náhledy
Očištěnou kachnu ještě zbavte přebytečné kůže.
Autor: Martina Čermáková
Křidélka můžete v "lokti" odříznout.
Autor: Martina Čermáková
Kachna by měla do pekáčku či vhodného hrnce pasovat tak akorát.
Autor: Martina Čermáková
Kachnu osolte vně i uvnitř.
Autor: Martina Čermáková
Kachnu po obou stranách posypte kmínem.
Autor: Martina Čermáková
Sůl a kmín jsou jediné ingredience, které ke kachně přidáte.
Autor: Martina Čermáková
Pekáček či kastrol přikryjte pokličkou.
Autor: Martina Čermáková
Pekáček přikrytý pokličkou vložte do trouby do spodní polohy.
Autor: Martina Čermáková
Odříznuté části kachny můžete použít na výborný vývar, určitě ho využijete při dalším vaření.
Autor: Martina Čermáková
Po šesti hodinách poprvé zvednete pokličku a zjistíte, že je opravdu hotovo.
Autor: Martina Čermáková
Po šesti hodinách poprvé zvednete pokličku, ucítíte úžasnou vůni a zjistíte, že je opravdu hotovo.
Autor: Martina Čermáková
Ke kachně samozřejmě patří červené zelí. Jestli si ji dáte s opečenými bramborami či knedlíkem, je už jen na vás.
Autor: Martina Čermáková