náhledy
Fitness hranolky podle Ládi Hrušky: celerové a s tatarkou bez vajec.
Autor: FTV Prima
Ingredience potřebné na celerové hranolky s tatarskou omáčkou
Autor: FTV Prima
Celer očistěte, pokrájejte na plátky a posléze na hranolky.
Autor: FTV Prima
Do mísy k hranolkám přidejte tři lžíce oleje a koření.
Autor: FTV Prima
Mísu s hranolkami přikryjte talířem a protřepejte, obalí se olejem i kořením.
Autor: FTV Prima
Hranolky strčte do trouby rozpálené na 220 °C zhruba na 20 minut.
Autor: FTV Prima
A můžete začít s přípravou tatarky - do vysoké nádoby nalijte dva díly mléka.
Autor: FTV Prima
Přidejte čtyři díly oleje a tyčovým mixérem ušlehejte odlehčenou majonézu.
Autor: FTV Prima
Majonézu ochuťte solí, pepřem, lžící hořčice a pokrájenou cibulkou a kyselými okurkami.
Autor: FTV Prima
Majonézu dochuťte solí a pepřem, přidejte pokrájenou cibuli a kyselé okurky a máte hotovo.
Autor: FTV Prima
Hranolky nechte péct 20 až 25 minut, podle toho, jak je máte rádi křupavé.
Autor: FTV Prima
A můžete servírovat.
Autor: FTV Prima
Láďa Hruška si svoje hranolky pochvaluje.
Autor: FTV Prima