náhledy
Fish&Chips je tradiční britské lidové jídlo.
Autor: Marek Burza
Na přípravu budete potřebovat jen pár surovin.
Autor: Marek Burza
Poprvé se hranolky smaží pomalu na 130 °C, jen aby se provařily do měkka.
Autor: Marek Burza
Nejprve si připravte těstíčko, které by se mělo chvíli uležet.
Autor: Marek Burza
Teplotu oleje kontroluje kuchař infračerveným teploměrem.
Autor: Marek Burza
První smažení bramborových hranolků
Autor: Marek Burza
Rybu obalte v mouce a těstíčku a předsmažte na 160 °C.
Autor: Marek Burza
Rybu vkládejte do oleje pomalu, aby neklesla ke dnu.
Autor: Marek Burza
Po prvním smažení těstíčko zvětší objem.
Autor: Marek Burza
Rozmixovaný hrášek
Autor: Marek Burza
Druhé smažení hranolků probíhá při 180 °C.
Autor: Marek Burza
Při druhém smažení ryby už nemusíte být tak opatrní.
Autor: Marek Burza
Při druhém smažení už dosáhnete správné barvy.
Autor: Marek Burza
A můžete začít servírovat.
Autor: Marek Burza