náhledy
Velikonoční beránek upečený pro radost vnoučatům. Potěšilo mě, že se povedl hned na první pokus, napsala autorka.
Autor: Šárka Kaletová
Beránek z kynutého těsta, sypaný mandlemi a mákem. Originál každým coulem. Navíc vtipně působí jako velikonoční mazanec a beránek v jednom.
Autor: Martina Pospíšilová
Letošní velikonoční beran "u Jelenů byl plněný čokokrémem a malinami". Paní Jelenová si evidentně vyhrála i s marcipánovým rounem a travičkou.
Autor: Klára Jelenová
Bezlepkový velikonoční beránek. Proč by se měl člověk s bezlepkovou dietou zříkat velikonočních tradic?
Autor: Jiřina Matějková
Beránci od naší babičky, napsala autorka fotografie. Babička se musela pěkně ohánět, než napekla a nazdobila takové velikonoční stádečko.
Autor: Ludmila Polišenská
Tiše, nerušit! Beránek spí. Zřejmě jediný beránek, který si o letošních Velikonocích lebedil mezi jarním kvítím.
Autor: Romana Sklenaříková
U Bezděkových si můžete vybrat. Černý, nebo bílý? Malý, nebo velký? Mladý, či starý? Sníh, nebo čokoláda? Oba prý chutnají skvěle.
Autor: Tereza Bezděková
Upekli jsme berana se zlatýma rohama, napsala nám čtenářka, která si zaslouží obdiv za trpělivost. Bez té se při pečení a zdobení s dětmi neobejdete.
Autor: Hana Matulová
Perníkový beránek s čokoládovýma očima, zdobený cukrovou polevou a kytičkami. Beránka lze evidentně upéct i bez formy, jednoduše ho vyříznete z plátu perníkového těsta.
Autor: Zdena Sedláková
Velikonoční beránek s velikonočními perníčky je milá klasika, která určitě potěšila i koledníky.
Autor: Jana Žihlová
Celozrnný velikonoční beránek vydržel jen do pondělí, pak se do něj "pustila" celá rodina.
Autor: Kateřina Horáková
Bonus navíc: nejroztomilejší z velikonočních beránků, kteří do redakce dorazili. Samé přírodní ingredience, letošní přírůstek.
Autor: Jakub Fleischman