náhledy
Zapečené lilky s parmazánem
Autor: Tomáš Mikule
Parmská šunka s parmazánovou zmrzlinou
Autor: TV PRIMA
"Pravý parmazán jen těžko ukrojíte rovně, protože se díky své struktuře jakoby loupe," vysvětluje Martin Postolka z prodejny Cheesy v pražských Vysočanech.
Autor: Martina Čermáková
"Pravý parmazán jen těžko ukrojíte rovně, protože se díky své struktuře jakoby loupe," vysvětluje Martin Postolka z prodejny Cheesy v pražských Vysočanech.
Autor: Martina Čermáková
Čtvrtina bochníku pravého parmazánu váží zhruba deset kilo a na jeho výrobu se spotřebovalo zhruba 150 litrů kvalitního mléka od krav chovaných na pastvinách v oblasti kolem Parmy, Modeny a Bologne.
Autor: Martina Čermáková
Rozkrojit podélně byť jen čtvrtinu zhruba čtyřicetikilového bochníku pravého parmazánu není nic jednoduchého. V prodejně Cheesy ve Vysočanech ho krájejí každý den jen tolik, kolik se prodá.
Autor: Martina Čermáková
Rozkrojit podélně byť jen čtvrtinu zhruba čtyřicetikilového bochníku pravého parmazánu není nic jednoduchého. V prodejně Cheesy ve Vysočanech ho krájejí každý den jen tolik, kolik se prodá.
Autor: Martina Čermáková
Ta nejjednodušší pasta s parmazánem a bazalkou je připravená v cuku letu. Na pánvi přitom nesmí začít prskat, stejně jako každá pasta musí být dostatečně "mokrá".
Autor: Prima TV
Vmíchejte nastrouhaný parmazán a získáte omáčku té správné chuti i konzistence.
Autor: Prima TV
Zapečené lilky s mozarellou a parmazánem, právě vytažené z trouby.
Autor: Tomáš Mikule
Recept na zapečený lilek.
Autor: Tomáš Mikule
Další vrstvičku vytvoří nastrouhaný parmazán.
Autor: Tomáš Mikule
Na parmazán opět přijde omáčka sugo.
Autor: Tomáš Mikule
Poslední vrstvu by měla tvořit omáčka sugo s kousky bazalky a nastrouhaným parmazánem.
Autor: Tomáš Mikule
Emanuele Ridi tvrdí, že jak zapečeným lilkům jednou podlehnete, budete si je dávat každý týden.
Autor: Tomáš Mikule
Italská škola vaření - těstoviny se sýrem
Pravý Parmiggiano Reggiano se porcuje speciálním špičatým nožíkem na kousky, případně strouhá na jemném struhadle.
Autor: