Diskuze
Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše
Děkujeme za pochopení.
J14a58k25u95b 54L37í88s39k67a
Vařím takhle už asi dva roky a je to pecka!
I85v62o 26S85v70o55b97o42d32a
No fuj, vařit v plastu, ze kterého se se vzrůstající teplotou zvyšuje uvolňování BPA (bisfenol A, změkčovadlo) do potravin
"vystavení bisfenolu A během nitroděložního vývoje ovlivňuje vývoj prsní tkáně plodu a zvyšuje riziko výskytu rakoviny prsu v pozdějším věku, a také způsobuje úbytek spermií u mužů"
"Výzkum prováděný u mužských zaměstnanců továren vystavených vysokým koncentracím BPA ukázal, že měli čtyřikrát vyšší frekvenci problémů s erekcí a sedmkrát častěji problémy s ejakulací."
"U lidí vystavených BPA bylo naměřeno snížení IQ o 5 bodů vlivem působení na dopamin v prefrontální kůře."
M59i20c83h41a19l 98T17u53r76e48c25e38k
Jojo, minusy za pravdu. Co jineho tady taky cekat.
J56i38ř68í 52I78n59c49z53é63d90y
jenom ta vakuovaci zasuvka od Miele stoji 2000 eur. Da se koupit nacini za 200 eur. Na tom pomalem vareni nebo peceni mi vadi ty zapnute spotrebice a taky zapach.
K58a51t56e83ř30i88n27a 86F68e97n21c14l38o29v83á
Co tak vysavač a pytlíky na oblečení?:-D
J38i50ř51í 86F25i24l25l37a
Řekl bych,ze už je trochu prepohlreichovano....
A41n39t34o56n42i91n 95C57h87a68l68o60u41p83k34a
A i kdyby, o třídu to převyšuje všechno ostatní, co je k mání. Až na velmi řídké výjimky
H78u27b35e88r79t 27Ž26í51t98k48o
Pan Pohlreich je prvním člověkem na světě, u nejž vidím, že maso nejdříve tepelně zpracuje na pánvi a teprve pak jej vloží do vodní lázně. U všech receptů sous-vide je to naopak.
E68v49a 19D97r66o47z75d43o24v24á
Já to znám v pořadí: na pánvi, uvařit a opět na pánev.
J54a94n41a 84K94u72b49o32v45á
Je fakt, že když dělám kachnu, tak ji zapnu ráno ve 4 hodiny na 120 stupňů....- a jdu zase spát. A ve 12 je luxusní.
Ale nic jiného jsem nezkoušela, natož ve vakuu...
J19i25ř86í 35P18o72s52p86í59š31i30l
Šetrné to asi je, ale co ta energie??
10 hodin? :D To je na sobotní oběd moc dlouho.
L91u26m27i69r 79N82o85v50a93k
pan pohlreich již dlouho plete dohromady vaření doma a profivaření v restauracích:) toto je spíš na vaření v restauracích, kde si maso a další takto připraví a pak jen v rychlosti dovaří před hostem... teď, se zhruba 3-5letým zpožděním, má pan pohlreich za úkol nabízet ve svých reklamních pořadech sous-vide hrnce, tak do toho Horste
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...