadat jako kverulant, ale zapoměli zmínit to nejhorší, co v salámu je. Tedy Pragandu.
kverulant ani ne, ale nevíte o čem plácáte
dusitan sodný a draselný jsou jediné dvě látky, které v množství zcela bezpečných pro člověka (NPD je max 180 miligramů na kilogram výrobku) dokáží zabránit růstu bakterií rodu Clostridium, z nichž jeden vyrábí botulotoxin
ale holt ekobiohipstasluníčkovci vidí éčko a éčka jsou špatná,že áno
Tak to si ji budu muset zajet koupit do podnikové prodejny, protože to co se prodává v obchoďákách pod nazvem vysočina se nedá jíst.
Zajedte do Makra pro vysocinu 1967 Horeca. Receptura (asi) jako tenkrat. Z hlediska slozeni asi nejlepsi co tam maji.
Jenom by mne zajímalo proč mají na obrázku lovečák. Vysočina je přece kulatá!
Vy, pane, neřídíte geometrii jako firmu!