Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

L35i81b16o24r 96F63i94e47d15l52e29r 6869697689500

hlavně to chce ostrý nůž!!

+9/0
doporučit
28.7.2017 10:30
Foto

F59i47l39i39p 47B23l55o97v84s20k42ý 2693638628910

Když jsem to viděl, vzpomněl jsem si na Comeback a Matonohu, jak krájí cibuli za doprovodu audioknihy s hlasem vojenského kuchaře: "Tomu říkáš na drobno, ty hovado?!" ;-D;-D;-D;-D

+8/0
doporučit
28.7.2017 10:49

L67a44d19a 89N51o19v92a18k 4802313357

mno ono často neni problém krájení cibule, ale kvalita suroviny... Pokud je cibulka poněkud seschlá.. (a jednotlivé vrstvy se oddělují), mohlo by být zábavné sledovat i profíka...;-)

+8/0
doporučit
28.7.2017 0:57

M24a36r14e55k 21K61l53u76f88a 3268154934526

Tak tomuhle já neříkám krájení na jemno. Od profíka bych čekal výrazně lepší práci.

+6/0
doporučit
28.7.2017 8:24

P82a95v43e92l 67J98e78ř84á14b44e87k 7651932124337

V postupu krájení cibule mi schází do přípravy krájení doplnění lékárničky, připravená chladící schránka na uložení odříznutých prstů či jejich částí pro jejich případné přišití, zjištění stavu zdravotnických zařízení v okolí a lahev kvalitní vodky na oslavu, že cibule je jemně nakrájená, a prsty celé.

+4/0
doporučit
28.7.2017 8:43

L40u69d94v30í46k 39G41a34j71d69o82š38í24k 2525113484892

Anebo strčíte cibuli do univerzálního mixéru Gourmet Butler od Horsa Fuchse, raz, dva, tři, a máte cibulku na guláš. Raz, dva, tři a výborná tlačenka s cibulí a octem pro celou rodinu je hned a bez námahy...to to voní...neuvěřitelné.

Zavolejte do iDnesu iHned a doststanete ne jeden, ale rovnou dva univerzální mixéry Gourmet Butler...

Doporučuji si najít na YouTube video... ;-)

+3/0
doporučit
28.7.2017 19:02

M55a92r83e57k 66S20a22j47d38a 2675250576298

Dneska si jednu cibuli cvicne nakrajim R^

+2/0
doporučit
28.7.2017 8:37

M50a75r72c86e82l 85B92a73k33o56š 4611596143

Základ je ostrý nôž, výborne nabrúsený a kvalitný nôž a správnej veľkosti ... vtedy nie je problém so žiadnou cibuľkou, malou, veľkou, slizkou, rozpadajúcou sa, na jemno, na hrubo ....

+2/0
doporučit
28.7.2017 7:27

J61i43n36d18ř11i75š30k45a 64B55u22r76g47e84r47o63v35á 3275924948145

Hřebínek k tomuto účelu prodávaný asi redaktor nezná:-))). Zapíchnu napříč, prokrájím plátky a pak už křížem jen drobné kousky. I slizská cibulka jde krásně nakrájet.

+2/−1
doporučit
28.7.2017 4:40

P54e35t18r 72M76a37l60í16k 2681985191336

https://www.youtube.com/watch?v=qDFc-5Zc3HU

+1/0
doporučit
30.7.2017 7:02

D19a57d61a43k 76P33e87t48r 7271740544378

A jak se uvede voda do bodu varu?

+1/0
doporučit
28.7.2017 17:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.