náhledy
Zdeněk Pohlreich s majitelem krčské restaurace Harmony.
Autor: TV PRIMA
V pražské restauraci Harmony vaří zkušení "vyvaření" kuchaři, majitel jen potřebuje osvěžit jídelní lístek.
Autor: TV PRIMA
V pražské restauraci Harmony vaří zkušení "vyvaření" kuchaři.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich předvádí kuchařský koncert v michelské restauraci Harmony, v pozadí žasnoucí majitel Štěpán Vorel.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich předvádí kuchařský koncert v michelské restauraci Harmony.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich a majitel michelské restaurace Harmony Štěpán Vorel.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich je v kuchyni ve svém živlu.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich je v kuchyni ve svém živlu.
Autor: TV PRIMA
Bílou cibuli usmažte v oleji tak, aby zůstala pevná.
Autor: TV PRIMA
Jednostroužkový himalájský česnek vařený v oleji je výborná lahůdka.
Autor: TV PRIMA
Jednostroužkový česnek vařený v oleji je výborná lahůdka.
Autor: TV PRIMA
Bílá cibule plněná jatýrky.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich servíruje bílou cibuli plněnou jatýrky.
Autor: TV PRIMA
Jatýrka pokrájená na kousky osmahněte na cibulce, nejlépe opět na olivovém oleji s kouskem másla.
Autor: TV PRIMA
Z vařené bílé cibule kónicky vyřízněte vnitřek, ale jen tolik, aby se nerozpadla.
Autor: TV PRIMA
Z čerstvých jatýrek připravíte výbornou náplň do bílé cibule.
Autor: TV PRIMA
V Harmony vaří tzv. vyvaření kuchaři ovládající svoje řemeslo, potřebují jen trochu invence. V tom majitel Harmony spoléhá na Zdeňka Pohlreicha.
Autor: TV PRIMA
Jednostroužkový česnek uvařený v olivovém oleji je výbornou pochoutkou, vysvětluje Zdeněk Pohlreich.
Autor: TV PRIMA
Jednostroužkový česnek uvařený v olivovém oleji je výbornou pochoutkou.
Autor: TV PRIMA
V Harmony vařit umí, jídla jen potřebují dodat trochu lehkosti.
Autor: TV PRIMA
Zdeněk Pohlreich zaujatý servírováním hotového jídla.
Autor: TV PRIMA
Kapr po židovsku, rychlá a lehká lahůdka.
Autor: TV PRIMA
K oleji na pánvičku přidejte kousek másla, aby se cibulka, filet ani mlíčí nepřipalovaly.
Autor: TV PRIMA
Filet z kapra můžete hodit na pánvičku společně s cibulkou.
Autor: TV PRIMA
Kapra je potřeba nejprve vykostit a připravit z něj filety.
Autor: TV PRIMA