náhledy
V konečné úpravě s omáčkou a kozím sýrem.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
V konečné úpravě s omáčkou a kozím sýrem.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Možné způsoby servírování chřestu.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Možné způsoby servírování chřestu.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Možné způsoby servírování chřestu.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Možné způsoby servírování chřestu.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Po povaření krátce zchlaďte chřest ve studené vodě.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Do vroucí vody ochucené vínem, bobkovým listem, solí, pepřem a citronovou šťávou dejte vařit chřest.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Směrem dolů ho oloupejte.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Z chřestu odřízněte spodní dva centimetry.
Autor: iDNES.cz
Směs zamíchejte a vyšlehejte do hladké emulze.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Přidejte trochu citronové šťávy, dochuťte solí a lehce opepřete.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Přilejte trochu olivového oleje.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Do malin přidejte lžičku medu.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Nejdříve propasírujte přes cedník maliny.
Autor: Michaela Červená, iDNES.cz
Vařený chřest s rozmarýnem a šunkou
Autor: Stockfood.cz