Diskuze

Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše

„Sous-vide je kámoš, ne soupeř. Pomůže vám uvařit věci, o kterých jste si v životě mysleli, že jsou neproveditelné,“ popisuje Pohlreich francouzskou metodu vaření. Z dobrých surovin dostane maximum, šetří čas a výsledek je chuťovou bombou. Vysoká gastronomie stojí za vyzkoušení i doma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a58k25u95b 54L37í88s39k67a

17. 10. 2017 10:13

Vařím takhle už asi dva roky a je to pecka!

0 0
možnosti

A už to máte uvařený?

3 0
možnosti

I85v62o 26S85v70o55b97o42d32a

16. 10. 2017 23:18

No fuj, vařit v plastu, ze kterého se se vzrůstající teplotou zvyšuje uvolňování BPA (bisfenol A, změkčovadlo) do potravin

"vystavení bisfenolu A během nitroděložního vývoje ovlivňuje vývoj prsní tkáně plodu a zvyšuje riziko výskytu rakoviny prsu v pozdějším věku, a také způsobuje úbytek spermií u mužů"

"Výzkum prováděný u mužských zaměstnanců továren vystavených vysokým koncentracím BPA ukázal, že měli čtyřikrát vyšší frekvenci problémů s erekcí a sedmkrát častěji problémy s ejakulací."

"U lidí vystavených BPA bylo naměřeno snížení IQ o 5 bodů vlivem působení na dopamin v prefrontální kůře."

2 6
možnosti

Jojo, minusy za pravdu. Co jineho tady taky cekat.;-D

1 1
možnosti
Foto

jenom ta vakuovaci zasuvka od Miele stoji 2000 eur. Da se koupit nacini za 200 eur. Na tom pomalem vareni nebo peceni mi vadi ty zapnute spotrebice a taky zapach.;-D

0 2
možnosti

Co tak vysavač a pytlíky na oblečení?:-D

0 0
možnosti

J38i50ř51í 86F25i24l25l37a

16. 10. 2017 16:08

Řekl bych,ze už je trochu prepohlreichovano....

3 7
možnosti

A i kdyby, o třídu to převyšuje všechno ostatní, co je k mání. Až na velmi řídké výjimky

12 0
možnosti

Pan Pohlreich je prvním člověkem na světě, u nejž vidím, že maso nejdříve tepelně zpracuje na pánvi a teprve pak jej vloží do vodní lázně. U všech receptů sous-vide je to naopak.

0 0
možnosti

Já to znám v pořadí: na pánvi, uvařit a opět na pánev.

3 0
možnosti

J54a94n41a 84K94u72b49o32v45á

16. 10. 2017 14:09

Je fakt, že když dělám kachnu, tak ji zapnu ráno ve 4 hodiny na 120 stupňů....- a jdu zase spát. A ve 12 je luxusní.

Ale nic jiného jsem nezkoušela, natož ve vakuu...

4 0
možnosti

Tak husu zapínám už večer...;-)

1 0
možnosti

Šetrné to asi je, ale co ta energie??

10 hodin? :D To je na sobotní oběd moc dlouho.

0 1
možnosti

L91u26m27i69r 79N82o85v50a93k

16. 10. 2017 12:02

pan pohlreich již dlouho plete dohromady vaření doma a profivaření v restauracích:) toto je spíš na vaření v restauracích, kde si maso a další takto připraví a pak jen v rychlosti dovaří před hostem... teď, se zhruba 3-5letým zpožděním, má pan pohlreich za úkol nabízet ve svých reklamních pořadech sous-vide hrnce, tak do toho Horste :-P

5 1
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!