Diskuze
VIDEO: Pár tahů nožem a ryba je bez kostí. Pohlreich učí filetovat
Děkujeme za pochopení.
L22u17c51i15a89n 33P49a42p54a83z68i92a41n
Není nad rybu celou, filety jsou módní záležitostí, kdy je zbytečně velký odpad z dobré a chutné ryby. Třeba sehnat candáta vcelku je dnes velký probém, díky této blbé módě samé filetování. Lidé už pak ani nevědí, jak ta ryba vypadá či vypadala. Smutné.
J11a97n 46K51o81v37a64ř21í79k
Moc hezky,ale dam na menu smažák a ze 150 obedu které denně vařím bude 90pc smažáku a může být dražší než filet z ryby
T14o75m56á57š 92T32a34t61í11č36e71k
Pohlreich je dobrej. Z něj se ještě na starý kolena stane nějakej dietolog. Všechno uvařený na páře by snad bylo moc i pro Rajka Dolečka, proti lžíci nějakýho prima kořeněnýho sósu na bázi třeba MÁSLA by asi nic nenamítal. Ostatně i Japonci dodávali a dodávají chutě takovýmto dietním pokrmům pomocí dipů, většinou na základě zkvašených sójových bobů.
Apropos Japonci: Někdy koncem 70. let provedla FAO velký průzkum nedostatků v jídle po celém světě. Jak se dalo očekávat, v těch nejchudších zemích lidé konzumovali nedostatek buď uhlovodíků, nebo bílkovin, nebo obého. V Evropě a Americe jedli tenkrát málo vitamínů, tedy salátků. Ve Východní Evropě a ve Svazu detekovali tuším lehký nedostatek bílkovin. V Japonsku jako jediné zemi na světě zjistili ve stravě nedostatek tuku; jinak všeho baštili dost.
Toliko k tomu, čemu nám Zdenda začíná propadat.
J95i29ř72í 65W48a74g84n15e98r
Naprosto geniální video. Jenom tam tak nějak chybí, jak vlastně vzniknou ty filety...
P40e38t18r 86S25v17o89b86o49d88a
jo jo, to je to "kompletní" video...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících
V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....
Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni
Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...
Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště
Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...