

Jiří Baier představuje ryzce peprného, který je jedlý, jen potřebuje speciální úpravu. Skvěle chutná na slanině.
Autor: Yan Renelt, MAFRA
Jiří Baier představuje ryzce peprného, který je jedlý, jen potřebuje speciální úpravu. Skvěle chutná na slanině.
Autor: Yan Renelt, MAFRA
Ryzec peprný
Autor: houbar.cz
Štítovka jelení
Autor: houbar.cz
Muchomůrka zelená
Autor: houbar.cz
Hadovka smrdutá
Autor: houbar.cz
Hřib žlučník
Autor: houbar.cz
Hlíva ústřičná
Autor: houbar.cz
Muchomůrka růžovka
Autor: houbař.cz
Muchomůrka růžovka (vpravo) a tygrovaná (vlevo) se v některých fázích růstu mohou nebezpečně podobat.
Autor: houbar.cz
Muchomůrka červená
Autor: houbar.cz
Iva Jarolímková s obří pýchavkou, kterou našla na okraji Ústí nad Labem.
Autor: Alois Jarolímek