náhledy
Knedlíčky s bylinkami zajímavěji nejen vypadají, ale i chutnají.
Autor: Stanislava Neradová
Zeleninovou polévku s kvasnicovými knedlíčky můžete dochutit a ozdobit pokrájenými listy řapíkatého celeru, pažitkou nebo libečkem.
Autor: Stanislava Neradová
Zkuste při přípravě játrových nebo kvasnicových knedlíčků nahradit klasické stroužky pokrájenými lístky medvědího česneku.
Autor: Stanislava Neradová
Čerstvě upečená nádivka je zajímavou přílohou ke kuřecím prsíčkům, místo brambor přidejte třeba hlávkový salát.
Autor: Stanislava Neradová
Máte-li velkou formu a málo těsta, můžete si vytvořit svou vlastní formu z alobalu.
Autor: Stanislava Neradová
Máte-li velkou formu a málo těsta, můžete si vytvořit svou vlastní za pomoci alobalu.
Autor: Stanislava Neradová
Mandličky snáze oloupáte, když je spaříte vroucí vodou nebo je ponoříte na deset minut do horké vody.
Autor: Stanislava Neradová
Listy česneku nejprve opláchněte v cedníku.
Autor: Stanislava Neradová
Ve volné přírodě si dejte pozor na záměnu s hodně podobnými listy konvalinek. Podle poupat, květů a typické vůně ale medvědí česnek bezpečně poznáte.
Autor: Stanislava Neradová
Balení obsahující 100 g čerstvé bylinky vám na oběd bohatě postačí.
Autor: Stanislava Neradová
Po odkvětu se medvědí česnek stáhne pod zem. Proto je dobré si jeho místo v záhonu označit, abyste rostlinku při pletí omylem nevytrhli.
Autor: Stanislava Neradová
Medvědí česnek je ozdobou každé bylinkové zahrádky.
Autor: Stanislava Neradová